درسته اما یک دست صدا نداره
شما هم موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
تنها راهش استفاده از سرورهای داخلی و اینترانت هست...که متاسفانه هنوز به ان سطح کیفیت نرسیدیم
رکورد به یاد ماندنی !
اما هیچ راهی نداره و باید بسوزیم و بسازیم :)
نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت
ناراحت از گرونی ارز که داره اذیت میکنه و خوشحالی از درستی حرفم در 4 سال پیش! ( هی گفتم رای ندید ، ندید . بزارید بفهمن، بفهمن ما چی میگم اما و بازم اما دریغ از ...)
همون موقعه گفتم . امدیوارم من 4 سال بعد پشیمون باشم !
بحث سیاسی نکنم بهتره
صبر کنید اینا یه راه حل دارن ( یعنی روی مردم ایران عالی جواب داده و میده و خواهد داد )
دو روز دیگه دلار 100 تومن ارزون میکنن و همه این ملت غیور همیشه در پشت صحنه که الان دارن داد و قار میکنن . میگن به به و چه چه که دلار ارزون شد !
دليل گران شدن دلار چيز ديگست و به دولت ارتباط نداره. اگر دولت قبلي بود حرف شما رو قبول داشتم ولي دولت روحاني واقعا نعمته ! اگر نيومده بود نابود بوديم ! همين كه ٤ سال وضعيت به اون زاغوني رو ثابت نگه داشته يعني پيشرفت ! ٤ سال دوم هم رو به بهتر شدن وضع خواهد رفت ( بهتر شدن به معني عالي شدن و يا حتي خوب شدن نيست )
با آرزوي پيروزمندي
١- بازار آزاد هميشه بالا پايين داره ، شما اگر تنهايي تو بازار كاري ، من كل فاميلمون جزء كله گنده هاي شاخه هاي مختلف بازارن. كسي نيست كه تو كار آزاد به جايي برسه و ضرر نكرده باشه. اگر دنبال ضرر نكردن هستين كارمند بشين و اگر هم پول گنده ميخوايين ريسك ضرر كردن و وارد شدن به بازار كار رو به جون بخرين.
٢- موقع سود كردن هم سودتون رو اعلام كردين ؟ در ٦ ماهه اخير ، ٥ ميليون سود ( دقت كنين ، سود ) ( به عنوان مثال حداقلي ) كردين ، ٥٠٠ تومن ضرر ! بايد موقع سودتون مقداري از درآمدتون رو كنار ميگذاشتين كه اگر هم ضرر كردين ، از اون پول كنار گذاشته شده بره.
البته اين كه گفتم چه كار كنين به من مربوط نبود ولي در كل خيلي عاليه اگر آدم واقع بين باشه و به جايي كه همه تقصيرات رو بندازه گردن بقيه ، اشتباهاتش رو خودش رفع كنه ( حتي اشتباهات بقيه رو هم رفع كنه )
ضمنا اينم بگم من اصلا آدم مذهبي نيستم كه طرفداري الكي بكنم ! من همونطور كه اعلام كردم با دولت قبلي مشكل داشتم ولي از حق نگذريم دولت روحاني داره خوب پيش ميره و به فكر مردم هستش. موضوع گراني دلار هم ارتباطي به دولت نداره
با آرزوي پيروزمندي
سلام دوستان .
نکته جالبش اینه که اگر کسی الان ماهی 2 میلیون تومان درآمد داشته باشه برای کشورهای خارجی به عنوان یه فرد فقیر که معادل 500 دلار باشه درآمد داره ........
عیب نداره ما هم ریال رو کردیم تومان :))
سلام بر همکاران عزیز
ببینید بازار هاستینگ ایران تبدیل به 2 بخش شده
اولی بخش انجمن دومی بخش خارج از انجمن
بخش انجمن با تمام خوبی های علمی که داره دلیل اصلی خراب شدن بازار هستش.
من حتی پیشنهاد هم دادم که بشخصه مایل هستم تا یک میلیون تومان در ماه حق عضویت برای بخش های خرید و فروش انجمن حق اشتراک بپردازم.
بزارید فضا حرفه ای تر شود این کار جزو تخصصی ترین کارهای دنیا محسوب میشه . این انجمن از ۳ سال پیش همینشکلی بود و جالبه بدونید ۹۸ درصد فروشندگان انجمن جمع کردن رفتن دلیلشم غیر برشکست شدن نمیتونه باشه.
ما هرجایی غیر انجمن بخواهیم فروش داشته باشیم باید میلیونی هزینه تبلیغ دهیم. چرا این انجمن که تخصصی ترین انجمن هاستینگ ایران هست فضا رو رقابتی تر و تخصصی تر نمیکند؟
عزیزان تا زمانی که شما لایسنس سی پنل نال شده یا دایرکت ادمین ۸ هزار تومنی نال شده به مشتریان گرامیتون بدین و هر چی سرور بی کیفیت و دست دوم به ملت بدید به جایی نمیرسید. اندکی تفکر.
ممنون