پاسخ : ✅ تنها 31 دقیقه تا #سوئد فاصله داریم!
معمولا کاغذ پس از طی کردن یک دوره و بازیافت مجدد قابل استفاده خواهد بود
ولی در مورد کتاب ها ومقاله ها
برخی از اون ها درک و شعور رادر زمینه اجتماعی و روابط بالا خواهند برد
مثل کتاب هایی با موضوعات داستان زندگی افراد مشهور
یا رومان و کتاب های روان شناحتی و شیوه زندگی
برخی ازکتاب ها درک فنی علمی و بالا میبره
مثل مقاله ها مجله های تخصصی ، کتاب های دانشگاهی و...
در نظرداشته باشید تمام جوامع جهانی به مورد اول توجه بیشتری داشته
وبراشون مهم تر رشد شعور ودرک اجتماعی و اخلاقی هست
بخاطر همین خیلی روی اون تایید شده و دوره های رایگان فراوانی برای فراگیری این موارد وجود داره
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizban97
سلام
حتما دوستانی که علاقه به کتاب دارن سری کتاب های راز های موفقیت آنتونی رابینز بگیرن بخونن.
واقعا کتاب خوبی هست ارزش خوندن داره.
درود؛
کتاب های دکتر جوزف شوراتز خیلی بهتر از آنتونی رابینز هستند.
به هر حال نظر شخصی بنده و خیلی از دوستان دیگر است.. میتونید خودتون مقایسه کنید..
به هر تقدیر هدف اشاعه خرد است.
بدرود.
یکی از بهترین بحث های امسال در انجمن همین بود
با مشکل مالی تا حدودی موافق هستم...
بزرگترین مشکل ما اینه که علاقه ای به خواندن نداریم:
لپ تاپ - موبایل - اینترنت - کتاب - فیلم اموزشی و... هست! اما علاقه و انگیزه نیست
راه حل این رو بگید! چیکار کنیم که بتونیم حداقل روزانه ۳۰دقیقه مطالعه داشته باشیم؟؟؟
سلام
باتشکر که وقت گذاشتید
اما صادق هدایت کسی که خودکشی بکنه ( به نظرتون خواندن کتاب هاش ارزش داره ؟ < بوف ک.ور >
ای کاش کتاب های بهتری رو مثال می زدید :x
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Santourio
یارانه ی هر فرد 45 هزار تومان است.
با این مبلغ میتوان هر سه جلد کتاب بیشعوری (خاویر کرمنت) بعلاوه کتاب دوقرن سکوت (عبدالحسین زرین کوب) را خریداری کنید.
این دو کتاب فوقالعاده ن ، اینارو حتما بخونید ... حتی اگر کتاب خون نیستید ، اینارو بخونید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
!MihanIt!
سلام
باتشکر که وقت گذاشتید
اما صادق هدایت کسی که خودکشی بکنه ( به نظرتون خواندن کتاب هاش ارزش داره ؟ < بوف ک.ور >
ای کاش کتاب های بهتری رو مثال می زدید :x
ممنون
من زیاد با آدم های مذهبی راحت نیستم و در خیلی از موارد کلا باهاشون مخالفم اما این دلیل میشه که حرفشون رو نشنوم؟
بهتره دنیا رو سیاه و سفید نبینیم ;)
این آدمی که شما اینجور بهش میگید مردم واسه کتاب هاش صف میکشن :)
نمیخوام تاپیک منحرف بشه .........
کتاب یعنی خوندن اندیشه های متفاوت و چیزهایی که تا حالا درک نکردیم و هیچ کسی هم خدا نیست که کامل باشه و دلیل نمیشه بخاطر یکسری نقص ها کلا نوشته های یک اندیشمند بسیار بزرگ رو رد کنیم.
نقل قول:
به نظرتون خواندن کتاب هاش ارزش داره ؟ < بوف ک.ور >
صد در صد :) حداقل خیلی بهتر از کتاب های x و y هست.
(دو متغیر را به دلخواه پر کنید)
کتاب به صورت فیزیکی باید بخونیم تا بتونیم مفهوم و معنای کتاب الکترونیک رو به طور واقعی درک کنیم
من و شما از همون بدو تولدش این اطلاعات الان مون رو که نداشتیم، داشتیم؟
خیلی از چیزا رو از همین کتاب های کاغذی یاد گرفتیم که الان به دنبال کتاب الکترونیک هستیم، اما کسی که هنوز کتاب خوندن رو شروع نکرده، چطور انتظار دارید سرانه ی مطالعه اش با e-book ها بالا بره؟ یه خلأی در مطالعه داره که مربوط به یک مرحله قبل از مطالعه ی ای-بوک ها میشه که همون مطالعه ی کتاب های کاغذی هست.
من خودم هم شخصا کم پیش میاد مطالعه ی آزاد داشته باشم. منظورم مطالعه ای هست که به زبان انگلیسی ربطی نداشته باشه.
چون رشته ام مترجمی زبان هست، در نتیجه هر مطلبی که به زبان انگلیسی در کتاب ها، چه درسی و چه غیر درسی، و چه حتی آموزش هایی مثل شبکه و نت و هر چیزی رو به زبان انگلیسی میخونم، به صورت مستقیم و غیر مستقیم به رشته و سطح سواد و ترجمه ام مربوطه.
این که بگیم ملت باید از ای-بوک ها استفاده کنن، مثل اینه که من یه سیستم با لینوکس مثلا کالی یا آرک بدم به پدرم و بهش بگم به فلان سایت با فلان روش و بهمان نفوذ کن!
خب وقتی پیش زمینه ای از موارد قبل از نفوذ نداشته باشه، حتی اگر هم من بیام تک تک کار ها و کد هایی که باید بزنه رو بهش بگم و اون هم کامل وارد کنه و نفوذ هم موفقیت آمیز باشه، باز هم یه خلأ در ذهنش هست که چطور این کار ها صورت گرفته و اصلا فلان کد چی بوده و بهمان خط چرا این جوری بوده.
این که بگیم دنیا و مصرف کم کاغذ، خیلی عذر میخوام، همش چرنده. مگه تیراژ کتاب تو آمریکا بالا نیست؟ یعنی دانشمندای آمریکایی و ناشران به مغز شون نرسیده که بیان یهو نشر کاغذی رو متوقف کنن؟
همش بهانه بنی اسرائیلیه!
ختم کلام: از کتاب کاغذی باید مطالعه شروع بشه. اگرم خیلی به فکر محیط زیست و درخت هستید، زود به زود کتاب بخونید تا سطح سواد و غیره بره بالا و سریع به مرحله ی کتاب الکترونیکی برسید.
روز مرد هم مبارک (البته از تاریخ انقضاش 70 دقیقه گذشته :دی)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
یکی از بهترین بحث های امسال در انجمن همین بود
با مشکل مالی تا حدودی موافق هستم...
بزرگترین مشکل ما اینه که علاقه ای به خواندن نداریم:
لپ تاپ - موبایل - اینترنت - کتاب - فیلم اموزشی و... هست! اما علاقه و انگیزه نیست
راه حل این رو بگید! چیکار کنیم که بتونیم حداقل روزانه ۳۰دقیقه مطالعه داشته باشیم؟؟؟
ابتدا شما کتاب های مثل بی شعوری و جذاب رو شروع کنید
تا کم کم اشنا بشید قول میدم از کتاب خونی لذت ببرید