پاسخ : لایسنس وب | لایسنس دایرکت ادمین 10500 تومان ، قیمت ثابت | تحویل سریع ، پشتیبانی 24 ساعته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farssub
سلام خدمت شما ، لایسنس به صورت ماهانه نیاز دارید یا لایف تایم؟
یک پیشنهاد برای شما داریم
ماهانه نیاز دارم
پاسخ : لایسنس وب | لایسنس دایرکت ادمین 10500 تومان ، قیمت ثابت | تحویل سریع ، پشتیبانی 24 ساعته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n4ser
ماهانه نیاز دارم
بله مشکلی نیست
Starter 16$
Plus 19$
Professional 25$
Business 40$
هر کدوم رو بخواین قابل ارائه هست
در صورت نیاز یک لایسنس لایف تایم با تخفیف کاملا ویژه قابل ارائه هست
همون استارتر چنده ماهیانه؟ لایف تایم چنده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n4ser
همون استارتر چنده ماهیانه؟ لایف تایم چنده؟
با هزینه ماهانه 60 هزار تومان ماهانه قابل ارائه هست پلن استارتر
لایف تایم هم توضیحات در پ.خ ارسال شد
گرون میگید جناب ارزون تر سراغ دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n4ser
گرون میگید جناب ارزون تر سراغ دارم
16 دلار هزینه لایسنس هست میشه 57856 تومان ، با کامرمزد و.. 60 هزار تومان قابل ارائه هست در صورت نیاز
غیر از فراسو یجای رو سراغ دارم ماهی ۳۵ تومان میده و ما ثبت نام میکنیم با اطلاعات خودمون اون فقط هم پرداخت رو انجام میده الان یک سرچ هم زدیم دیدم کسی بخاد بخره ماهی ۵۲ تومان میوفته تازه با کار مزدش شما چجوری حساب کردی؟ یکدفعه میگفتین ماهی ۱۰۰ روند میشد عجبا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n4ser
غیر از فراسو یجای رو سراغ دارم ماهی ۳۵ تومان میده و ما ثبت نام میکنیم با اطلاعات خودمون اون فقط هم پرداخت رو انجام میده الان یک سرچ هم زدیم دیدم کسی بخاد بخره ماهی ۵۲ تومان میوفته تازه با کار مزدش شما چجوری حساب کردی؟ یکدفعه میگفتین ماهی ۱۰۰ روند میشد عجبا
میتونید برید با همون هزینه خرید بکنید
عذر میخوایم ، شب خوش موفق باشید
با سلام واحترام دو لایسنس دیگر سفارش داده شد منتظر تحویل هستیم
لطفا برسی کنید
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
یک عدد لایسنس تهیه شد ، منتظر دریافت هستیم