پاسخ : درخواست مشاوره و راهنمایی کامل در ایجاد سایت هاستینگ !
هیچوقت واسه شروع کردن دیر نیست ، انشالله هم خود خدا کمک میکنه عزیز ، به قول دوستمون روزی دست خداست ..
شدیدا و قویا پیشنهاد میکنم برید سمت شغل های دیگه و به هیچ وجه به شغل های اینترنتی رو نیارید که ما دیگه زمین گیر شدیم وگرنه هیچ توجیه نداره بخوای وقت و چشمات رو صرف کاری کنی که حتی دولت نتونسته بعد این همه سال اون رو به رسمیت بشناسه
دوستان بنده متوجه هستم . ولی علاقه دارم که تو دنیای مجازی نیر فعالیت داشته باشم .
پ.ن : دوستان پیشنهاد میکنید که به سمت هاستینگ نیام ؟ ( واقعاً علاقه شدیدی به این شغل و کسب و کار دارم که حتی میخوام اگر کار گرفت یک مغازه کامپیوتری اضافه کنم )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0up
دوستان بنده متوجه هستم . ولی علاقه دارم که تو دنیای مجازی نیر فعالیت داشته باشم .
پ.ن : دوستان پیشنهاد میکنید که به سمت هاستینگ نیام ؟ ( واقعاً علاقه شدیدی به این شغل و کسب و کار دارم که حتی میخوام اگر کار گرفت یک مغازه کامپیوتری اضافه کنم )
همون مغازه بهتره.
صرف علاقه کافی نیست.
تا حالا چندتا کار و کاسبی راه انداختید که 5 سال بتونید دنبالش کنید؟
علاقه شما بعد 6 ماه و با دیدن ضرر و سختی ها کاهش خواهد یافت.
درود....یک کلام پیشنهاد نمیشه...وضعیت هاستینگ ها خیلی خرابه یکی پس از دیگری هاستینگ های سقوط می کنه...
من نمی دونم چرا این همه معتاد هاستینگ هستند علاقه که داری ولی تو مشکل روحیه کار آفرینی دارید که نشون میده نمی تونید این شغل هاستینگ سرپا نگه داری که کلی سرمایه می خواد......
بهتره روی شغل دیگه حساب کنید مثلا نرم افزاری بسازی کاربردی و به صورت جهانی بفروشید پول خوبی گیرت میاد...
برنامه نویس باشید و مغازه داشته باشید می تونید سفارش مشتریان دریافت کنی که پول خوبی گیرت میاد....همین بهتره
موفق باشید...
من واقعاً متوجه نمیشم ، یا دوستان میخوان من از اینکار منصرف بشم تا رقیب نداشته باشند !
به جای تشویق و راهنمایی کامل خیلی از دوستان میفرمایند :
| به طرف این شغل نیاید
| تنها علاقه ملاک نیست ( باید عرض کرد علاقه تو هر کاری خیلی مهم هست و فاکتور اولیه علاقه هست )
| یا 100 میلیون واسه شروع هزینه نیاز هست
| باید کامل تجربه داشته باشی تا وارد این کار بشی ( خوب الان به نظرتون تجربه چگونه به دست میاد ؟ باید اول ادم از صفر شروع کنه و رفته رفته تجربیات خود رو زیاد کنه )
| و ...
پ.ن : واقعاً من موندم الان چیکار کنم ، به جای راهنمایی دوستان فقط میخوان بنده به اینکار وارد نشم ، خوب اگر اینطوری هست باید هیچ کاری نکرد! این همه سوپر مارکت تو کشور هست پس باید بگیم چون خیلی زیاد هست وارد این کار نشیم !
ممنون میشم اساتید و بزرگواران راهنمایی کنند .
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0up
من واقعاً متوجه نمیشم ، یا دوستان میخوان من از اینکار منصرف بشم تا رقیب نداشته باشند !
به جای تشویق و راهنمایی کامل خیلی از دوستان میفرمایند :
| به طرف این شغل نیاید
| تنها علاقه ملاک نیست ( باید عرض کرد علاقه تو هر کاری خیلی مهم هست و فاکتور اولیه علاقه هست )
| یا 100 میلیون واسه شروع هزینه نیاز هست
| باید کامل تجربه داشته باشی تا وارد این کار بشی ( خوب الان به نظرتون تجربه چگونه به دست میاد ؟ باید اول ادم از صفر شروع کنه و رفته رفته تجربیات خود رو زیاد کنه )
| و ...
پ.ن : واقعاً من موندم الان چیکار کنم ، به جای راهنمایی دوستان فقط میخوان بنده به اینکار وارد نشم ، خوب اگر اینطوری هست باید هیچ کاری نکرد! این همه سوپر مارکت تو کشور هست پس باید بگیم چون خیلی زیاد هست وارد این کار نشیم !
ممنون میشم اساتید و بزرگواران راهنمایی کنند .
موفق باشید
دوست عزیز پس شما دنبال راهنمایی نیستید ، دنبال تایید کردن کارتون هستید.
باشه وارد کار بشید. خیلی سود داره ، پیشنهاد می کنم وارد بشید و شما میتونید هاست دی ال و... همه رو مغلوب کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohebali
باشه وارد کار بشید. خیلی سود داره ، پیشنهاد می کنم وارد بشید و شما میتونید هاست دی ال و... همه رو مغلوب کنید.
مشکل کاربر اینه نمی تونه پیشنهاد کاربران دیگر به راحتی قبول کنه که خودش بقبولاند که شغل خوبیه...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohebali
این راهنمایی هست که شما میفرمایید ، وارد کار هاستینگ نشید ؟ این موضوع رو شما یک راهنمایی میدونید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0up
این راهنمایی هست که شما میفرمایید ، وارد کار هاستینگ نشید ؟ این موضوع رو شما یک راهنمایی میدونید ؟
بله یه راهنمایی هست .. حتی تعدادی کاربر توی هاستینگ تاک هستند دیگه پیشنهاد نمی کنن وارد کار هاستینگ بشید چون بارها طعم تلخی این کار چشیدند....