خوب باید دو تا وی پی اس داشته باشید که میشه 2 * 20 هزار تومان + هزینه کانفیگ (15 هزار تومان)
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب باید دو تا وی پی اس داشته باشید که میشه 2 * 20 هزار تومان + هزینه کانفیگ (15 هزار تومان)
سلام.
این افرها هنوزم ارائه میشه؟
ممنون.
بله من دیروز از ایشون خرید کردم . موقع خرید کد تخفیف رو زدم قبول کرد .
سرویسشونم به نظرم عالیه ... از صبح که باهاش دانلود آپلود می کنم پورتش بالای 60-70 مگ آزاده ...
http://011.img98.net/out.php/i7123_20110107151358.png
سلام...دوست من بنده هیچ شماره روی سایتتون و اینجا پیدا نکردم تا ازتون سوال کنم و خرید کنم پلن با رم 1 گیگ میخوام...با تشکر
منوی تماس با ما ~~> فناوران شبکه توکا // تماس با ما
سوالی هم داشتید بنده در خدمت هستم
سلام...بنده یک سرور وین یا میکروتیک برای وی پی ان l2tp میخوام حالا نمیدونم کدومش بهتر...یه چیزی که 20تا یوزر رو با سرعت 1مگ مثلا بتونه بکشه...
دیتا سنترش ترجیحا برای بنده هلند باشه...البته دقیق نمیدونم چی خوبه که دنبال همون باشم که به تورنت هم خیلی حساس نباشه...
البته جایی دیدم که شما میکروتیک با ای پی 84 هم ارائه میدید این سوال رو هم خواستم که بپرسم...ممنون میشم جواب بدید تا بنده بتونم راهت خرید کنم...با تشکر
سرویس هایی با حجم کم تر ندارید؟
سلام
من از سرویس ویندوز شما راضی بودم تصمیم دارم اگه قیمت مناسب برای لینوکس بدید یک سرویس لینوکس هم بگیرم با این مشخصات لازم دارم منتها به خاطر هارد نشد قیمتشو خودم از توی سایتتون در بیارم...
سرویسی که توی پست اول هست و رم 1 گیگابایتی با هارد 75 گیگی داره رو با هارد 120 گیگ چقدر میشه قیمتش؟؟؟ البته با اعمال تخفیف
با تشکر
از نظر افضای فضای هارد مشکلی نیست
همون پلان با هارد 150 گیگا بایت رو میتونم 35 هزار تومان حساب کنم
هنگام سفارش حتما در قسمت توضیحات ذکر کنید ;)