پاسخ : حکایت کپی شدن قالب های هاستینگ ها و پیگیری ...!
به امید این دولت نشینید...
به نظر من اگه امکانش هست با همکاری هم یه بخش در این انجمن رو راه اندازی کنید واسه معرفی مجرم ها
یا یه انجمن جداگانه راه اندازی کنید
اگه همه در این موضوع به هم کمک کنیم باعث میشه که این افراد سود جو حتی واسه حفظ آبرو هم که شده از این کار ها نکنن و بدونن یه نهاد مردمی هست که اونا رو رسوا میکنه
شایدم این تصمیم من غلط باشه... اما نظر شخصی من این بود :-b
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
! Omid StaR !
دوست گرامی کجا کاری/؟؟؟؟؟
شش سال جون کندم
مفت افزونه و قالب و اموزش نوشتم و طراحی کردم
و مفت مفت برای دانلود گذاشتم
سایتمو 20میلیون خواستن نفروختم
برای مردم از جیب هزینه کردم
اخرشم یه عده بچه دبیرستانی اومدن مطالبمو کپی پیس کردن
کارامو د...زد.ین و به ریشم خندیدن
الانم میلیونی درامد دارن
منم همه چیو ول کردم و فقط 6 سال زندگیم حروم شد
و الانم سایتارو با یک بیستم قیمت دارم میفروشم
دوست من اینجا ایرانه
تنها نظارتی که عزیزان میکنند اینه که ازتون مالیات بگیرن
یا فلان سایتو دستور بدن حذف کنی
متاسفانه همینطوره...
بخش زیادی هم به فرهنگ بستگی داره
من یادم نمیاد مطلبی رو از کسی کپی کرده باشم و اجازه نگرفته باشم.
البته قرار نیست همه حلال حروم رو تو دنیا رعایت کنند. اینجاست که سازمان وارد کار میشه
ولی کدوم سازمان؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
به امید این دولت نشینید...
به نظر من اگه امکانش هست با همکاری هم یه بخش در این انجمن رو راه اندازی کنید واسه معرفی مجرم ها
یا یه انجمن جداگانه راه اندازی کنید
اگه همه در این موضوع به هم کمک کنیم باعث میشه که این افراد سود جو حتی واسه حفظ آبرو هم که شده از این کار ها نکنن و بدونن یه نهاد مردمی هست که اونا رو رسوا میکنه
شایدم این تصمیم من غلط باشه... اما نظر شخصی من این بود :-b
شاید ما بتونیم معرفی کنیم اما نمیتونیم که مجازات کنیم
این دوستمون هم یه جوری نوشته حکایت کپی شدن قالب های هاستینگ ها و پیگیری انگار قالب رو از پایه خودشون طراحی کردند.
اون بنده خدا هم خلاف کرده که کپی کرده اما فکر نکنم این دوستمون باید اینقدر بزرگش کنه والا خودشم کپی کرده !!!
امیدوارم روزی برسه که کپی رایت هم توی کشور ما رعایت بشه
به امید اون روز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lnspiron
این دوستمون هم یه جوری نوشته حکایت کپی شدن قالب های هاستینگ ها و پیگیری انگار قالب رو از پایه خودشون طراحی کردند.
اون بنده خدا هم خلاف کرده که کپی کرده اما فکر نکنم این دوستمون باید اینقدر بزرگش کنه والا خودشم کپی کرده !!!
به امید اون روز
بنده چند وقتی بود دلم از این وضع هاستینگ های کشور و مدیریت نشدنشون پر بود. که در انتها این تاپیک رو زدم...
اصلا بالفرض قالب سایت بنده به کنار، براتون چند نمونه بیارم که قالب های اختصاصیشون کپی شده؟
اینها رو هم کنار بزاریم؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ایران سرویس
جناب های دیتا شما اول برین هوستون بشه دوباره نظام روس سروران ********** برساند و سروران بسته بشه! مشتریاتون الاخوان باباخان بند...
بعضیام که هنوز رنگ شهر رو ندادند و هی برند عوض میکنند هم دم از کیفیت میزنند... البته نه همه
بنده درست متوجه منظورتون نشدم.
اولین پستتون هم هست. البته شاید فقط با این اکانت ...
ما از اول با این برند کار کردیم و ان شالله تا آخر با همین برند هستیم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hi Data
بنده چند وقتی بود دلم از این وضع هاستینگ های کشور و مدیریت نشدنشون پر بود. که در انتها این تاپیک رو زدم...
اصلا بالفرض قالب سایت بنده به کنار، براتون چند نمونه بیارم که قالب های اختصاصیشون کپی شده؟
اینها رو هم کنار بزاریم؟
بهرحال تو ایران همینه و فقط اعصاب خوردی میمونه اگر بخوایم مدام بهش فکر کنیم.
در مورد دیزاین. اکثر فروم های ویبولتین عین هم هستند ولی فقط چند تاشون موفق شدن.
در مورد قیمت هم خداییش یک 2*2=4 بکنید مشتری که دنبال ارزونیه جز بدبختی برای شرکت هاستینگ نداره. و کسی هم که درد سر ساز نیست با تجربه هست. هم قیمت براش مهمه هم کیفیت. پس بهتره بزارید برن کارشون رو بکنن.
باید یه سازمان یا یه اتحادیه ای ایجاد بشه برای این کار ، که هرکس که قرار است فعالیت کنه دارای مجوز باشه و یک سری قیمت های مصوب ارائه بده و غیر از این افراد مثلا نماد بهشون ندن و تایید نشن ، به نظر من با این روش این مشکلات حل میشه ، وگرنه تا این کار درست نشه همینی که هست ، الان تو انجمن دیدم که یک هاستینگ معروف سرور با رم 4 با 200 گیگ فضا با پهنای باند نامحدود!!!! پورت 1 گیگ 30 تومن داره میده !
این دیگه یه سرور نیمه اختصاصی محسوب میشه ، با این قیمت آخه درسته ؟
باور دارم دوستان همین موازی این سخت افزار قیمت های بالای 100تومن دارن میدن ، ما همچین سروری رو داریم نزدیکه 270 280 میدیم ، ولی این شخص با 30 هزارتومان
الان این نشون میده یا این سرور هارد هاش Refurbished هستش یا سخت افزارش قابل اطمینان نیست وگرنه این آفر با عقل جور در نمیاد
بازار خراب کن کم نیست دوستان!
جلوی ریپ شدنه سایت رو به هیچ وجه نمیشه گرفت ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lnspiron
به امید اون روز
سلام
مثل اینکه دید درستی به این جریان ندارید و متوجه اصل قضیه نشدید
این دوست بزرگوار ما قالب رو با زحمات خودش فارسی سازی و راست چین کردند
ایشون حداقل چند ساعتی رو برای فارسی سازی این قالب زحمت کشیدن
و الان نمیگن که قالب اختصاص به ایشون داشته
فقط دارن میگن که قالبی که ایشون فارسی و راست چین کردن رو ریپ زدن
و اینکار قطعا درست نیست
این آقای ریپر میتونستن نسخه اصلی قالب رو ریپ کنن و بعد خودشون فارسی کنن تا حق دوست ما ضایع نشه
و در پاسخ به بسیاری از دوستانی که میگن قالب مهم نیست و عمل و کیفیت و پشتیبانی و... مهم هست باید بگم که در وهله اول مشتری با سایت های ما رو به رو میشن و باید سایت دارای ظاهر مناسبی باشه تا دید مناسبی تو ذهن کاربر شکل بگیره
امیدوارم در آینده، کمتر شاهد وقوع چنین مواردی باشیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali.arabi
باید یه سازمان یا یه اتحادیه ای ایجاد بشه برای این کار ، که هرکس که قرار است فعالیت کنه دارای مجوز باشه و یک سری قیمت های مصوب ارائه بده و غیر از این افراد مثلا نماد بهشون ندن و تایید نشن ، به نظر من با این روش این مشکلات حل میشه ، وگرنه تا این کار درست نشه همینی که هست ، الان تو انجمن دیدم که یک هاستینگ معروف سرور با رم 4 با 200 گیگ فضا با پهنای باند نامحدود!!!! پورت 1 گیگ 30 تومن داره میده !
این دیگه یه سرور نیمه اختصاصی محسوب میشه ، با این قیمت آخه درسته ؟
باور دارم دوستان همین موازی این سخت افزار قیمت های بالای 100تومن دارن میدن ، ما همچین سروری رو داریم نزدیکه 270 280 میدیم ، ولی این شخص با 30 هزارتومان
بازار خراب کن کم نیست دوستان!
بجای اینکه نماد های مختلف ( که 2 موردش رو تو سایت ها میبینیم) بیاد، یک سازمان بیاد و نماد بده به شرط اینکه کنترل کنه و قوانین و ... تعیین کنه که هرکی به هرکی نشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shetabanhost
سلام
مثل اینکه دید درستی به این جریان ندارید و متوجه اصل قضیه نشدید
این دوست بزرگوار ما قالب رو با زحمات خودش فارسی سازی و راست چین کردند
ایشون حداقل چند ساعتی رو برای فارسی سازی این قالب زحمت کشیدن
و الان نمیگن که قالب اختصاص به ایشون داشته
فقط دارن میگن که قالبی که ایشون فارسی و راست چین کردن رو ریپ زدن
و اینکار قطعا درست نیست
این آقای ریپر میتونستن نسخه اصلی قالب رو ریپ کنن و بعد خودشون فارسی کنن تا حق دوست ما ضایع نشه
و در پاسخ به بسیاری از دوستانی که میگن قالب مهم نیست و عمل و کیفیت و پشتیبانی و... مهم هست باید بگم که در وهله اول مشتری با سایت های ما رو به رو میشن و باید سایت دارای ظاهر مناسبی باشه تا دید مناسبی تو ذهن کاربر شکل بگیره
امیدوارم در آینده، کمتر شاهد وقوع چنین مواردی باشیم.
ممنون آقا رضا. بله منظور بنده همین هست این قالب در تم فارست موجود هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hi Data
بجای اینکه نماد های مختلف ( که 2 موردش رو تو سایت ها میبینیم) بیاد، یک سازمان بیاد و نماد بده به شرط اینکه کنترل کنه و قوانین و ... تعیین کنه که هرکی به هرکی نشه.
ممنون آقا رضا. بله منظور بنده همین هست این قالب در تم فارست موجود هست.
دقیقا اگر Enamad همین کار رو انجام بده ، خیلی این بازار غربال میشه و اینطوری نمیمونه