پاسخ : آینده وب از آن asp.net یا php یا جاوا؟
آقا ببینید این بنده خدا سوال کرد منم جواب دادم اما یکی از دوستان مطلب رو خیلی خوب باز کرد براشون. ولی دیدم یک چیز بهش اضاف کنم بد نیست
ببینید اگر دنبال این هستین برید برنامه نویسی یاد بگیرید حقوق بگیر بشید بهتره نرید سراغش.
ضمنا آقای بیات در ترکیه همشون برنامه نویسند و دارند پشه میپرونن و حقوقشون همون رنج 1800 تا 3000 لیر هست.
اما شما دوست عزیز اگر میخواید برید کد بزنید و خدمات بدین و پول بگیرید مثل سایتهای پشتیبان جوملا/وردپرس و.. خوب طبیعتا عاقلانه ترین کار رفتن سمت php هست چون زیاد متقاضی داره تو ایران.
اما اگر ذهن فعالی دارید میتونید برید برنامه نویسی رو از فلوچارت نویسی شروع کنید بعد برید سراغ c حالا دوست داشتید c++ یا c# فرقی نمیکنه در کلیات. و بعد از اون با دیدی که پیدا میکنید برید سمت زبون مورد پسندتون.همنطور که دوست عزیزمون تکسیس گفتند. اینا رو یاد بگیری ما باقی حالا نه چند ساعت ولی زیر 10-15 روز استاد میشید.
بنظر من یک برنامه نویس خوب باید 2 زبان رو بلد باشه یکی سمت سرور یکی سمت کاربر بهرحال امروز روز با رشد اندروئید و زبانهای سمت کاربر این نیاز احساس میشه که یک برنامه نویس که فقط php یا asp کد بزنه زیاد طرفدار نداره و طبیعتا چند سال دیگه واقعا اینطور خواهد شد بطور کامل.
پ.ن:برنامه نویسی فقط کد زدن نیست باید ببینید آیا شما ذهنی فعال و کنجکاو دارید یا خیر. این خیلی مهمه چون بنظر یک الگوریتم نویس خوب خیلی خیلی مستعد تر از یک کد زن خوب هست
آینده وب از آن asp.net یا php یا جاوا؟
من بيشتر خواننده هستم در انجمن ولي حيفم اومد تشكر نكنم مخصوصا بابت نكته اي ك راجع به drag and drop گفتيد.خيلي افراد ديدم مخصوصا در زبان C# كه عملا فقط استفاده گر ماژول هستند :) و البته فكر ميكنند چه برنامه نويس خفني هم هستند.
فقط در قسمت اخر منظورتون php وجاوا نبود احيانا؟ چون php سمت سرور و جاوا اسكريپت سمت كاربر هست
نقل قول:
من به شخصه نمیخوام تو این بحث ها شرکت کنم
ولی چندتا نکته برنامه نویس در ایرن برای بیشتر افرادی که visual studio کار میکنن شده drag and drop پس لطفا اسم اینو برنامه نویسی نذارید. برنامه نویس کسی هست به نظر من که بتونه کدها رو تحلیل کنه (نکته قیمت بالای این برنامه visual studio سرسام آوره که البته جدای ایران )
در مورد یکی از دوستان که ایراد کاپایل گرفته بودن سرعت رو اصلا به کامپایل بودن یا نبودن تعیین نمیکنه بلکه bemchmark درست معین می کنه
asp چند ساله متن باز شده اونم یه سیاست جدید بود. (چرا قبلش متن باز نبود؟)
تو دنیا (بازم میگن جدای از ایران) شما باید کلی هزینه میکردن برای خریدن لیسانس های مختلف نیازهاتون تو سرورهای ویندوزی! برا همین بیشتر دوستان میرفتن سراغ متن بازها که اتفاقا خوب هم شد الان کلی منابع و پشیبانی های و گستردگی
در مورد سوییچ کردن از یه زبون به یه زبون دیگه درسته میشه ولی باید دید آیا زمانبر هست یا نه.شما به یه برنامه نویس بگید از php سوییچ کن رو جاوا و زمان این سوییچ رو هم اعلام بفرمایید(قبلش هم اصلا آشنایی با جاوا نداشه باشه)
درگ اند دراپ ؟ اگر منظور شما Blend Studio هست ، بله برای طراحی User Interface شما میتونید با این ابزار در کنار VS بصورت درگ اند دراپ کار کنید ، ولی بردار من شما درگ اند دراپ میتونید فانکشن یا کلاس تعریف کنید ؟ :| (:|
یادگیری PHP سر جمع یک هفته برای NET. کار زمان میبره ، پس لطفا طوری صحبت نکنید ک انگار شما آپلو هوا میکنید و NET. کارا بازی !
در ایران ک فعلا بازار دست مایکروسافتی هاست ، در خارج از ایران هم ، ببینید شما با توجه ب رزومه تون میرید سر کار ، هم کار برای php کار هست و هم .net ، هیچ گونه تفاوتی هم وجود نداره.
درباره سویچ کردن هم خیر ! ، نیاز ب زمان آن چنانی ندارید ، شما یک زبان رو کامل یاد بگیرید ، بقیه شون رو ب سادگی یاد خواهید گرفت. (آزمایش کنید)
یک نکته دیگه ، اینکه آينده از آن اوپن سورس هست و بحث لایسنسی ک دوستان مطرح میکنند ، درسته ، ولی شما میخواید بعنوان یک برنامه نویس بری سر کار و کار شما کدنویسی هست و این مسائل کلا ب شما مربوط نمیشه ، پس لطفا دیگه ب فکر تغییر و تحول دنیا و رقابت با مایکروسافت نباشید !
عزیزان جاوا یکی از بهترین و به روزترین زبانهای برنامه نویسی سمت سرور هست، چطور بدون اینکه اصلا بدونید جاوا چیه اینجور شستین گذاشتینش کنار؟؟!
قدرت اصلی جاوا تو سمت سرور هست و بازار کارش هم توی تهران و خارج کشور خیلی عالیه
در خیلی از موارد دیگه هم کاربرد داره و روز به روز هم داره کاربرهاش افزوده میشه و قابلیتهای جدید هم بهش اضاف میکنن
در سال ۲۰۱۵ هم از نظر چندین مرجع جاوا اولین زبان در جهان بوده که توی این لینکها میتونید ببینید:
http://spectrum.ieee.org/computing/s...ming-languages
http://www.tiobe.com/tiobe_index
https://github.com/blog/2047-language-trends-on-github
ولی خب برای برنامه نویسی با جاوا باید برنامه نویس واقعی! باشید، علم و دانش خوبی داشته باشید
بعد از اون امروزه پایتون و روبی هم در زمینه وب محبوبیت زیادی پیدا کردن و در آینده بیشتر هم خواهد شد
php از پرطرفدارترین زبانهای وب هست و دلیل اصلیش هم وجود هاست اشتراکی و پروژههای اپن سورس فراوان هست و اینکه با دانش کم هم میشه باهاش کار کرد ...
در آینده هم فکر نمیکنم جایگاهش تغییری کنه
ولی اگه میخواید حرفهای کار کنید حتما باید با فریمورک هایی که داره هم کار کنید
asp هم بعضی از سازمانها ازش استفاده میکنن ولی پیشبینی من اینه که در آینده بیشتر سهمش توسط جاوا، پایتون و php اشغال میشه
در کل به نظر من انتخاب هر کدام از این ۵زبان برای وب بستگی به ویژگیهای فردی و علم و دانش و هدف هر شخصی داره و با قاطعیت میتونم بگم توی هر کدام حرفهای بشید حداقل تا ۵سال آینده شغل براتون وجود داره ...
از لحاظ خروجی هم همون طوری که دوستان گفتن همه این زبانها میتونن خروجی یکسانی تولید کنن ولی مراحل تولید این خروجی در هر کدام خیلی خیلی متفاوت است ...
ویژوال استودیو نسخه رایگان هم داره!!
مطمئن باشید شما اگر نسخه اینترپرایز نصب کنید خیلی امکاناتش به کارتون نمیاد پس رایگانشو استفاده کنید!
درگ اند دراپ هم چه اشکالی داره استفاده بشه؟؟چه عیبی داره از blend استفاده بشه؟؟رابط کاربری خود ویژوال استودیو هم با blendطراحی شده!شاید شما وقت داشته باشید ۲۰۰۰ خط xaml کد بزنید.اما من ندارم حوصله اشم ندارم!پس از ابزاری که دم دستمه خیلی راحت استفاده میکنم.resharper هم نصب میکنم که نیم خط کد کمتر بزنم!...زحمت زیاد به خودم نمیدم چون تو برنامه نویسی معتقدم هروقت دیدم زیادی دارم کد میزنم یا زیادی دارم یه چیزیو تکرار میکنم،دارم یه راهی رو اشتباه میرم!!ولی میفهمم دارم چکار میکنم و پشت اون درگ اند دراپ ها چیه.
تو asp.net هم اون کنترلر ها فوق العاده ناکارآمد شدند دیگه چون برمیگردن به ۱۵ سال قبل.الان همه mvc کار میکنند و خودشون کد میزنند.کسی از اونا استفاده نمیکنه.
برای من فرقی نمیکنه.مشتریم پروژه دات نت بخواد دات نت میزنم.php بخواد php میزنم.پایتون بخواد پایتون میزنم.سی پلاس پلاس بخواد سی پلاس میزنم.بیسیک بخواد بیسیک میزنم.جاوا بخواد جاوا میزنم!
تعصب مال کسیه که خودشو محدود کردن.فقط و فقط php بلده حالا میخواد دفاع کنه.
اینکه بگیم اینده دست کدومه کسی نمیدونه کسی هم خبرنداره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taksis
مطمئن باشید شما اگر نسخه اینترپرایز نصب کنید خیلی امکاناتش به کارتون نمیاد پس رایگانشو استفاده کنید!
درگ اند دراپ هم چه اشکالی داره استفاده بشه؟؟چه عیبی داره از blend استفاده بشه؟؟رابط کاربری خود ویژوال استودیو هم با blendطراحی شده!شاید شما وقت داشته باشید ۲۰۰۰ خط xaml کد بزنید.اما من ندارم حوصله اشم ندارم!پس از ابزاری که دم دستمه خیلی راحت استفاده میکنم.resharper هم نصب میکنم که نیم خط کد کمتر بزنم!...زحمت زیاد به خودم نمیدم چون تو برنامه نویسی معتقدم هروقت دیدم زیادی دارم کد میزنم یا زیادی دارم یه چیزیو تکرار میکنم،دارم یه راهی رو اشتباه میرم!!ولی میفهمم دارم چکار میکنم و پشت اون درگ اند دراپ ها چیه.
تو asp.net هم اون کنترلر ها فوق العاده ناکارآمد شدند دیگه چون برمیگردن به ۱۵ سال قبل.الان همه mvc کار میکنند و خودشون کد میزنند.کسی از اونا استفاده نمیکنه.
برای من فرقی نمیکنه.مشتریم پروژه دات نت بخواد دات نت میزنم.php بخواد php میزنم.پایتون بخواد پایتون میزنم.سی پلاس پلاس بخواد سی پلاس میزنم.بیسیک بخواد بیسیک میزنم.جاوا بخواد جاوا میزنم!
نظرتون راجع به تعصب درسته ولي برعكس مثالتون من تو ايران بيشتر تعصب روي .net ديدم تا php.
علتش هم به نظرم همينه كه شما ميگيد طرف خودشو راحت ميكنه از امكانات اماده استفاده ميكنه. ببينيد اين به خوديه خود خيلي هم خوبه كه ادم بره به سمتي كه كارش اسونتر بشه اما برنامه نويس ديگه بهش نميگن. ميگن يوزر (استفاده كننده) مگه اينكه مثل شما بدونه پشت اون ابزار چي هست. كه اگر زماني مجبور شد خودش بنويسه اون ابزار رو (به هر دليلي) كاسه ي چه كنم چه كنم دستش نگيره.
اميدوارم منظورم رو متوجه شده باشيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Matplotlib
نظرتون راجع به تعصب درسته ولي برعكس مثالتون من تو ايران بيشتر تعصب روي .net ديدم تا php.
علتش هم به نظرم همينه كه شما ميگيد طرف خودشو راحت ميكنه از امكانات اماده استفاده ميكنه. ببينيد اين به خوديه خود خيلي هم خوبه كه ادم بره به سمتي كه كارش اسونتر بشه اما برنامه نويس ديگه بهش نميگن. ميگن يوزر (استفاده كننده) مگه اينكه مثل شما بدونه پشت اون ابزار چي هست. كه اگر زماني مجبور شد خودش بنويسه اون ابزار رو (به هر دليلي) كاسه ي چه كنم چه كنم دستش نگيره.
اميدوارم منظورم رو متوجه شده باشيد
اضافه کنم اکثر برنامه نویسای ASP.Net وقتی ویژوال استودیو نباشه رسماً بلد نیستن چطوری و از کجا از صفر استارت بزنن.
حداقل زمانی که ASP کلاسیک بود مثل PHP همه با یادگیری HTML و CSS و ترکیبشون با ASP کلاسیک استفاده میکردن اما از موقعی که طراحی سایت خصوصاً Web Forms در ASP.Net به صورت ویژوال شده خیلی از کسایی که هنوز درک درستی از HTML هم ندارن خودشون رو برنامه نویس وب می دونن.
البته طبق گفته جناب taksis وقتی بدونی پشت این امکانات ویژوال چه میگذره اشکالی نداره بعضی اوقات برای سریع تر انجام شدن کارت ازش استفاده کنی اما وقتی نمی دونی این جاست که به مشکل می خوری.خصوصاً که بعضی کنترلر های ASP.Net Web Form از نظر سرعت توسط GTmetrix.com و در بعضی مواقع حتی از نظر Valid بودن هم ممکنه اشکال داشته باشن که برنامه نویس ویژوال که HTML نمی دونه همیشه تو این جا ها به مشکل می خوره.
به نظر من برنامه نویس وبی که HTML ندونه مثل وبلاگ نویسی می مونه که با پنل وبلاگ نویسی کار میکنه.
درود...این نظر منه..
به عنوان برنامه نویس وب و وردپرس آینده وب با پی اچ پی تعلق داره علت اینکه وجود هاستینگ های ارزان و اپن سورس بودن هستش...
بیشتر برنامه نویسان توی لینوکس اقدام به کد نویسی می کنن چون کارها راحت صورت می گیره و از یکی شنیدم که ASP.net توی لینوکس اصلا قابل استفاده نیست چون اپن سورس نیست حالا نمی دونم راسته یا دروغ...
به نظرن آینده وب به پی اچ پی و جاوا تعلق داره...پی اچ پی معلومه که 70 درصد وب سایت ها با پی اچ پی نوشته شده بیشترین پروژه های تم فارست که 90 درصد آن با پی اچ پی نوشته شده جاوا هم توانایی تولید نرم افزار تخت هر پلتفرمی داره از اندروید بگیر تا ویندوز و لینوکس و تایزن و الی آخر...
درباره Asp.net اگه در بازار آن خواهان زیادی نداره و درصد کمی وب سایت ها با asp.net بالا آمده ولی از یکی شنیدم که کد نویسی اعصاب خوردکنی داره که به راحتی نمیشه خطاها رفع کرد!
همین زومیت و دیجی کالا با asp.net بالا آمده نشون میده درصد کمی از استفاده وب سایت ها از asp.net هستش...
برنامه نویس وب واقعی اینکه که همه زبان ها رو یاد بگیره نظیر HTML,CSS,Javascript,PHP
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hegza
جاوا رو نباید با php&asp مقایسه کرد چون سبک دیگری داره. اما برای زبان تحت سرور php بسیار موفق تر بوده بخاطر اپن سورس بودن و استفاده بیشتری که از آن برده شده.
اما خوب جاوا پل محکمی هست برای تسلط بر اندروئید و یا برنامه های سمت کاربر
جاوا هم سمت سرور داره عزیز jsp
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taksis
جناب taksis واقعا از نظراتتون لذت بردم حرف شما کاملا درست هست ، اگر امکانش هست سوابق کاریتون و چندتا پروژهاتونو برام توی پ خ بفرستید ، در آینده پروژه بدم خدمتتون باهم همکاری داشته باشیم.