پاسخ : مشکل نمایش صفحه پیوندها یا *****ینگ در برخی مراکز اینترنت از مخابرات
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delshad
هم شما و هم استارتر:
بنده می تونم هاست سی پنل آلمان(ssd nvme) رو مادام رایگان به شما بدم با شرط نوشتن این متن در فوتر:
میزبانی شده در زرین هاست
انتقال هم رایگان انجام می شود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahra
هم شما و هم استارتر:
بنده می تونم هاست سی پنل آلمان(ssd nvme) رو مادام رایگان به شما بدم با شرط نوشتن این متن در فوتر:
میزبانی شده در زرین هاست
انتقال هم رایگان انجام می شود
مرسی ولی فکر نکنم مشکل از هاست باشه روی همون هاست سایت دگم داریم برام باز میشه
- - - Updated - - -
https://www.dailymobile.ir/ اقا با اس اس ال باز میشه الان اینجوری شد قبلا با اینم باز نمیشد :39:
:115:این مشکل در کل مخابرات استان ها ایجاد شده کاربرمون از کرمانشاه هم اینترنت مخابرات داره میگه سایت چرا فی لتره
بله ! امروز از زنجان و گلپایگان هم ما گزارش ***** داشتیم
شما با اون شماره که قرار بود شنبه بیاد پیگیری کردید به نتیجه ای رسیدید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali2k6
بله ! امروز از زنجان و گلپایگان هم ما گزارش ***** داشتیم
شما با اون شماره که قرار بود شنبه بیاد پیگیری کردید به نتیجه ای رسیدید ؟
الان زنگ زدم باز هم دامنه خودم رو گفتم هم دامنه سایت شما گفتن ارجاع دادیم حل میکنم ولی نگفتن کی حل میکنن8-|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delshad
الان زنگ زدم باز هم دامنه خودم رو گفتم هم دامنه سایت شما گفتن ارجاع دادیم حل میکنم ولی نگفتن کی حل میکنن8-|
تشکر لطف کردید ما از کاربرهامون خواستیم حتما تماس بگیرن با 2020 شاید زودتر حل شد بنظرم داره گسترش پیدا میکنه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali2k6
تشکر لطف کردید ما از کاربرهامون خواستیم حتما تماس بگیرن با 2020 شاید زودتر حل شد بنظرم داره گسترش پیدا میکنه !
شما خودتون هم تماس بگیرین بحث کسترش نیست احتمالا در تماس استان ها با ای اس پی مخابرات اینجوریه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali2k6
سلام
برخی از مشتری ها که اینترنت انها از مخابرات هست سایت را ***** شده مشاهده می کنند درصورتیکه سایت ***** نیست و با 5 تا سرویس دهنده دیگر مثل پارس آنلاین - داتک - مخابرات تهران - ایرانسل - صبانت - زیرساخت تهران چک شده و ***** نیست با *****ینگ تماس گرفتیم گفتن که سایت ***** نیست ! ولی برخی کاربران که اینترنت از مخابرات دارند دو هفته هست که سایت را ***** مشاهده می کنند
این مشکل چی میتونه باشه ؟
سرور dns هم یکی در ایران و دومی در هلند هست (کارشناس *****ینگ میگفت احتمالا مشکل از dns سایتتون هست)
این یک نمونه از ip های مخابرات هست که سایت ما رو ***** می بینه 46.100.197.186
سلام دوست عزیز به این لینک برو http://rafefilter.internet.ir/index.html درخواست رفع ***** رو بزن بعد ادرس سایتتو بزن بعد میگه سایتت ***** نیست اگر صفحه ***** مشاهده می کنی درخواست زیر رو پر کن بعد هم یه کد پیگری بهت میده از بخش پیگری رفع ***** سایت های خارجی میتونی وضحیت رو بررسی کنی:104:وضعیت بود اونL-)
- - - Updated - - -
خودمم امروز دیدم همین کارو کردم - انگار مخابرات کاری از دستش بر نمیاد این *****ینگ کلا در دست دادسراست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delshad
سلام دوست عزیز به این لینک برو
http://rafefilter.internet.ir/index.html درخواست رفع ***** رو بزن بعد ادرس سایتتو بزن بعد میگه سایتت ***** نیست اگر صفحه ***** مشاهده می کنی درخواست زیر رو پر کن بعد هم یه کد پیگری بهت میده از بخش پیگری رفع ***** سایت های خارجی میتونی وضحیت رو بررسی کنی:104:وضعیت بود اونL-)
- - - Updated - - -
خودمم امروز دیدم همین کارو کردم - انگار مخابرات کاری از دستش بر نمیاد این *****ینگ کلا در دست دادسراست
ممنون اطلاع دادید ، امروز با "کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه" تلفنی این مشکل را مطرح کردیم و اعلام کردند که این مسئله را پیگیری می کنند امیدوارم که این مسئله حل شود.