پاسخ : امن ترین روش پیام رسانی در دنیا چیست؟
نقل قول:
اصلا معنی این بخش حرف شما نمیفهمم.....
هزار کامپیوتر فقط یه عدد چهار رقمی میشه؟
باشه اصلا هرچی شما بگید صحیح تر هست استاد
1000 کامپیوتر یک عدد چهار رقمی نیست ؟؟؟
:)
هزار کامپیوتر سهله اگه میشد با صد هزار کامپیوتر هم مسائل رمزنگاری رو با آزمون و خطا حل کرد الان دیگه چیزی به اسم رمزنگاری وجود نداشت .
خب برای اینکه موضوع رو بهتر درک کنید کمی مسئله رو باز میکنم براتون
فرض کنید میخوایم یه هش md5 رو کرک کنیم (میدونم الان هزاران کتابخونه دیکشنری هست در این زمینه)
تعداد کاراکتر md5 همیشه 32 کاراکتر هست
به ازای هر کاراکتر میشه از 26 حرف لاتین و 10 عدد لاتین قرار داد یعنی 36 حالت به ازای هر کاراکتر
پس در مجموع 36 به توان 32 حالت مختلف پیش میاد برای تولید یک رشته 32 کاراکتری md5
خب بخوایم تموم این حالت ها رو ذخیره کنیم به فرض اینکه هر حالت فقط یک یک هزارم ثانیه طول بکشه برای محاسبه طول زمان(سال) کلیه حالت ها با یک سیستم داریم
که جوابش میشه عدد 2 با 39 تا صفر جلوش :) در واحد سال !
حالا شما به جای یک کامپیوتر از صد هزار کامپیوتر استفاده کن نتیجه اش چنان فرقی نمیکنه درسته ؟؟؟ :)
واسه همینه هنوز md5 بطور کامل کرک نشده
دیگه بقیه اش بماند و سوال اصلی اینجاست
پس این مدرسه ها کی میخوان باز بشن ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
تا یک هفته دیگه :69::69::69:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
1000 کامپیوتر یک عدد چهار رقمی نیست ؟؟؟
:)
هزار کامپیوتر سهله اگه میشد با صد هزار کامپیوتر هم مسائل رمزنگاری رو با آزمون و خطا حل کرد الان دیگه چیزی به اسم رمزنگاری وجود نداشت .
خب برای اینکه موضوع رو بهتر درک کنید کمی مسئله رو باز میکنم براتون
فرض کنید میخوایم یه هش md5 رو کرک کنیم (میدونم الان هزاران کتابخونه دیکشنری هست در این زمینه)
تعداد کاراکتر md5 همیشه 32 کاراکتر هست
به ازای هر کاراکتر میشه از 26 حرف لاتین و 10 عدد لاتین قرار داد یعنی 36 حالت به ازای هر کاراکتر
پس در مجموع 36 به توان 32 حالت مختلف پیش میاد برای تولید یک رشته 32 کاراکتری md5
خب بخوایم تموم این حالت ها رو ذخیره کنیم به فرض اینکه هر حالت فقط یک یک هزارم ثانیه طول بکشه برای محاسبه طول زمان(سال) کلیه حالت ها با یک سیستم داریم
که جوابش میشه عدد 2 با 39 تا صفر جلوش :) در واحد سال !
حالا شما به جای یک کامپیوتر از صد هزار کامپیوتر استفاده کن نتیجه اش چنان فرقی نمیکنه درسته ؟؟؟ :)
واسه همینه هنوز md5 بطور کامل کرک نشده
دیگه بقیه اش بماند و سوال اصلی اینجاست
دوست عزیز اصراری نداریم که بیشتر از شما میدونیم اینم بارها اعلام کردیم
اولا Hash که با Encryption فرق داره! و دوما اگه MD5 طبق ادعای شما اینقدر قدرتمند بود پس چرا منسوخ شده و دلیل پیدایش SHA256 و SHA512 چیه؟
روش بروت فروس که شما محاسباتی خیالی انجام دادید (32 به توان 36 باید باشه نه 36 به توان 32) بدترین روش برای رمزگشایی هست. امروزه شما با روش معاوضه زمان حافظه و با کمک برنامه نویسی CUDA میتونید با یک کامپیوتر خونگی و یک کارت گرافیک قوی جملات هش شده با MD5 رو به کلمه اصلی برگردونید. نگید اطلاعی ندارید که تجربتون زیر سوال میبره
پ.ن: هنوز قضیه 1000 کامپیوتر متوجه نشدم!!!
نقل قول:
اولا Hash که با Encryption فرق داره! و دوما اگه MD5 طبق ادعای شما اینقدر قدرتمند بود پس چرا منسوخ شده و دلیل پیدایش SHA256 و SHA512 چیه؟
مثال بود فقط ، درک تمامی حالت های یک هش با طول رشته ثابت مسلما به درک شما از موضوع کمک میکنه !
نقل قول:
روش بروت فروس که شما محاسباتی خیالی انجام دادید (32 به توان 36 باید باشه نه 36 به توان 32)
بروت فورس نیست :)
من فقط گفتم
نقل قول:
نقل قول:
(32 به توان 36 باید باشه نه 36 به توان 32)
توضیح بدید :)
نقل قول:
دوما اگه MD5 طبق ادعای شما اینقدر قدرتمند بود
من ادعا نکردم قدرتمنده چرا حرف توی دهن من میذارید
md5 هش سریعی هست ، منسوخ نشده ، هنوز هم کاربرد داره در خیلی جاهای دیگه ، مثلا هش کردن جهت ایندکس گذاری در دیتابیس :)
هش کردن دستوارت sql جهت کش داخلی دیتابیس و ...
ولی چون سرعت بالایی داره (که این تسهیل میکنه بروت فورس رو) و همچنین در سالهای متمادی خیلی از این اسکریپتها تکیه بر یک دور md5 کردن ، پسوردها رو ذخیره کردن و وجود دیتابیسهای زیاد این هش و همچنین وجود هش های بهتر و سنگین تر با طول کاراکتر بیشتر و امنتر ، دیگه md5 پیشنهاد میشه برای هش کردن پسورد استفاده نشه .
نقل قول:
پ.ن: هنوز قضیه 1000 کامپیوتر متوجه نشدم!!!
شما گفتید
نقل قول:
امروزه دیگه با یه کامپیوتر عملیات رمزگشایی انجام نمیشه بلکه بصورت توزیع شده روی هزاران کامپیوتر معمولی اینکار انجام میدن بنابراین میشه هر پیام رمزنگاری شده در زمان کوتاهی رمزگشایی کرد
من هم گفتم هزار کامپیوتر شما میشه یک عدد چهار رقمی
یعنی اگر به جای یک کامپیوتر ، هزار کامپیوتر داشته باشید در نهایت هزار برابر سریعتر میتونید عملیات رو به اتمام برسونید
ولی خب این در مقابل تعداد عملیاتی که باید انجام بشه اصلا چیزی نیست ، یعنی حتی صد هزار کامپیوتر هم داشته باشید عملا در شکستن یک رمز به روش آزمون و خطا ، کمک خارق العاده ای نمیکنه چون تعداد حالات بیش از حد زیاد هست .
نقل قول:
دوست عزیز اصراری نداریم که بیشتر از شما میدونیم اینم بارها اعلام کردیم
متاسفانه شما در هر پستتون بصورت جسته و گریخته یک مبحث جدید رو پیش میکشید هر بار و کل تاپیک رو از مسیر اصلیش منحرف میکنید .
من هم به اجبار مجبورم پاسخ گو ابهامات باشم.
شب خوش