پاسخ : اجرای قانون «کپی رایت» برای ایران فرصت است یا تهدید؟!
اگر یک بسته نرم افزاری و خدماتی ( از ویندوز تا یک ویرایشگر تصویر)
اینقدر راحت کرک میشه که مردم بشینند با هم بحث کنن که از کرک استفاده کنیم یا اصل
اون تولید کننده باید جمع کنه بره...چون خودش مقصر هست
یک موضوعی که هست الان کپی رایت نرم افزاری به صورت واقعی در دنیا رعایت نمیشه
یعنی می تونم بگم اکثر افراد عام از نسخه های کرکی استفاده می کنند
پس تا اینجا این شد که تولید کننده توان مقابله با کرک و نداره و مردم هم از کرک شده استفاده می کنند
اما چی میشه که عده ای از کرک جدا شده و به نسخه اصلی رو میارن
ساده عرض کنم
نسخه کرک شده فتوشاپ با نسخه اصلی اصلا قابل مقایسه نیست
نسخه اصلی آپدیت روزانه داره
پشتیبانی داره
اصلا و واقعا هنگ نمی کنه - در نسخه های اصلی چیزی به اسم هنگ اصلا وجود نداره
حتی سیستم شما خیلی قدیمی هم باشه ممکن است با سرعت پایین کار کنه ولی هنگ و خطا اصلا
همه تجربه کردیم که در برنامه های Adobe داریم کار می کنیم - وسط یک پروژه که حواسمون نیست و ذخیره هم نکردیم برنامه کاملا بسته میشه....
اینا مشکل از ما نیست و بخاطر کرکه!
این که شما هر بازی نصب می کنید ( من اهل بازی نیستم ولی به تازگی برای برادرم این مورد و تجربه کردم) هنگ میکنه...
بنده FIFA 15 روی یک لپ تاپ معمولی امتحان کردم اصلا هنگ نمی کرد
نسخه کرک شده روی یک لپ تاپ i7 و.... امتحان کنید امکان نداره لگ نداشته باشه
برای مقایسه عرض کردم
من خودم اصلا بازی نمی کنم ولی دارم مشاهده می کنم هر روز (FIFA 16)
دو تیم که بازی واقعی دارن با هم در یک روز
بازی که تموم شد شما فقط کافیه 10 دقیقه بعد وارد بازی بشید و یکی از اون تیم و انتخاب کنید و اقدام به بازی کنید
اولین چیزی که نظر شما را جلب میکنه تغییر قدرت بازیکن هاست.....
وارد باشی خواهید شد
10 دقیقه میگذره و گزارش گر اعلام می کنه راستی تیم فلان( تیم شما) در آخرین بازی خود ( نتیجه همین بازی امشب و میگه)
بعد نسبت به نتیجه واکنش نشون میده اگر خوب باشه تعریف میکنه اگر بد باشه میگه ببینیم می تونه جبران کنه یا نه...
یکی از امکانات دیگه می تونید چند نفره به صورت همزمان یک تیم داشته باشید و وارد یک لیگ بشید...
نسخه کرک شده کدام یک از امکانات ذکر شده را دارا می باشد؟
می دونید تمام برنامه های Adobe در صورت تهیه نسخه اصلی شامل یک فضای ابری کوچکی هستند برای ذخیره لحظه ای فعالیت های شما؟
شاید خنده دار باشه ولی حتی ویندوز هم با سریال ارجینال فعال کنید سرعتش واقعا 2 برابر میشه... ( هیچ کس باور نمی کنه)
من تمام این موارد و امتحان کردم
در نهایت عرض کنم
کسی بخاطر استفاده از نسخه کرک شده شما را اعدام نمی کند!
حتی برای تولید کننده هم اصلا مهم نیست
چون چیزی که شما دارید استفاده می کنید اصلا با نسخه اصلی یک دنیا فرق داره
این خود ما هستیم که با توجه به نیاز خودمون انتخاب می کنیم
با کرک مخالف نیستم ولی کسی که از نسخه کرک استفاد می کنه در مورد یک نرم افزار اصلا حق نظر دادن نداره
استاد دانشگاهی که میاد ویندوز و تحلیل میکنه ولی حتی 1 بار ویندوز اورجینال و با پشتیبانی ندیده که لاگ ها برای شما ایمیل میشه - قابلیت لوگین چند لایه به شما میده و....
اصلا نظرش فقط به درد خودش می خوره راحت عرض کنم
نرم افزار فقط یک محیط گرافیکی و حرکت موس نیست
تصور غلطی هم وجود داره که کرک یعنی شکستن قفل ( در مورد نرم افزار ها)
واقعا اینطور نیست - فایل اجرایی مجدد باز نویسی میشه و 1 ریال هم ارزش نداره دیگه
موفق باشید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheil869
اهنگ گوش دادن هم کپی رایت دارد و باید هزینه بدهید
فقط کافی است با چند نفر خارج از ایران در باره استفاده از نرم افزار های کرک صحبت کنید دید خیلی منفی نصبت شما پیدا می کنند
به نظر من کپی رایت به نفع شما هست
مردم عادی به نرم افزار نه
ولی به هنر خیلی اهمیت میدن
مثل یک ارزش شده واقعا و خیلی هم کپی مشاهده می کنید
البته خود شرایط متفاوت هست و رادیو هم برای شما همیشه Top 10 کشور خودتون و بعد اروپا و جهان و به ترتیب پخش می کنه روزی 10 بار باشید.....
قبلش هم اعلام میکنه گاهی که شما اجازه ضبط کردن این اثر و دارید....
ولی واقعا به هنر احترام میزارن - معمولا آلبوم ها خریداری میشه....
فرقی در ما نمی کنه هیچ وقت ما رعایت نخواهیم کرد
علاوه بر گفته های صحیح جناب viasky عزیز اینم اضافه کنم که در بعضی از نرم افزار ها یا بازی های کرک شده شما مجبورید دسترسی به اینترنت اون برنامه رو در فایروال ویندوز یا آنتی ویروس هم مسدود کنید که یه وقت کرکش شناسایی نشه.
من خودم همیشه کرک استفاده کردم و میکنم اما واقعاً وقتی به این صحنه میرسم که باید دسترسی اینترنت یه نرم افزار رو مسدود کنم احساس شرم میکنم.
من دیشب یه پروژه رو با نسخه ی جدید دریم ویور کرک شده داشتم مینوشتم یه هو هنگ کرد وسط کار بدون اینکه سیو بشه پرید.بعد هر کاری کردم بالا نیومد.پاک کردم دوباره نصب کردم بالا نیومد.امروز صبح دیدم بالا میاد.اصلا خیلی برام جالبه سیستم بنده سیستم داغونی نیست درایو اس اس دی پردازنده ای سون.اصلا وقتی محصولات ادوب رو کرک میکنیم به مرگ نزدیک میشه نرم افزار.مخصوصا توی ورژن های جدیدش واقعا نمیشه درست استفاده کرد ازش.خیلی مشکل داره.ایران هم تحریمه حتی اگر بخوایم نسخه ی اصلی رو خریداری کنیم نمیشه.
یا اینکه من یه لایسنس نورتون سکیوریتی تهیه کردم با وی پی ان اکتیوش کردم.به مخض اینکه وی پی ان رو قطع کردم لایسنسم باطل شد و سوخت.حتی نتونستم با وصل کردن مجدد وی پی ان دوباره فعالش کنم.
واقعا اگر بستری فراهم بشه که بتونیم نسخه ی اصلی رو بخریم و استفاده کنیم نمیگم همه ی مردم ولی باز هم شاید 20 تا 30 درصد برن اوریجینال تهیه کنن.
کپی رایت؟ ایران؟ شیب ؟ بام؟ :d
فکر کن خونه با پیژامه نشسته باشی از بالای در یک دودزا بندازن داخل خونه ...پلیس های تکاور با ماسک بریزن خونتون دستگیرت کنن به جرم دانلود اهنگ رضا صادقی !! :))
یا مثلا پدر به پسرش: پسرم بیا این 500 هزار تومانو بگیر برو سر کوچه 2 تا نون بخر بقیشم اهنگ بخر!! :d
جدا از مسئله رعایت نکردن مردم خود تولید کننده ها هم یک سریشون بسته به نوع محصولشون هزینه چندانی برای جلوگیری از کرک نمی کنند.
یک سری به دلیل همون قابلیت هایی که فقط در نسخه اصلی هست و کاربران به همین دلایل تهیه می کنن
دوم که بیشتر در بین کمپانی های بازی سازی رواج داره این که اعتقاد دارند کاربرانشون خودشون نسخه های اورجینال رو تهیه می کنن
البته قابلیت های مخصوص خودشون رو هم دارن ولی از این طرف هم این کار رو می کنند.
به عنوان مثال pes رو با fifa مقایسه کنید که یک سبک بازی هستند ولی دو سیاست کاملا مختلف
حتی به خاطر دارم یک شرکت بازی سازی زمانی که اکثر بازی های از قفل های آنچنانی استفاده می کردند وقتی باهاشون مصاحبه شد گفتند علاقه مندان و طرفداران ما بازی رو به صورت اورجینال تهیه می کنن و فرقی نمی کنه که کرک بشه یا خیر و سایر کاربران هم تا زمانی محصول ما رو تست نکنند خرید نمی کنن.
کپی رایت برای نرم افزار های تخصصی و بزرگ بیشتر مد نظر گرفته میشه که کاربران اون شرکت ها و دولت ها هستند و همونطور که میدونیم بسیاری از شرکت های داخلی دولتی هستند در نتیجه دولت باید هزینه بالایی رو پرداخت کنه
حتی ویندوز 10 هم اگر خاطرتون باشه اجازه داد تا کاربران کرکی حداقل قابل آپدیت رو داشته باشند و بعد فرصت تهیه
از طرفی خیلی ها نیاز به نرم افزار ویرایش عکس قدرتمندی مثل فتوشاپ ندارند و با یک نرم افزار ساده میتونن کار کنن ولی از فتوشاپ استفاده میشه
وقتی قانون کپی رایت باشه خیلی راحت از نرم افزار های ساده تر و کم هزینه تر استفاده می کنند که خودش یک فرهنگ هست
- - - Updated - - -
جدا از مسئله رعایت نکردن مردم خود تولید کننده ها هم یک سریشون بسته به نوع محصولشون هزینه چندانی برای جلوگیری از کرک نمی کنند.
یک سری به دلیل همون قابلیت هایی که فقط در نسخه اصلی هست و کاربران به همین دلایل تهیه می کنن
دوم که بیشتر در بین کمپانی های بازی سازی رواج داره این که اعتقاد دارند کاربرانشون خودشون نسخه های اورجینال رو تهیه می کنن
البته قابلیت های مخصوص خودشون رو هم دارن ولی از این طرف هم این کار رو می کنند.
به عنوان مثال PES رو با FIFA مقایسه کنید که یک سبک بازی هستند ولی دو سیاست کاملا مختلف
حتی به خاطر دارم یک شرکت بازی سازی زمانی که اکثر بازی های از قفل های آنچنانی استفاده می کردند وقتی باهاشون مصاحبه شد گفتند علاقه مندان و طرفداران ما بازی رو به صورت اورجینال تهیه می کنن و فرقی نمی کنه که کرک بشه یا خیر و سایر کاربران هم تا زمانی محصول ما رو تست نکنند خرید نمی کنن.
کپی رایت برای نرم افزار های تخصصی و بزرگ بیشتر مد نظر گرفته میشه که کاربران اون شرکت ها و دولت ها هستند و همونطور که میدونیم بسیاری از شرکت های داخلی دولتی هستند در نتیجه دولت باید هزینه بالایی رو پرداخت کنه
حتی ویندوز 10 هم اگر خاطرتون باشه اجازه داد تا کاربران کرکی حداقل قابل آپدیت رو داشته باشند و بعد فرصت تهیه
از طرفی خیلی ها نیاز به نرم افزار ویرایش عکس قدرتمندی مثل فتوشاپ ندارند و با یک نرم افزار ساده میتونن کار کنن ولی از فتوشاپ استفاده میشه
وقتی قانون کپی رایت باشه خیلی راحت از نرم افزار های ساده تر و کم هزینه تر استفاده می کنند که خودش یک فرهنگ هست
کپی رایت چه جوری باید رعایت بشه وقتی حتی اجازه ی خرید نرم افزارهاشون رو نمیدن! مسخرست.
همه اینا رو بزارین کنار
این همه دانشگاه و مدرسه هرکدوم کلی کامپیوتر دارن ، باتوجه به درس ها دولت مجبوره کلی ویندوز ،محصولات ادوبی ،آفیس و... رو بخره آیا اینکارو میکنه؟وقتی پول ندارن بدن مدارس از کجا برا اون مدرسه ویندوز میخرن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirhasan
همه اینا رو بزارین کنار
این همه دانشگاه و مدرسه هرکدوم کلی کامپیوتر دارن ، باتوجه به درس ها دولت مجبوره کلی ویندوز ،محصولات ادوبی ،آفیس و... رو بخره آیا اینکارو میکنه؟وقتی پول ندارن بدن مدارس از کجا برا اون مدرسه ویندوز میخرن؟
استفاده از اتوماسیون های تحت وب و استفاده از نسخه های ارزان تر ویندوز
استفاده از نسخه های متن باز که واقعا قابلیت رقابت رو داردن
برای فتوشاپ هیچ نمونه ای ندیدم که بتونه قابل رقابت باشه
سیستم عامل لینوکسی که کروم داشته باشه (البته با توجه به امکانات و زیر ساخت ها این مورد غیر ممکنه)
اما درکل همه چیز قابل بر طرف شدن هستش اما نیازمند یک برنامه درست هستش که دولت ما در این زمینه کاملا غیر فعاله