پاسخ : بالاترین نرخ سود بانکی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
با حرفتون موافقم ...
20 درصد میدن هزینه مالیات و هزار تا چیز رو کم میکنن و صودی بین 5-6 درصد به شما میدن (تازه اگه اونم به دلیل های خودشون کم تر نکن :|)
بیت کویین رو باید سرمایه گذاری کرد بلاک ها تا چند سال دیگه به 250 عدد کاهش پیدا میکنه و این یعنی قیمت بیت کویین 2 برابر میشه !! ( حداقل به هزار دلار میرسه)
همین الان قیمت بیت کوین از 450 رسید 507 دلار
برادر من کجایی ؟ من به مهدی پی ام دادم میگه استخراج بیت کوین سودی نداره
بعد میگن چرا به ایرانیا تهمت جهان سومی بودن میزنی
همین کارارو میکنید که دهن آدم باز میشه
:)
قدرت بزرگی پشت بیت کوین هست (از قاچاق و ... دولتی گرفته تا سیاست ) بنابراین بیت کوین اینده روشنی داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezakaj
قدرت بزرگی پشت بیت کوین هست (از قاچاق و ... دولتی گرفته تا سیاست ) بنابراین بیت کوین اینده روشنی داره
بله انگاری زود تر از اون چیزی که فکرشو میکردم بلاک ها داره نصف میشه !
همین الان قیمت کردم 527 دلار شده ! 8-}
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezakaj
================================================== ===
ما نخوایم بیت کوین کار کنیم کی رو بایدببینیم ؟؟؟؟؟؟؟؟ من پست در مورد بیت کوین زدم که شما میای در مورد بیت کویین اظهار نظر میکنی خوبه سواد دارید عجبا؟یه سوال پرسیدیم در مورد سود بانکی نخواستیم که طومار بیت کوین رو برامون شرح بدین شما اگه واردی خوب بسم الا وارد عمل بشو و سرمایه جمع کن دیگه چرا دنبال سرمایه گزار هستین شما؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezakaj
اقای جهان اولی !، سود کثیف و نجس پول های سیاه قاچاق های مختلف و غارت کشورهای جهان سومی خیلی مزه کرده که به هموطنات توهین می کنی؟!!!
درود...توصیه نمی کنم بیت کوین سرمایه گذاری کنید به هیچ عنوان علت : به نوسان بسیار بالاست کافیه بیت کوین ۱۰۰۰ دلار بشه به ۲۰۰ دلار سقوط کنه یعنی نصف سرمایه رو از دست دادید....
منطقی ترین راه اینه یه فروشگاه بزنید و به درگاه بیت کوین متصل کنید از این طریق بیت کوین درآمد داشته باشید و ذخیره کنید نه اینکه پول جیب خودتون اقدام به خرید بیت کوین کنید اصلا عاقلانه نیست....
ایشون آقای علیرضا میگن که قدرت بیت کوین فوق العاده هستند و می توان پول های فرد مخفی کرد و مالیات دور زد درست ولی در حال حاضر بیت کوین ثبات نداره ممکنه یه چشم بر هم زدن با نوسان بالا و پایین کلی سرمایه از دست بدید یا یا بدست بیارید...این کار نیازمند فردی با ریسک باشید .....
اینکه بیت کوین از 450 رسید 507 دلار نشان از نوسانات بسیار شدید بیت کوین هستش....موفق باشید...
من به سوال پرسیدم
بازم مثل همیشه یه تاپیک زده میشه اخرش به بیراهه میره
مدیران خواهش میکنم تاپیک رو ببندین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeLtAvPs
من به سوال پرسیدم
هیچ بانکی با نرخ بالای سود بانکی عاقلانه نیست توش سپرده گذاری کنید و سود ۲۰ درصد بگیرید ....
بانک های ارمان و حجح و ووووو کوفت و زمار نمی دونم اسم های مذهبی روش دارن به کلاهبرداری مردم ادامه میدن اینا بانک های غیر مجاز هستش ...
بهتره پول خودتون نگاه دارید یه فروشگاه اینترنت راه بنداز و جهان کار کنید از این طریق درامد داشته باشید....
با عرض پوزش از دوستان
به نظر شخص بنده مهم ترین معیار تشخیص جهانی سومی بودن احترام و فرهنگ رفتاری افراد هست نه سرمایه گزاری و ریسک !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeLtAvPs
من به سوال پرسیدم
اگر قصد دارید سپردتون رو در بانک یا ... بذارید پیشنهاد بنده بانک ها هست تا موسسات. موسسات هیچ ضمانتی ندارند و سرمایتون اصلا امن نیست حتی اگر سود خیلی بالایی بدند. همانطور که دوستان هم اشاره کردند اخیرا برخی موسسات که بزرگ هم بودند به مشکل خوردند.
بین بانک ها، بانک قوامین سود خوبی میده. حتی در یکی از حساب های روز شمار سود 20 درصد میده ( حداقل سپرده در هر لحظه 1 تومن باید باشه ) و بر خلاف حساب های بلند مدت کارت میده و میتونید واریز و برداشت هم داشته باشید. بعلاوه وابسته به نیروی انتظامی هست و پشتوانه قوی ای داره
موفق باشید :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdi741
================================================== ===
ما نخوایم بیت کوین کار کنیم کی رو بایدببینیم ؟؟؟؟؟؟؟؟ من پست در مورد بیت کوین زدم که شما میای در مورد بیت کویین اظهار نظر میکنی خوبه سواد دارید عجبا؟یه سوال پرسیدیم در مورد سود بانکی نخواستیم که طومار بیت کوین رو برامون شرح بدین شما اگه واردی خوب بسم الا وارد عمل بشو و سرمایه جمع کن دیگه چرا دنبال سرمایه گزار هستین شما؟؟
با این حرفایی که شما زدی الان برو استخراج نفت کن :) منم دانشجو ام سرمایه ندارم و در حد خودم از 70 دلار الان پولم شده 200 دلار
سرمایه گذار جذب میکنم که سودم بیشتر شه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kian
اقای جهان اولی !، سود کثیف و نجس پول های سیاه قاچاق های مختلف و غارت کشورهای جهان سومی خیلی مزه کرده که به هموطنات توهین می کنی؟!!!
یه جوری حرف میزنی انگار سود بانک های ایران خیلی تمیزه× :) در ضمن مگه من دارم قاچاق میکنم من استخراج و خریدو فروش میکنم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raymvnd
درود...توصیه نمی کنم بیت کوین سرمایه گذاری کنید به هیچ عنوان علت : به نوسان بسیار بالاست کافیه بیت کوین ۱۰۰۰ دلار بشه به ۲۰۰ دلار سقوط کنه یعنی نصف سرمایه رو از دست دادید....
منطقی ترین راه اینه یه فروشگاه بزنید و به درگاه بیت کوین متصل کنید از این طریق بیت کوین درآمد داشته باشید و ذخیره کنید نه اینکه پول جیب خودتون اقدام به خرید بیت کوین کنید اصلا عاقلانه نیست....
ایشون آقای علیرضا میگن که قدرت بیت کوین فوق العاده هستند و می توان پول های فرد مخفی کرد و مالیات دور زد درست ولی در حال حاضر بیت کوین ثبات نداره ممکنه یه چشم بر هم زدن با نوسان بالا و پایین کلی سرمایه از دست بدید یا یا بدست بیارید...این کار نیازمند فردی با ریسک باشید .....
اینکه بیت کوین از 450 رسید 507 دلار نشان از نوسانات بسیار شدید بیت کوین هستش....موفق باشید...
نوسان داره اما روندش همیشه رو به بالاست
اندکی صبر اندکی هوش = سود
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rezash
با عرض پوزش از دوستان
به نظر شخص بنده مهم ترین معیار تشخیص جهانی سومی بودن احترام و فرهنگ رفتاری افراد هست نه سرمایه گزاری و ریسک !
:53:
من بیشتر اون امضای شمارو میپسندم
خود پسندی مانع اموختن است !
ملت به جای یاد گیری نحوه سوددهی بیت کوین میخوان به زور ثابت کنن که ضرر داره فقط
من فقط حقیقت امر رو با مدرک میگم که شما بدونید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GOD
طلا بخرید 100% سودی که بعد از یکسال و نیم میکنید خیلی بیشتر هست
سال 91 همین اشتباه رو کردم 12 تومان طلا سرمایه گذاشتم
یه مدت بعد هم قیمت طلا بالاتر رفت و سود داشتم اما طمع کردم و صبر کردم
الآن ک حدود 4 سال گذشته هنوز هم اگر بخوام طلا رو آب کنم ضرر میکنم و 12 تومان خودم که هیچ حدود 10 تومان قکر کنم گیرم بیاد - 2 میلیون ضرر بعد از 4 سال !
پ.ن: الآن 18 عیار حدود گرمی 101 تومان هست. من گرمی 120 تومان خریدم !
( البته مشکل من این بود که توی گرونی وارد این سرمایه گذاری شدم - دوستانی که میخوان وارد این سرمایه گذاری بشند خیلی با دقت و مشورت پیش برند )