پاسخ : بیش از نیم میلیارد گردش مالی نماد اعتماد الکترونیک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
طرز فکر هر کس قابل احترامه . ولی سوالی دارم آیا نماد تضمین می کنه کیفیت سرویس مناسب باشه ؟ یا اصلا بالاتر از نماد شرکت ثبت بودن میتونه چیزی رو تضمین کنه ؟
تو همین انجمن فردی هست نزدیک چند میلیون و 2 سال اعتبار بنده رو سر طمع محض ( سرور 1 هفته ای خریدن فروختن به مردم و به امید تمدید سر هفته و تمدید نکردن و.. ) تو کمتر از 48 ساعت به فنا داد هم شرکت ثبت شده هست هم نماد داره و مدیران این انجمن هم میشناسنش! 500 گیگ اطلاعات رو مجبور بودم به علت اینکه نمی تونستم سرورم رو با اون حساب تمدید کنم رو سرورش بردم تا 2 روز بمونه اونجا، کاری کرد هرچی داشتم برای جبران خسارت مشتریان دادم تا جایی که پولی برای شکایت نموند همین الان هم داره سرویس میفروشه و کارش رو میکنه.
اسم نمی برم از اون شخص حساب من و اون به اون دنیا اما برادر من همه چیز نماد نیست انصاف داشتن بهتر از هر نمادی تو دنیاست
مثال های زیادی تو همین انجمن مثل مثال من هست شرکت هایی با 7-8 سال سابقه و نماد و ... که سرور تحویل مردم میدن 16 دقیقه میکشه سرور روشن شه بعد میگن همه چیز عادیه ! گاهی برای بک آپ سرور از برخی که حتی نماد دارند هم میگیرم یکیشون کنسول داده بود حدود 10 دقیقه کشید فقط سرور به مرحله بوت هارد و سیستم عامل برسه بعد مشکل رو از سمت من می دونست یا شرکتی که نصب درست سنت او اس رو بلد نیست و با نماد و شرکت ثبت شده داره سرور اختصاصی میفروشه و ... این اواخر هم یه سرور مجازی 2 گیگ رم خریدم جهت بک آپ مای کامپیوتر سخت باز میشه و هنگه!
به نظر شما نماد الان برای حل این مشکلات چیکار می تونه بکنه یا کرده؟ برم شکایت کنم برای 50 تومن سرور که 200 تومن فقط باید هزینه کارشناس بدم و هزینه رفت و امد و رفتن به استانی که فروشنده اونجاست ؟
عزیز نماد خوبه
و میشه باهاش تقریبا هاستینگ های تابستانی رو مشخص کرد ...
و تقریبا نیز میشه اعتماد کرد که چیزی رو که خریدی بالاخره میشه یه جوری از طریق قانون پیگیری کرد و یه جورایی قوت قلبه
ای نماد هم نگفته که هرکی نماد داره یعنی از همه لحاظ عالیه ، متن زیر رو با دقت بخونید
" مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، با اعطای نماد اعتماد الکترونیکی هویت صاحب و محل فعالیت کسب و کارهای اینترنتی را احراز مینماید. مسئولیت صحت فعالیت کسب و کار اینترنتی و کلیه محتوای منتشر شده در وب سایت بر عهده صاحب کسب و کار اینترنتی می باشد. دارنده نماد اعتماد الکترونیکی، تحت نظارت دستگاه های مسئول، ملزم به رعایت قوانین و مقررات مندرج درتعهدنامه نماد می باشد."
من هم نمی گم هر کی نماد داره یعنی از همه لحاظ اوکی هس ، ولی قوت قلب خوبی برای خرید هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
چیزی که مهمه نیت و ذات و قلب آدم
وگرنه در هر پست و مقامی میشه کم فروشی کرد - مال مردم و خورد و...
اصلا به سند و مدرک و مجوز ربطی نداره
تمام صحبت بنده اینه
حرفتون کاملا صحیح است
و اصل کار ذات و اعتقاد به نون حلال آوردن است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Asp.Net
اگر کسی کارش قانونی هست نباید از نماد گرفتن بترسه .
اتفاقا بیشتر نماد دار ها کارشون غیرقانونی هست و به خاطر اینکه پشت نماد قایم شن و بتونن سرویس های بیکیفیت خودشون رو به سادگی قا-لب کنن میرن نماد میگیرن.
شما فقط 3 مورد روی اینترنت لینک بدید به ما که از نماد پیگیری کردن و آنها هم رسیدگی کردن! ولی یک جستجو بزنید ببینید چندین شرکت و فروشگاه دارای نماد از کاربران کاه-بر-داری های مختلف کردن!
در هر حال زمان بحث در این رابطه ندارم.
کسی که واقعا وجدا داشته باشه! آدم باشه! بدون ترس و بدون نظارت بالای سر نیز کارش رو درست انجام میده! کسی که با نماد بخواد با وجدان بشه فوقش چند روز دیگه برمیگرده به حال خودش!
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
نمی دونم شاید آقای ب - ز شرکت هاش نماد داشتند که الان گیر افتاده پس:71:
شرکتاش از نماد بهتر رو داشت!! پارتی
سلام
دقیقا تنها دلیلی که برای دریافت نماد اقدام نشده، نمایش مشخصات هست بنده تمایلی ندارم آدرس منزل و شماره برای تمام کاربرا قابل نمایش باشه
شاید کاربر ساعت ۱۲ زنگ زد یا اومد درب منزل!!!
این موضوع دقیقا حریم خصوصی افراد زیر سوال میبره! این موضوع به اطلاع نماد رسیده
از تمامی کاربران ( دارندگان نماد) تقاضا دارم با نماد مکاتبه و اعتراض کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Statyab
سلام
دقیقا تنها دلیلی که برای دریافت نماد اقدام نشده، نمایش مشخصات هست بنده تمایلی ندارم آدرس منزل و شماره برای تمام کاربرا قابل نمایش باشه
شاید کاربر ساعت ۱۲ زنگ زد یا اومد درب منزل!!!
این موضوع دقیقا حریم خصوصی افراد زیر سوال میبره! این موضوع به اطلاع نماد رسیده
از تمامی کاربران ( دارندگان نماد) تقاضا دارم با نماد مکاتبه و اعتراض کنید
درود
دوست عزیز نماد هم بخاطر این اومده که نتونی تو خونه کار کنی دیگه !
همین هاستینگ خونگی های تابستونی ببین چه ضررهایی به کسب و کار دیگران میزنه !
کسی که شرکت داره مالیات میده ! به دو نفر نون میده کسب و کارشون بخاطر اینجور کارهای دو روزه بهم میریزه !
نماد باعث میشه هرکسی که واقعا میخواد کار کنه بمونه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alborzdata
درود
دوست عزیز نماد هم بخاطر این اومده که نتونی تو خونه کار کنی دیگه !
همین هاستینگ خونگی های تابستونی ببین چه ضررهایی به کسب و کار دیگران میزنه !
کسی که شرکت داره مالیات میده ! به دو نفر نون میده کسب و کارشون بخاطر اینجور کارهای دو روزه بهم میریزه !
نماد باعث میشه هرکسی که واقعا میخواد کار کنه بمونه !
سلام
دوست عزیز بیزینس ما ربطی به هاستینگ نداره وقتی برای دریافت درگاه اقدام میکنید باید نماد داشته باشید
شما وب سایتهایی که نماد دارن بررسی کنید ببینید چ تعداد از آنها شرکت ثبت شده هستن!
نماد برای دریافت مالیات از کسب و کارهای اینترنتی شروع به کار کرد
تمام افراد مجبور به پرداخت مالیات هستن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Statyab
سلام
دوست عزیز بیزینس ما ربطی به هاستینگ نداره وقتی برای دریافت درگاه اقدام میکنید باید نماد داشته باشید
شما وب سایتهایی که نماد دارن بررسی کنید ببینید چ تعداد از آنها شرکت ثبت شده هستن!
نماد برای دریافت مالیات از کسب و کارهای اینترنتی شروع به کار کرد
تمام افراد مجبور به پرداخت مالیات هستن
درسته دوست عزیز اما یه مقداری باعث میشه کسب و کار ها به خدماتی که ارائه میدن بیشتر پایبند باشند !
در کل من هم زیاد موافق این همه نامه نگاری و اینها نیستم اما احراز هویت افرادی که کار میکنند کار خوبیه به نظرم باعث اعتماد بیشتر کاربر میشه
دوستان جوری صحبت میکنند انگار بدون نماد میشه توی فضای مجازی فعالیت کرد
اصلا به این کاری ندارم که بدون نماد مشتری به ما اعتماد میکنه یا نه یا حتی اینکه با نماد اعتبار سایت میره بالا یا پایین هم کاری ندارم
مشکل اصلی درگاه هست وقتی درگاه های پرداخت روی نماد حساس هستند هیچ جوری نمیشه بدون نماد فعالیت کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alborzdata
درسته دوست عزیز اما یه مقداری باعث میشه کسب و کار ها به خدماتی که ارائه میدن بیشتر پایبند باشند !
در کل من هم زیاد موافق این همه نامه نگاری و اینها نیستم اما احراز هویت افرادی که کار میکنند کار خوبیه به نظرم باعث اعتماد بیشتر کاربر میشه
کاملا حق با شماست
ولی بهتر نبود آدرس و شماره قابل مشاهده نبود؟ و اگه تخلفی صورت گرفت مشخصات در اختیار شاکی قرار بگیره؟ و نمره منفی یا.... ثبت بشه؟
اینا ۳۰ ۴۰ هزار تومان بابت ثبت نام میگیرن
مالیات و ارزش افزوده جای خود!!
دقیقا چیکار میکنن!!!
در این کشتی نور رستگاری نیست...!!!
وقتی هنوز درکی از اتحاد نداریم، چهار صفحه گفتگو، شبیه داستان گم شدن سنگ پاست!!!
عمق فاجعه زمانی به چشم میخوره که برخی اساتید گرامی، کل بحث نماد رو مرتبط کردند با هاستینگ های تابستانی!!!!
واقعا همگی جای پیشرفت روز افزون در سایه حق تعالی را داریم. آمین.