قبلا هر کی بیکار میشد سایت تفریحی میزد ...
حالا الان هر کی بیکار میشه یه درگاه واسط میزنه
برام سواله که چرا جهان پی و درگاه های نمونه دیگه رو ***** کردن !
حداقل الان زرین پال بین این درگاه ها مطمئن تره.
نمایش نسخه قابل چاپ
قبلا هر کی بیکار میشد سایت تفریحی میزد ...
حالا الان هر کی بیکار میشه یه درگاه واسط میزنه
برام سواله که چرا جهان پی و درگاه های نمونه دیگه رو ***** کردن !
حداقل الان زرین پال بین این درگاه ها مطمئن تره.
سلام دوستان
از یکی از آشنایان بنده هم 5 میلیون و خورده ای این درگاه بلاک کرده و از دوست بنده 1.5 میلیون بلاک کرده و از خود بنده هم دقیقا 1203832 تومان بلاک کرده این کلاهبردار . تماس گرفت با بنده و تمام درگاه هامونو به سایت ایشون منتقل کردیم و هنوز واریزی ای بغیر از دوتای اول برای ما انجام نداده . بعد گفت شما کاربر ویژه ما هستید و این حرفا و یه سایت زد برای ما که تراکنش هامون بالا بود به ادرس زیر :
http://panel.vasetpay.net
الان ساسپند هست و فکر میکنم روی اون هم 1 میلیونی داشتم . عکس اثبات :
فایل پیوست 33433
http://s3.img7.ir/BNv9h.jpg
410332+228100+125100+174000+108300+158000=1203832
شماره تماسش هم که خاموشه ، کسی اطلاعاتی داره ازش بده تا بریم سراغش پول همتونو نقد کنم ;;) نامرد از ما که حدود 10 میلیون خورده که انشاالله خیلی زود باید جوابگو باشه
اول خدارو شکر میکنم تا 5 سال پیش تابستونا ریسلری میومد نمیدونم فردوسی هاست و خیار شور هاست و اینا
الان تابستونا درگاه میاد
من منظورم این درگاه نیست
و اصلا نمیدونم این چیکار کرده کسی هم میگه فلان قدر از من ***یه باید مدرک بیاره بدون مدرک هر کسی میتونه ادعا کنه
اما در کل سایتی که نه سابقه فعالیت داره
نه یه توضیح درست داره آخه سایت تازه تاسیس چندین میلیارد تراکنش داره که تو صفحه زده شده؟
خب همین باید براتون سوال بشه من بازم نمیگم دروغ میگند نه و اصلا هم بهم ربط نداره ولی باید تحقیق کنید
به نظرم من اگه پلیس بودم شما میومدی شکایت میگفتی این شده من پرورنده رو میریختم دور
اینهمه شرکت با سابقه دارند روز به روز آسیب میبینند شمایی که دنبال مفت هستی شمایی که دنبال یه جایی هستی که ازت مدارک نخواد داری خونتو روی آب میسازی
یادش بخیر جهان پی:|
جمله ای که بار ها در پست های مرتبط با این موضوع تکرار کردیم ولی برای توجه برخی دوستان دیگر دوباره تکرار میکنیم
این جمله واقعا ارزش مند هستش
(چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی)
شما دوست عزیز که میگید پول میلیونی در این سایت داشتید :
آیا قبل استفاده در مورد این سایت تحقیق کرده بودید؟!
ایا قبل استفاده نظرات دوستانی که استفاده کردند مشاهده کرده بودید؟
به نظر شما درگاهی که بدون مدارک درگاه بده معتبر هستش؟
به هر حال خواهشا بیشتر دقت فرمایید
با سلام عذر میخوام این تاپیک رو بالا اوردم
کسی از دوستان از این درگاه اطلاعی داره؟
من ۲ ماهه نتونستم ایشون رو پیدا کنم
ممنون