پاسخ : چرا اين هاست دانلود اينقدر ارزون هستش؟؟؟ نظرتون چيه؟؟
این تاپیک 10 دقیقه وقت ما رو گرفت
واقعا به نظرتون به این دوستومن کمک کردید یا رقیب کشی بود ؟ والا ما وقت نکردیدم تعرفه بذاریم و بیایم مثل بعضی ها بگیم فلانه بهمانه اما با بدگویی پشت سر بقیه مخالفم اگر چیزی دیدین از کسی با ذکر دلیل بیان کنین اون م نه اینجا
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rozdata
این تاپیک 10 دقیقه وقت ما رو گرفت
واقعا به نظرتون به این دوستومن کمک کردید یا رقیب کشی بود ؟ والا ما وقت نکردیدم تعرفه بذاریم و بیایم مثل بعضی ها بگیم فلانه بهمانه اما با بدگویی پشت سر بقیه مخالفم اگر چیزی دیدین از کسی با ذکر دلیل بیان کنین اون م نه اینجا
یا حق
محیط اینجا اینطور هست تعجب نکنید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
S3CreT
سلام
من 50 گیگ هاست دانلود نیاز دارم برای همین دو روز پیش ازشون پلان 10 گیگ رو خریدم برای تست ، پرت همونطور که دوستان گفتن 100 مگ هستش
Cpanel هم فکر کنم چون سرورشون نو هستش میخوان از مدت Trial استفاده کنن بعد لیسانس بخرن چون الان Cpanel که من دارم trial هستش
حداقل این مدت که من سرویس دارم مشکل down بودن نداشته.
خود سرور هم به جز پورتش که 100 هستش، فک کنم نسبت به یوزر هایی که الان هستن رو سرور قوی باشه
واللا پورت هم هر دفعه من تست کردم با لیچر 9 mb رو میداد که فک کنم به همون دلیل کم بودن مشتری هاشون الان کیفیت اینطوری باشه
میشه امیدوار بود اگه مشتری هاشون زیاد شد لااقل پورت رو ارتقا بدن.
// پشتیبانی و برخورد مدیر هم واقعا خوبه
توضیحات قائم هاست راجع به پورت:
نقل قول:
وقت بخیر
عزیز دل پورت سرور یک گیگ هست ولی برای هر کاربر محدودیت گذاشتیم که عدالت اجرا بشه و یکی نیاد کل پهنای باند رو بکشه بره و به بقیه نرسه
موفق باشید
دوستان من از ضامن هاست هاست دانلود دارم
واقعا خیلی خوبه
هم سرعتش بالاست و هم نامحدود
میشه گفت همهچی تمومه من 500 گیگ گرفتم حدودا 50 هزار تومان
الانم حدود 3 ماه دارم استفاده می کنم
نظر شما چیه اینم لینکشه
هاست دانلود