نحوه پرداخت اولیه درسته که حتما باید به نام خودمون باشه ویزا کارت ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نحوه پرداخت اولیه درسته که حتما باید به نام خودمون باشه ویزا کارت ؟
سلام
دوستان ببینید directi اگه 199 دلار می گیره شما با این پول می تونید دامین هم ثبت کنید چیزی نیست که بخواد 199 دلار رو خودش بر داره فقط 2 درصد برای شارژ اول کم می کنه و ما بقی رو شما می تونید دامین ثبت کنید
در ضمن نیاز به پاسپورت یا گواهینامه بین المللی داره !!
اگه دوستان کسی بخواد من می تونم پنل نمایندگی بهش بدم با همون slab های directi فقط روی هر $ رو 1200 تومان فعلا حساب می کنم .
من تا حالا همچين چيزی نشنيده بودم :109:
برای باز کردن اکانت نياز به مدرک خاصی نداره، پرداخت ها هم از طريق پی پال کس ديگه انجام بشه مشکلی نداره. ولی شما بايد هميشه در مورد مالکيت دامين اطلاعات صحيح وارد کنيد تا خدای نکرده دامين رو الکی الکی و به خاطر هويز اشتباه از دست نديد.
من میخوام پرداختم با مستر انجام شه مشکلی نداره که ؟
یک سوال دیگه میخوام از طریق پنل whcm بتونم همه کاری کنم از تغییر ns تا .... تغییر کلمه عبور دامنه و .....
مشکلی نداره که ؟؟؟؟
من لااقل میدونم که تا دیروز گواهینامه و پاسپورت و از این چیزا نمیخواست . چون خودم دیروز بر سر مشکلاتی که با name داشتم یه ریسلری از دایرکتی گرفتم .
دوست عزیز من احتمال داره این چند روز تغییر پیدا کرده باشه ولی با اجازه شما من خودم چند وقت هست نماینده هستم
شانس شما ایمیل رو پیدا کردم !!
مورد شماره 2 رو اگه دقت کنیدکد PHP:
from Lionel Crastha <lionel.c@resellerclub.com>
to info@sodahost.net
subject RE: please help me [746607:156740]
signed-by resellerclub.com
Images from this sender are always displayed. Don't display from now on.
Hi Hassan,
Thank you for your mail.
We need certain documents to authorize the payment vide AddFund-R-295927-2594716 via PayPal Gateway. I have been trying to reach you on the number mentioned on your ResellerClub Account, but was unable to do so.
Please send in the required documents as soon as possible to my email or just attach it to the mail that you have received from our Compliance Team. So to verify cum confirm the transaction, we would need the following documents so that we can verify your transaction and approve the same :
1. Authorization letter from the Paypal Account Holder stating that he approves this transaction.
2. Photo Identification of the Paypal Account Holder containing the authorized signature. (Driving License, Passport, etc.)
We have not received the documents yet, failure of which will lead to the following :
1. Suspension of your reseller account.
2. Total added funds to the reseller account will be reversed.
3. Orders if any added to the reseller account will be deleted.
If there is anything else I can assist you with feel free to email at lionel.c@resellerclub.com or contact us at +91 (22) 6679 7676 or chat with us through LiveChat on our website. I appreciate you choosing us as your Business partner and would look forward to serve you better.
Best Regards,
Lionel Crastha
Reseller Liaision
ResellerClub
+91 (22) 3079 7676 x: 6602
Click Here To Chat With Us Now
Follow Us On: Youtube FacebookRC BlogTwitter
2. Photo Identification of the Paypal Account Holder containing the authorized signature. (Driving License, Passport, etc.)
ذکر کرده !
حالا مشکلی نیست فقط این شماره تلفن رو هم باید دقیق بدید چون تماس تلفنی می گیرند برای من که جالب بود با اون بنده خدا رفیق شدیم !! حدود 10 - 15 بار بهم زنگ زد
تو پنلش نوشته که دو دلار و خرده ای کم شده و با بقیه میشه خرید کرد. دوست عزیز sodahost من خدای نکرده منظورم این نبود که شما درست نمیگید . فقط خواستم بگم از من نخواست . شاید نگاه میکنه به روش پرداخت و نوع کارت و اینجور چیزا
من میخوام با مستر خرید کنم شما ها با چی خرید کردیدی ؟