پاسخ : سیبا پال تغیر دامین داد !؟
درگاه ها هم شدن مثله چیز پی ان فروش ها که شیلتر میشن هی تغییر ادرس این شغل که نباس اینطوری باشه اخه تا کی کلی مشتری از دست میده سیباپال و دیگر درگاه ها یا باید جمع کنند یا هیمنطور پیش برن به ترس که کی شیلتر میشن و عوض کنند و مردم هی برن در هاست خود فایل را ادیت کنند که نمیشه یا مجوز این شغل را بگیرن مثله کسانه دیگه که شیلتر نیستن .
انگار دوباره ادرس عوض کردن ولی ریدایرکت میشه رو همون دامنه قبلی .
مدیران سیباپال اطلاع رسانی کنین
داداش refigh دستت دردنکنه یکی دو روز ok بود الان دوباره پیغام خطا میده آدرسشم تغییر دادم باز ok نشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_slow
داداش
refigh دستت دردنکنه یکی دو روز ok بود الان دوباره پیغام خطا میده آدرسشم تغییر دادم باز ok نشد
مثل اینکه سیبا پال موقت توقف فعالیت داده
و درگاه های بانکی شان نیز کلا غیر فعال شده
بله طی مکاتبه انجام شده (الان) فعلا فعالیتشون متوقفه
دوستان درگاه هاشون وصل نمیشه سایر دوستان هم مشکل دارند؟
توقف فعالیت کرده ولی تسویه هارو انجام نمیده !! ( مبلغ بزرگی داشتیم که تسویه نکرده ... )
حتی آدرس رو هم به فیـلترینگ ریدایرکت میده ( 10.10.34.34 ) (( با 2 سرور مجازی آمریکا و آلمان تست شده )) !
کم کم دارم به یه صفت فکر میکنم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoster
توقف فعالیت کرده ولی تسویه هارو انجام نمیده !! ( مبلغ بزرگی داشتیم که تسویه نکرده ... )
حتی آدرس رو هم به فیـلترینگ ریدایرکت میده ( 10.10.34.34 ) (( با 2 سرور مجازی آمریکا و آلمان تست شده )) !
کم کم دارم به یه صفت فکر میکنم !
:)
کاربر محترم!
مبلغ بزرگ شما (!) کی ***یده شده است که به همین راحتی تهمت می زنید!
و آقای باغبان منش محترم که به راحتی پست ایشان را لایک می کنید !
یوزر ۹۸ مجموعه هستید و از قدیمی ترین کاربر های سیباپال با بیشتر از ۲۰۰ میلیون تراکنش !
کی موجودی شما ***یده شده است که ۳ سال فعالیت سالم شرکت را نادیده میگیرید و در جهت تخریب گام بر میدارید ؟
تمامی جملات بالا را به " اظهار تاسف" خلاصه میکنیم !
به آسانی به یکدیگر تحمت میزنیم و به راحتی انسانیت را در خود حذف می کنیم
سیبا پال تغیر دامین داد !؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SibaPal
:)
کاربر محترم!
مبلغ بزرگ شما (!) کی ***یده شده است که به همین راحتی تهمت می زنید!
و آقای باغبان منش محترم که به راحتی پست ایشان را لایک می کنید !
یوزر ۹۸ مجموعه هستید و از قدیمی ترین کاربر های سیباپال با بیشتر از ۲۰۰ میلیون تراکنش !
کی موجودی شما ***یده شده است که ۳ سال فعالیت سالم شرکت را نادیده میگیرید و در جهت تخریب گام بر میدارید ؟
تمامی جملات بالا را به " اظهار تاسف" خلاصه میکنیم !
به آسانی به یکدیگر تحمت میزنیم و به راحتی انسانیت را در خود حذف می کنیم
متاسفانه عدم اطلاع رساني شما بزرگترين مشكل شماست ، من تا به حال هيچ سخني اينجا نگفتم لذا متاسفانه متاسفانه اعتماد سخت شده همين حدود يه سال پيش ١٨٠٠٠٠٠ تومان ما به دست درگاه جي پال كه درش بيش از ٩٨ ميليون تراكنش داشتيم به باد هيچ رفت - قطعا به هيچ وجه قصدم مقايسه نيست ، لذا شما مسعول هستيد حداقل از همون كانال تلگرام كه در تيكت فرمودين (طي مكاتباتي كه باهاتون داشتيم حتي ذكر نكردين كه فعاليت هاتون تعليق كردين و فقط گفتين در كانال تلگرام اطلاع رساني مي كنيد اما هيچ) اطلاع رساني كنيد تا جلو شايعه گرفته بشه
منتظريم كه ايشالا سايت بالا بياد و روال تسفيه ها مطابق گذشته عادي بشه
با تشکر مدیریت وی پی اس گروپ
www.VPSi.it
www.vpsgroups.COM
کانال تلگرام ما : https://telegram.me/vpsgroupsinc
Telegram ID: @vpsgroups
پشتیبانی سریع پیام کوتاه :
98210007203861870
ای دی یاهو : vpsgroups_co
پشتیبانی: sales@vpsgroups.com