پاسخ : ثبت دامنه ir فقط 3000 تومان با 100 درصد مالکیت سفارش دهنده در NIC خود شما!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
torkidatir
سلام آیا انتقال اعتبار می دین ؟ تیکیت بدم؟
سلام
خیر
پاسخ : ثبت دامنه ir فقط 3000 تومان با 100 درصد مالکیت سفارش دهنده در NIC خود شما!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
imostafa
سلام
خیر
ببخشید می خواستم دلیل خاصی داره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
torkidatir
ببخشید می خواستم دلیل خاصی داره؟
منظورتون از انتقال اعتبار چی بود مگه ؟
درود ، با همین تعرفه تمدید انجام میدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
imostafa
منظورتون از انتقال اعتبار چی بود مگه ؟
منظورم انتقال یونیت هاتون از ایرنتیک به حساب من است اگر موافق بودین من در سابت شما واسه 12 یونتیت تیکت بدم و شما فاکتور صادر کنین باتشکر
با سلام خدمت کلیه کاربرانی که تاپیک ثبت ارزان دامنه ما رو دیدن و برخی از کاربران که دامنه خرید کردند.
به اطلاع کلیه دوستان میرساند از شروع این تاپیک تا کنون تعداد 66 دامنه ثبت کردیم برای دوستان که لیست برخی از آن در زیر ارائه میشه :
adscloud.ir
bafile.ir
barfechat.ir
boxapp.ir
daypal.ir
eduspace.ir
englishtrain.ir
hamyar20.ir
ilwh.ir
malichat.ir
mbapdf.ir
p-vps.ir
payamakraygan.ir
pdf-post.ir
subscene98.ir
wecoffee.ir
و ....
و اما تعداد 34 دامنه توسط یکی از همکاران خرید شد که به صورت اعتبار در پورتال میزبان نیک برای ایشان منظور گردید.
اتمام فروش دامنه با این نرخ را اعلام میکنم و مثل قبل شما میتوانید با مراجعه به میزبان نیک دامنه ملی را با 4000 تومان به صورت آنلاین و فوری ثبت کنید.
http://cp.mizbannic.com/domainchecker.php
لطفا از دوستان تقاضا میشه درخواست خرید دامنه ملی با مبلغ 3000 نکنند که فروش دامنه با مبلغ 3000 تمام شده اعلام میشه.
با تشکر از شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiancoder
درود ، با همین تعرفه تمدید انجام میدید؟
پاسخ من رو ندادید دوست عزیز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiancoder
پاسخ من رو ندادید دوست عزیز
اگه از ما خرید کرده بودید بله در سال آینده برای تمدید همین دامنه 3000 میگرفتیم
اما الان تموم شده
لطفا تاپیک رو بالا نیارید با این نرخ دیگه دامنه ثبت نمیشه و فروش با این نرخ تمام شده است.
با تشکر از شما