پاسخ : فروش دامنه ی جالب و پروژه ای با قیمت های استثنایی !
چی شد؟
دامنه رزرو شده برای فروش قرار داده شده بود؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TruthPraiser
چی شد؟
کدوم ؟
taknews.ir
رزرو نشده که، من ثبتش کردم :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
سلام .
TakNews.ir چند سال من تمدیدش میکردم از شانس بد من این سری از غفلت... واقعا شما این دامنه رو پیمنت کردین؟! ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
اون شب وقتی این دامنه اکسپایر شد, البته در واقع انقضا شد من 1 میل به شما زدم,ببخشید نمیدونستم شما بودید , حالا واقعا taknews.ir پی منت شده ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
truthpraiser
چی شد؟
خیر قربان تمامی دامنه ها پایمنت شده هستن!
در صورت نیاز بفرمایید که تاریخ ثبت + انقضا اسکرین شات گرفته شه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
نه , اینجا چندتا نوشته رو دنبال کردم فکر کردم mamad.ir رزرو شده بود , یکی گفت 200 تومان یکی گفت 30 تومان می فروشم , چی شد؟!
نقل قول:
TakNews.ir چند سال من تمدیدش میکردم از شانس بد من این سری از غفلت... واقعا شما این دامنه رو پیمنت کردین؟! ...
قابلی هم نداره دوست عزیز ... :دی
یادتون رفته پرداخت کنین ؟! آخه برای هر دامین 60 روز وقت داری که پرداختشو انجام بدی، نمیدونم چطور یادتون رفته !!! من دامینامو 2 ماه قبل از موعد تمدید، تمدید میکنم ...
نقل قول:
اون شب وقتی این دامنه اکسپایر شد, البته در واقع انقضا شد من 1 میل به شما زدم,ببخشید نمیدونستم شما بودید , حالا واقعا taknews.ir پی منت شده ؟!
به کدوم ایمیلم میل زدید ؟
آره بابا پی مینتش کردم ... گفتم که قابلی هم نداره ...
من خودم 2 دامین تاپ رو سر پرداخت نکردن از دست دادم :(
راستی دهقانی عزیز ... اگه این دامین برات ارزش داره، میتونم با mamad.ir تاق بزنم ... نظرت چیه ؟ :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
truthpraiser
نه , اینجا چندتا نوشته رو دنبال کردم فکر کردم mamad.ir رزرو شده بود , یکی گفت 200 تومان یکی گفت 30 تومان می فروشم , چی شد؟!
در این تاپیک خــرید - فروش تاپیک انجام میشه . ممد.آی آر هم واسه فروش قرار داده شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
قابلی هم نداره دوست عزیز ... :دی
یادتون رفته پرداخت کنین ؟! آخه برای هر دامین 60 روز وقت داری که پرداختشو انجام بدی، نمیدونم چطور یادتون رفته !!! من دامینامو 2 ماه قبل از موعد تمدید، تمدید میکنم ...
به کدوم ایمیلم میل زدید ؟
آره بابا پی مینتش کردم ... گفتم که قابلی هم نداره ...
من خودم 2 دامین تاپ رو سر پرداخت نکردن از دست دادم :(
راستی دهقانی عزیز ... اگه این دامین برات ارزش داره، میتونم با mamad.ir تاق بزنم ... نظرت چیه ؟ :دی
نظر من اینه که واسه پیمنت دامین دات آی آر 12-13 روز مهلت داده میشه و شما شاید قبل از پرداخت اگر با صاحب امتیاز چند سالش در میون بذاشتید خاطر جمع تر بودید
(این دامین قرار بود معامله ی مهمی بشه با یک سایت خبری پایگاه اطلاعات رسانی امام حسن
که مقداری این معمامله سست شد و شاید نباید در لیست فروش فرارش بدادم )
این دامنه به دلیل سهل انکاری های زیاد بنده پس از 2 سال ثبت 3ماه آواره اینو اون هندل شد و بلاخره شما اون رو ثبت کردید و با این کارتون اشتباه خودم رو به خودم نشون دادید !
تشکر از شما
نقل قول:
نظر من اینه که واسه پیمنت دامین دات آی آر 12-13 روز مهلت داده میشه و شما شاید قبل از پرداخت اگر با صاحب امتیاز چند سالش در میون بذاشتید خاطر جمع تر بودید
من چه میدونستم صاحب قبلیش کی بوده !!!
گفتم که من بعضی وقتا تو لیست دامینهای آزاد شده میچرخم، دامین خوب گیرم بیاد ثبتش میکنم
خودم هم دامین این جوری زیاد از دست دادم، مثل VisualBasic.ir و ...
نقل قول:
این دامین قرار بود معامله ی مهمی بشه با یک سایت خبری پایگاه اطلاعات رسانی امام حسن
مشتری خوب داشتی، بفرستش پیش خودم ... پورسانتتون هم محفوظه ;)