ولی من هیچ حجم بالاتری ندیدم..من 256 اکو 4 گیگ میگرفتم ماهی 23 تومان..الان فاکتور زده 25400 تومان!! :-|
نمایش نسخه قابل چاپ
در کل باید بگم آب قطعه . دلتونو خوش نکنید به ارزون شدن نت ایران .
سلام
شکایت ارسال شد
تشکر از شما بابت این تاپیک مفید ، امیدواریم که مسئولین پیگیر باشند
سلام
یک نکته جالب دیگر نیز ان است که isp هایی که کاهش قیمت داشتند حداکثر قیمت ممکن را قرار دادند حتی گاهی کم فروشی هم داشتند
فکر کنم درجریان هستید نرخ هر گیگابایت حداقل ۱۸۰۰ و حداکثر ۳۰۰۰ تومان است حال ان که همه قیمت را ۳۰۰۰ تومان قرار دادند!
درمورد کم فروشی هم به زودی همین جا توضیح میدهم
دوست عزیز هر 8 بیت 1 بایت است. 128 کیلوبیت رو باید تقسیم بر 8 کنید تا سرعت واقعی بدست بیاد.
-------------------------------------------
ما که الحمدلله از مخابرات زنجان راضی هستیم، 15 گیگ با مالیات 32 تومن ارائه میشه که تا حدود 10 مگ پورت بسته میشه. پشتیبانی هم دست خودمون هست. کاربران این شهر از اینترنت راضی اند.
با سلام. خوب شد چنین تاپیکی ایجاد شد.
بنده سرویس Eco4096-1 از شاتل دارم + 5هزار تومان دانلود شب رایگان طبق پلنی که داخل سایت هست 6 گیگ ترافیک باید هر دوره اضافه بشه اما ترافیک اضافه شده 4 گیگ هست حتی یکبار پشتیبانی آنلاین رفتم گزارش دادم جواب اومد که 4 گیگ هر دوره هست و خیلی برام جالب بود.
هیچ تغییر قیمتی در قیمت ماهانه سرویس اعمال نشده
اما کاهش قیمت در حجم انجام شده تا اواسط تیر ما هر 1 گیگ ترافیک مصرفی 39.240 ریال محاسبه میشد اما الان هر گیگ 32.700 .
و اینم بگم واقعا شاتل احجم خوری شدیدی داره.
بنده قصد دارم شکایت کنم از این شرکت . نظرتون چیه؟
دوستان این سرویس ها رو ببینید
http://www.shatel.ir/Prices-Of-Servi....loco#artlight
Art-base نسبت به سرویس های Art معمولی حجم بالاتری داره
اما به شاتل که زنگ میزنی میگن این سرویس ها رو ارائه نمیدیم و برای قشنگی و فقط اینکه طبق قوانین تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تو سایتمون زده باشیم !
بنده که شکایت کردم بقیه هم انجام بدن رسیدگی میشه
1800 در شرایط خرید حجم بالاتر از 10 گیگ هست یعنی شرکت ها باید هر 10 گیگ را 18 هزار تومان بدن .... ( قیمت حداقلی هست )
کم فروشی هم موضوع جدیدی نیست همیشه بوده و هنوزم هست اگه چند درصد مشترک ها هم اعتراض بکنند یک تغیری داده میشه ...
این مردم هستند که دولت ها و شرکت هارو کنترل میکنن نه دولت و شرکت ها ! ( متعصفانه این موضوع هنوز در داخل کشور ما جا نیوفتاده )
اگه شما هم این مورد را گذارش کنید خیلی عالی هست ...
آرت لایت ! بیش از 2 سال هست از شاتل نت میگیرم اما متوجه این موضوع نشدم ! با برسی که کردم دیدم این قیمتی هست که در اصل باید به یوزر ها داده بشه که میان با کلی منت ( نمونه حرف اپراتور : مابراتون یه امتیاز ویژه گذاشتیم تا سرعت بهتری داشته باشید !! ) قیمت های بالاتر و کیفیت کمتر میدن ...
همیشه برام سوال بوده اون فلشه چیه اونجا ! تا دقیق روش نزنی باز نمیشه !
ارزون شده اما بازم باید بیاد پایین تر شاتل هم چیزایی که باید از جیب خودش بده رو از ملت میگیره !
نمونه داریم توی همین انجمن بعضی شرکت ها 9 درصد مالیات درامدی که باید بدن رو هم از یوزر هاشون میگیرن و روی سرویس به صورت جداگانه میکشن ...