حالا شاید مشکل حل شد ، صبر بفرمایید.
شاید مشکلی واسشون پیش اومده و ...
چون هم سایت نماد داره و هم در ساماندهی ثبت شده.
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا شاید مشکل حل شد ، صبر بفرمایید.
شاید مشکلی واسشون پیش اومده و ...
چون هم سایت نماد داره و هم در ساماندهی ثبت شده.
مطالعه قوانین و کمی توجه خالی از لطف نیست.نقل قول:
1-3: وب هاستینگ تالک هیچ گونه تعهد و مسئوولیتی در قبال کلیه فعالیتهای تجاری و غیرتجاری که از طریق این بخش از سایت انجام می شود بر عهده ندارد !
بالاخره مشکل من را حل کردند. سرویسشون هیچ مشکلی نداره. فقط نمیدونم چرا پشتیبانیشون اینطوری شده. قبلا زیر 5 دقیقه جواب میدادن.
امیدوارم مشکل خاصی براشون پیش نیومده باشه چون اصلا حوصله سرور عوض کردن ندارم.
مدیر محترم سایت پرتو سرور نام کاربری من به صورت کامل از سایت پاک شده و دسترسی به سرورم هم ندارم . چون پاک شده امکان ریکاوری پسورد هم نیست!
rezaatashkade[at]gmail
--------------------------------------------
متاسفانه ایمیل هم براشون فرستادم ولی تاکنون هیچ جوابی ندادن ، همچننان در انتظار تحویل سرویس هستیم و علت پاک شدن اکانتمون از سایت !!!
من که خیلی پیغام دادم ، هم اینجا هم تلگرام هم تیکت ، خبری نیست ، تلفن که ندارن فکر کنم ! (ندارم من یعنی)
یک سرور دیروز خریداری شد ولی از دیروز تا الان نمیتونم به سرور وصل بشم تیکت هم زدم همون دیروزولی هنوز پاسخی دریافت نکردم!!
الان این آقا ، به طور کامل تمام تیکت های منو پاک کرده ، که من مدرکی نداشته باشم ، خدا رو شکر همه رو ذخیره کردم.
از ایشون در سایت enamad.ir هم شکایت کردم.
تمام موارد مورد نیاز آپلود کردم همینجا.(توی پیوست ها)
تمام تیکت های من رو امروز از سایت پاک کردن!
دیگه راهی نمونده واقعا!
فرض هم کنیم من اشتباه میکردم و سرور ایشون سالمه ، خوب تو تاپیک اول خودشون گفتن هر موقه مشتری راضی نبود میتونه کنسل کنه!
مدیران انجمن لطفا بررسی بفرمایید و این تاپیک رو ببندین.
==============================================
امیدوارم بیان و پاسخگو باشن چرا سرور اینقدر کنده! و چرا تیکت رو جواب نداده حذف میکنن!
بنده هم تا امروز تو انجمن مطرح نکردم تا اگر مشکلی دارند برطرف بشه و اعتبارشان از بین نره، امروز دیدم همه تیکت ها من را پاک کردند و اینجا هم اومدم دیدم بقیه ناراضی هستند.
کار بسیار غیر حرفه ای کردند
این سرویس قابل استفاده نیست