هنوز یه کم زوده! من بیشتر از اینکه نگران کلاهبرداری باشم نگران اطلاعاتم! یه بکآپ دارم قدیمیه دیتابیس 500 مگی رو بدن من رفع زحمت میکنم !
نمایش نسخه قابل چاپ
همگی لطفا صبور باشید
یوگیگ سابقه طلایی 4 ساله داره
یوپال بعد از دو ماه واگذار شد به شخص دیگری و کلا ربطی به یوگیگ نداره اما پارسی پی مربوط به یوگیگ هست و قطعی پارسی پی هم بر همین دلالت میکنه
دوستان درست نیست به خاطر یک قطعی سراسری مردم رو بد جلوه بدید
یوگیگ پشتیبانی فوق العاده ای داره و بیاید اینطوری نگاه کنید که هر سرویس دهنده ای اگر قطعی سراسری بخوره چون قدرت پاسخگویی به 4000 مشتری رو نداره پشتیبانیشو قطع میکنه
درجواب دوستی که گفتند ادرس جعلیه و دارم میرم دنبالشون بگم
بنده رفت و امد خیلی صمیمی و دوستانه با اقای صادق خانی پور دارم و تقریبا با هم بزرگ شدیم
دفتر ایشان هم بنده موقع افتتاحش حضور داشتم!!!
من نگفتم کلاه برداری شده سرویسی هم که من داشتم قیمتی نداشت! ولی 50 گیگ آرشیو چندماهه بود که نمیشه جمع کردش به عبارتی سایت من الان پشیزی ارزش نداره بدون اون آرشیو!
حتما اطلاعات پریده که کسی پاسخ گو نیست
- - - Updated - - -
شما که رابطه دارید با ایشون یک زحمتی بکشید تماس بگیرید ببینید مشکل چی هست
آدرسی که تو گوگل برای دفتر ایشون زده، صحیح نیست. آدرس دقیقی میتونید به ما بدید؟
ما فقط و فقط بکاپ اطلاعاتمون رو میخوایم.
یه شایعه ای هم شنیدم که امیدوارم درست نباشه. میتونید بهشون زنگ بزنید و بپرسید فقط اطلاعات سالم هست یا خیر؟
- - - Updated - - -
راحت ترین کاری که الان میتونند بکنند اینه که یه صفحه تو یه هاست دیگه بالا بیارن و یه توضیحی در مورد این اتفاق بدند و بعدش ugig.irرو به اون ارجاع بدند تا مجبور نشند تک تک به ۴۰۰۰ نفر جواب بدند. ما هم بی خبر نمیمونیم
واقعا خیلی بده زحمت آدم هدر بره من حاضرم پولم هدر بره اما هرگز زحمتی که کشیدم و گردن و کمرم رو بای میزکار کامپیوتر داغون کردم هدر بره.
ببینید این آدرس هم اشتباهه (این آدرس در Whois ایشون هستش):
نقل قول:
گیلان، رشت، میدان زرجوب، خیابان شهدا، کوچه فرهنگ و دین، بن بست شاه کوی، پلاک 52
بنده خودم با 220 گیگ فایل و اطلاعات مشتریانم الان بی خبر موندم اما منظور از توضیحاتی که دادم اینه که صادق جان نه کلاه بردار هست نه رفیق نیمه راه و بیشترین شناخت رو روی این فرد دارم!
4 سال بنده با ایشون کار کردم و از ابتدای افتتاح یوگیگ با هم بودیم و پیش از این رفیق بودیم
مطمئنم این مشکل حل میشه و ربطی به صادق نداره که دارید پشت سرش حرف میزنید
در مورد ادرس هم
دوست عزیز رو چه حساب میگین ادرس اشتباهه؟
عرض کردم خدمتتون که خودم هم بی خبر هستم اما پشتم گرمه که یوگیگ مشکلی نداره!!!!
با صادق تماس گرفتم گوشیش در دسترس نیست و خب منم بودم گوشیمو از دسترس خارج میکردم تا ببینم مشکلو چه طور میتونم حل کنم!!
دوستان خیالتون راحت باشه که یوگیگ مشکلی نداره!