سلام
بله متوجه این موضوع شدم
جالب اینجاست که دفتر نمایندگی مرکزی دقیقا ۱۰۰ متری خود مرکز مخابرات هست هم دقیقا همین مقدار snr رو دارد .
نمایش نسخه قابل چاپ
البته ظاهراً کارشناس های آسیاتک دروغ هم میگن.
به من میگن سرویس شما روی 4 مگ بسته شده اما این تست سرعت منه:
http://www.speedtest.net/result/5331552196.png
در صورتی که کیفیت خطم از این دوست عزیزمون که تست سرعت بالاتری گذاشته بیشتره:
http://s6.picofile.com/file/8251764050/Capture.PNG
به نظرتون چرا به من میگن سرعتت روی 4 مگ بسته شده اما سرعتم اینه؟
البته من اصلاً با این اینترنت دانلود نمیکنم و اصلاً برام سرعتش مهم نیست بیشتر اینکه قطعی نداشته باشه مهمه اما خب اینکه بهم دروغ هم بگن بالاخره ناراحت میشم.
- - - Updated - - -
الان تماس گرفتم 1544 پرسیدم میگه اون اپراتور بهتون الکی گفته سرویس شما تا حداکثر 2 مگ بسته شده.
پرسیدم چطوری یکی 128 می خره تا 4 مگ میره بعد من 1 مگ با قیمت 60 هزار تومان ماهانه خریدم همون سرعت خودم رو میگیرم میگه اونایی که بیشتر میگیرن فقط تو سرویس های جشنواره است و از این به بعد همه سرویس ها سرعت اسمی خودشون رو میگیرن!!!
باور کنید دیگه از آسیاتک حالم بهم می خوره تا حالا 3 بار ماه پیش تماس گرفتم دو تا خانم و یه آقا بهم گفتن سرعت شما روی 4 مگ هست حالا میگن 1 مگه!!!
iHSG کیفیت خط شما فوق العاده هست حتی 15 مگابیت پهناباند خط شما پشتیبانی میکنه شاید بیشتر .
اما من خودم 128 دارم 10مگابیت پهناباند باز هست همچنین دیگر دوستانم همینطور . به پشتیبانی زنگ بزن بگو سرعتم کمه الکی بگو پهناباندم را افزایش بده واست بالا میبره :d 1سالی هست 10مگ باز هست برام دوستم هم 128 خرید بعد زنگ زد گفت کیفیت خطم بالاست برام پهناباند 10 باز کنید واسش کردن .
پشتیبانی یه خانومه عصبانی بود به من میگه الان مشکل دارید میگم مشکل خاصی ندارم فقط چرا بعضی ها میگن رو سرعت 128 سرعتشون تا مثلاً 4 مگ بازه میگه شما به بعضی ها کاری نداشته باش سرویس شما همینه اگه مشکل داری بگو.
خیلی از برخوردش ناراحت شدم به همین دلیل قصد مهاجرت پیدا کردم.
پس شما چطور تا تماس گرفتید سرعتتون رو بالا بردن؟
جالبیش اینجاست دوباره تماس گرفتم گفتم که شخصی هست (منظورم جناب novinvps.com بود) که SNR Down خطش روی 10 است اما سرعت 4 مگابیت رو داره اپراتور میگه حتی اگه داشته باشه مطمئن باشید نمی تونه کامل دریافت کنه و احتمالاً در آینده کلی مشکل براش پیش میاد چون SNR Down حداقل باید روی 15 باشه تا کیفیت خوبی بگیرید.
دوستان البته یه چیزی رو همین الان کشف کردم.
پنل آسیاتک خرابه به جای SNR اصلی Line Attenuation رو میگه یعنی اون عکس قبلیه که گذاشتم Line Attenuation است.
SNR اصلی خط من اینه(این تصویر تنظیمات مودم هست)
حالا به نظرتون تا چند مگ جواب میده؟
http://s6.picofile.com/file/8251776292/snr.png
افزایش پهنا باند رو شرکت باس انجام بده .
اما کیفیت خط نویز به شما مربوط هست سیم تلفن ساختمان ( سردروازه ) یا داخل منزل .
این کارو اول انجام بده بعد عکس بزار ببینم یا در یاهو همش هستم بهم بگو .
سردروازه برو سیمی که امده در حیاط منزل اون رو با انبردست 2 سانت ببر بعد مجدد سیم رو وصل کن بیا کیفیت خط رو ببین از 17 بالاتر رفته یا خیر .
- - - Updated - - -
عکس کامل بزار از Data Rate بهت بگم .
- - - Updated - - -
SNR 15 حداقل حد اقل هست . این کیفیت خط بدرد نمیخوره 15 اما خوب قطع نمیشه پی در پی نت بخاطر این میگن 15 حداقل .
من 10 مگابیت پهنا باز هست سیم تلفن نو کشیدم مستقیم کیفیت منو ببین حال کن خود اسیاتک همش بهم میگه کیفیت خطی خوبی داری رو این پهنا یعنی اگر پهنا باندم پایین بیارم کیفیتم بالای 40 50 میره o:-)
فایل پیوست 31388