پاسخ : چه کسانی به وب سایت های ایرانی حمله کردند؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Game5
سلام خیر شک ندارم که همین سایت tehran-gaming
به بسیاری از این سرور ها حملع کرده
چند ماه پیش برای اینکه سرور های کانتر خودشون رو شلوغ کنند تمامی سرو های ما رو تحت حمله دیداس قرار دادند
شکایت هم کردیم ولی....
http://client.games5.ir/announcements.php?id=6
من برسی کردم خیلی از حملات رو بر روی سرور های گیم بوده که انجام داده شده این یوزر l8wnl8wn
ایمیلش هم همینه
l8wn@yahoo.com
!میکرد روزی نام کاربریش رو اینجوری کسی بدست بیاره ؟ طبیعتا نه
- - - Updated - - -
هدف این افراد به زمین زدم سرور های دیگه برای رشد خودشونه
هدف دیگه ای ندارند
سلام دوست عزیزمون navidmadrid راست میگه خودم شخصا 5 بار برای اتک داخل کشوری با لاگ رفتم فتا و دادگاه شکایت کردم 4 ماه از آخریش میگذره بدون جواب اینا داس بودن بنده از عید همین امسال زیر اتک دیداس شدید به گفته دیتاسنتر چیزی حدود 10 گیگ هستم الانم که جدیدا شرمنده مشتری هام شدم 24 ساعته منو میزنن واقعا هم 24 ساعته دیتاسنتر هر زمان شبانه روز آیپی هامو باز کنه یک دفعه روی تمام آیپی های بنده همون لحظه اتک میاد و مجبور میشن ببندن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TheEnnd
سلام دوست عزیزمون navidmadrid راست میگه خودم شخصا 5 بار برای اتک داخل کشوری با لاگ رفتم فتا و دادگاه شکایت کردم 4 ماه از آخریش میگذره بدون جواب اینا داس بودن بنده از عید همین امسال زیر اتک دیداس شدید به گفته دیتاسنتر چیزی حدود 10 گیگ هستم الانم که جدیدا شرمنده مشتری هام شدم 24 ساعته منو میزنن واقعا هم 24 ساعته دیتاسنتر هر زمان شبانه روز آیپی هامو باز کنه یک دفعه روی تمام آیپی های بنده همون لحظه اتک میاد و مجبور میشن ببندن فکر میردم کار کسه دیگه باشه که معلوم شد کار دوست عزیز تهران گیمینگ هست
چجوری اینقد مطمئن میگی کار تهران گیمینگ هست ؟
آیا واقعا از سرور های اونا مستقیما اتک بهتون میدن ؟ چون رنج آیپیشون که مشخصه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezakaj
چجوری اینقد مطمئن میگی کار تهران گیمینگ هست ؟
آیا واقعا از سرور های اونا مستقیما اتک بهتون میدن ؟ چون رنج آیپیشون که مشخصه .
طبق شواهد یوزر game5 گفتم ولی طی صحبتی که با ایشون داشتم تکذیب کردن و بنده هم طی شناختی که از ایشون دارم شک میدونم برای همین پست بالا رو ادیت کردم که ایشون بد نام نشن
درود...من به وب سایت های ایرانی کلاهبردار حمله سابیری بشه بدم نمیاد ها...
ولی چرا به سایت های پرکاربرد ایرانی حمله کردند؟ دلیل کار چیه؟
این سرویس اسرائیلی برای حمله به سایت های دیگه خریدند و پول رو به حساب جنایتکار اسرائیل واریز کردند در واقع شریک جنایت اسرائیله...
این قضیه اتک یه زمانی بود که فقط روی سایت های بزرگ بود و خوب سایت های بزرگ معمولا درامدی داشتند که برای این مسئله هزینه کنند. البته یادم هست بسیاری از مدیران سایت های بزرگ هم می گفتند که هزینه های مربوط به این مسئله خیلی بالاست و با توجه به این که راهی برای پیگیری نیست یک هزینه غیر منطقی هست که صرفا چون داخل بازار ایران کار می کنند و با قانون ایران جلو میرند باید پرداخت کنند.
متاسفانه اهمیت وجود سایتی مثل نماد بیشتر از وجود قانونی در این زمینه هست.
و تاسف بار تر از اون این هست که در حال حاظر از شرکت های فعال در این زمینه مالیات دریافت میشه ولی حتی به مسئله ساده ای مثل این که همه جای دنیا رسیدگی میشه هیچ اهمیتی نمیدند. من واقعا نمیدونم این مالیاتی که دریافت میشه خرج چی میشه؟ مگه مالیاتی که دریافت می کنند قرار نیست در همون زمینه و برای زیرساخت اون بازار هزینه بشه؟ پس چرا هیچ سرویسی ارائه نمیشه؟ حتی برای نمادشون هم دارند پول می گیرند.
در مورد تهران گیمینگ و 5گیم و ... بنده معمولا جایی نظر نمیدم ولی با توجه به این که الان خودشون اینجا بقیرو زیر سوال می برند ترجیح میدم حقایقی رو که می دونم بگم.
کلا در زمینه سرور های گیم 3 شرکت تهران گیمینگ و 5 گیم و ایران بکس و ... همیشه مشکلاتی داشتند. هر زمان 5 گیم زیر اتک بوده بدون شک 2 تای دیگه هم بودن.
بنده حتی از دوستانی که نزدیک به این شرکت ها هستند بار ها شنیدم که از مدیران سایت شنیدن که اتک می دن و دلیلشون این هست که چون اون ها اتک میدن ما هم اتک میدیم.
درباره همین گیم 5 ای که اینجا هستند بنده به خاطر دارم که با یکی از مدیران اصلیشون بحث کردم در یک انجمن دیگه که کیفیت سرویس هاشون رو مورد نقد قرار دادم و ایشون ای دی یاهو بنده رو دی اکتیو کردند به این دلیل.
در مجموع اخلاق در بازار گیم سرور اصلا در وضع خوبی نیست و شما همیشه می بینید که شرکت های فعال از طرف سایرین مورد حمله قرار می گیرند و شما هیچوقت نمی تونید یک سرویس دهنده ثابت و بدون مشکل برای بلند مدت پیدا کنید.
البته خوب می تونه به دلیل فعالیت تعداد کمی سرویس دهنده باشه ولی در کل شرایط اصلا جالب نیست.
2 فایل پیوست
پاسخ : تیم امنیتی آشیانه و حمله به سرور های ایرانی!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Game5
سلام پیداکردنش سخت نیست توی یک سایت Whois بزنید tehran-gaming.ir ادی مدیر سایت رو برا شما میاره خخخخخ ما که سرور هامونو جهم کردیم دهنه مملکتی رو صاف کرده
فایل پیوست 33448
الان چک کردم یک چیز خیلی جالب ایمیل رو عوض کرده ایمیل whois دامین رو
فایل پیوست 33462
همین یوزر l8wnl8wn
به سایت بانک ملی 89.235.64.67 [bmi.ir]و سایت اصلی پارس آنلاین 91.98.29.182 [parsonline.com]
هم اتک داده خخخخ ای پی اینترنت خودش 2.178.132.117 (IR) دمش گرم ترس هم خوب چیزیه =D>
- - - Updated - - -
مدیریان سایت تهران گیمینگ که این پست ها رو میخونین و whois ساییتون رو عوض کردید فکر میکنید ایمیل رو عوض کنید مشکل حل میشه ؟
توی عکس زیر کملا واضح است توی سایت طلا هاست هنوز whois سایت شما روی ایمیل قبلیتون هست
عکسش رو ضمیمه کردم
فایل پیوست 33463
توی سایت nic.ir این لاگ ها همه هستند
این سایت رو هم برین سریع آپدیت کنید که کسی شد نکنه :)
https://www.talahost.com/whois/tehran-gaming.ir
عکسی که من گذاشتم مال
آخرین به روز رسانی 2 ماه و 24 روز
از مدیران انجمن هم خواهش میکنم این پست رو مسدود و یا حذف نکنند تا کاربران به سوال های من جواب بده .
من برسی که کردم خیلی از ای پی ها رو ایشون اتک دادن فکر کنم همشون هم گیم سرور داشتن (برای حذف رقیب های دیگر فقط این کار رو بلدن ...)
خسارت هایی که به ما و سرور های گیم دیگه وارد شده فراموش نمیکنیم :)
1 فایل پیوست
TheEnnd
شرکت کردن تو همچین پستی برای شما خیلی خوبه که مردم فکر کنن شما کاره ای نبودی
من الان این سایت رو چک کردم nikeweb.ir فکر کنم سایت شما هست تگه اشتباه میگم هم بگین
الان whois این سایت هم مال
آخرین به روز رسانی 3 ماه و 8 روز و 14 ساعت و 1 دقیقه پیش
فایل پیوست 33465
https://www.talahost.com/whois/nikeweb.ir
شماهم دیدم ادرس ایمیلتون keyvanik@hotmail.com رو به keyvaniranmansh@gmail.com عوض کردید
خیلی خوبه مردم کمتر شک میکنن که شما حمله کرید شرکت کردی
ای دی زیر هم مال کسی دیگست اصلا هم به شما ربطی نداره و همینجوری یهویی یادت اومد ایمیل whois دامین رو هم عوض کنی ایول
keyvanik
خیلی از رنج ای پی های ایران هست لطفا همتون فایل IR.txt رو برسی کنید ببینید ای پی های شما تحت حمله رفته یا نه
کانال تلگران پارس آنلاین رو هم دیدم
مشترک گرامی
با توجه به حملات سایبری از خارج از کشور ،برخی از سرویسهای پارس آنلاین در چند روز گذشته دچار اختلال گردیده اند. کارشناسان ما برای رفع هر چه سریعتر این موضوع در حال پیگیری با مراجع ذیربط میباشند.
با تشکر از همراهی و صبوری شما عزیزان.
این اخنلالاتی که شما ایجاد کرده اید امنیتی ملی رو هم تحت تاثیر قرار داده مطمئن باشید این موضوع پیگیری میشه و سزای کارتون رو میبینید
با این کار نون خیلی ها بریده میشه توی دنیای اینترنت ولی شما خودتون هیچوقت این فکر رو نمیکنید و فکرتون فقط به زمین زدن رقباتونه ...
چندتا از آی پی های بنده هم داخل لیستی که قرار دادید بود ( خارج)
ولی اصلا اطلاعی از این مورد ندارم
یعنی حمله مشاهده نشده
سپاس
با سلام خدمت دوستان.
بنده نیز قبلا با این مشکل اتک دادن دچار شده بودم که اتک دهنده شخصی واضحی بود ( t.* ) این اشخاص عرضه اینکه به طور سالم رقابت کنند رو ندارند.
حتی اون زمان دقیقا 8 ماه پیش سبب برشکستگی بنده نیز شدند. جالبیش اینجاست برای مذاکره هم که میرفتیم حاظر به مذاکره نبودند ، حتی دیگر همکارا در این زمینه هم که رفتیم مذاکره کردیم به صورت محترمانه کنار هم فعالیت میکردیم و مشکل اتکی نیز نداشتیم و تا این اشخاص سرور مربوط به خودشون رو راه انداختند سیل عظیم حملات به سرور ما و همکارا شروع شد.
ولی به دلیل اینکه از خارج اتک میدادند و با پنل پیشرفته، قابل پیگیری نبودند و چون دلیل اثبات ادعا ما وجود نداشت نامید شدیم.
الان خدا را شاکریم که سایتشون ***** شده و انشالله این زمینه رو ترک کنند تا زمینه برای رقابت سالم باز باشه.
موفق و موید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Game5
الان چک کردم یک چیز خیلی جالب ایمیل رو عوض کرده ایمیل whois دامین رو
فایل پیوست 33462
همین یوزر l8wnl8wn
به سایت بانک ملی 89.235.64.67 [bmi.ir]و سایت اصلی پارس آنلاین 91.98.29.182 [parsonline.com]
هم اتک داده خخخخ ای پی اینترنت خودش 2.178.132.117 (IR) دمش گرم ترس هم خوب چیزیه =D>
- - - Updated - - -
مدیریان سایت تهران گیمینگ که این پست ها رو میخونین و whois ساییتون رو عوض کردید فکر میکنید ایمیل رو عوض کنید مشکل حل میشه ؟
توی عکس زیر کملا واضح است توی سایت طلا هاست هنوز whois سایت شما روی ایمیل قبلیتون هست
عکسش رو ضمیمه کردم
فایل پیوست 33463
توی سایت nic.ir این لاگ ها همه هستند
این سایت رو هم برین سریع آپدیت کنید که کسی شد نکنه :)
https://www.talahost.com/whois/tehran-gaming.ir
عکسی که من گذاشتم مال
آخرین به روز رسانی 2 ماه و 24 روز
از مدیران انجمن هم خواهش میکنم این پست رو مسدود و یا حذف نکنند تا کاربران به سوال های من جواب بده .
من برسی که کردم خیلی از ای پی ها رو ایشون اتک دادن فکر کنم همشون هم گیم سرور داشتن (برای حذف رقیب های دیگر فقط این کار رو بلدن ...)
خسارت هایی که به ما و سرور های گیم دیگه وارد شده فراموش نمیکنیم :)
با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز
بنده به مدت 2 ماه با تیم تهران گیمینگ کار کردم و شناخت کاملی از اون ها دارم . بنده به شخصه برای ایجاد هاستینگ با ایشون کار کردم و در این مدت زیر حملات دی داس بودم تا جایی که آی پی ها ایران اکسس شدند و چون گوگل و ... قادر به ایندکس کردن سایت های زیر مجموعه نبود کلا زمینه هاستینگ رو کنار گذاشتم.
دوست عزیز گیم 5 لطفا به موارد زیر توجه کنید:
از زمانی که پست شما ایجاد شد من با این تیم تماس گرفتم و متوجه شدم که ایمیل ایشون به دلیل ارسال هرزنامه ها غیر فعال شده و ایشون مجبور شدن ایمیل زیر دامنه رو تغییر بدن. نمی خوام تهمت بزنم اما این امکان هم وجود داره که این کاربرانی که شما فرمودید ایمیل خودشون رو تغییر دادن خود شما باعث غیر فعال شدنشون باشید تا اونا مجبور به این کار بشن تا شما بیاید و با مدارک و ادعاهای دروغین گفته هاتون رو به کرسی بنشونید.
از اوایل تابستان هم با شدت گرفتن این حملات و نامطلوب شدن شبکه ما برای کاربران مسنجر تیم اسپیک دوباره با تیم تهران گیمینگ هزینه کردیم و یک فایروال سخت افزاری (میکروتیک) توانستیم تا حدودی جلوی این حملات رو بگیریم. گفتنی هست که هنوز هم ما زیر این حملات هستیم اما میزان اونها رو تا حدودی کاهش دادیم.
در رابطه با دیداس هایی که فرمودید ما شخص مورد نظری که عمده حملات در شبکه اینترانت ما رو مورد حمله قرار میداد با پیگیری های شبانه روزی و هزینه و همکاری شرکت سرویس دهنده توانستیم پیدا کنیم و به زودی به اعمال اون شخص رسیدگی میشه. ( جالب می باشد که ایشون صاحب یک هاستیگ و بخش گیم سرور می باشد که به تازگی تاسیس شده است )
همچنین می توانید با گردش توی اینترنت تیم های مختلفی از گیم رو ببینید که حتی 2 ماه نیست روی کار اومدن اما چه تعداد مشتری دارن.
و در رابطه حملات خارج کشور :
نکته خیلی مهم اینه که سرورهای تهران گیمینگ زیر شبکه آسیاتک بوده و هست و اگر شما یکم آی پی هایی که در داخل فایل هست رو بررسی کنید متوجه میشید که این یوزری که فرمودید اکثرا به آسیاتک حمله کرده . آیا ممکنه کسی روی یک بستری باشه و خودش به همون بستر حمله کنه؟