پاسخ : چند سوال در رابطه با kvm
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
trust toiler
عزیز جان من جوابی که میخواستم رو شنیدم، چرا تاپیک رو به بی راهه میکشید ؟
ممنون میشم شما داخل تاپیک من چیزی نگید. تشکر
سلام
شما سوال پرسدید و در پست اول که ارسال کردم پاسخ دادم
امید وارم به حقیقت برسید، که حتما رسیدید
همین برای من کافی بود
موفق باشید
بله کی وی ام بهتر می باشد ولی این هم در نظر بگیرید در کی وی ام منابع اختصاصی به فرد باید بدهید ولی در وی ام ویر منابع رو می توانید شیر کنید به بقیه ولی در کل کلا کی وی ام خیلی بهتر می باشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Z.eus
بنده طی ۴ و خوردهای سال تجربه کار با هر دو مجازی ساز؛ این موردی که شما می فرمایید را مشاهده نکردم.
مجازی ساز KVM که مخفف Kernel-based Virtual Machine است، یکی از بهترین مجازی ساز هاست که امکان ساخت سرور مجازی با کرنل و منابع اختصاصی را می دهد.
کندی که می فرمایید تا حدودی به کانفیگ ونوع پارتیشن بندی نیز بستگی دارد که باید درست انجام شود.
بنده برای مسائلی روی سرعت و موارد دیگر زیاد کار کردم و کیفیتی که مجازی ساز vmware داشت رو در KVM ندیدم vmware در زمان حملات هم بهتر از سایر مجازی ساز ها هست و سخت اتک می خوره ! شده 1-2 میلیون پکت با 900 مگابیت دیداس روی سرور های مجازی امده ولی سرور اصلی اصلا مشکلی براش پیش نیموده و سایر سرور ها در حالت عادی بودند. روی KVM چنین امکانی هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
negarnovin
بله کی وی ام بهتر می باشد ولی این هم در نظر بگیرید در کی وی ام منابع اختصاصی به فرد باید بدهید ولی در وی ام ویر منابع رو می توانید شیر کنید به بقیه ولی در کل کلا کی وی ام خیلی بهتر می باشد.
این قابلیت در kvm هم هست و می شه اورسل کرد.