پاسخ : درخواست سرور مجازی بلند مدت (لطفا شرایط رو مطالعه کنید)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Matplotlib
با سلام.
خوشبختانه تا به حال سرورهای زیادی از دوستان فعال در این انجمن خریداری شده که اگر از برخی موارد چشم پوشی کنیم در کل سرویس های خوبی بودند.
منتها این سری به دلیل شرایط خاص سرویس تاپیک جدید باز کردم چون نیاز هست تا متناسب با این شرایط سرویس دهی انجام بشه. البته سرور برای 20 روز آینده نیاز هست ولی چون برام مهم هست که آفرهای مختلف رو بررسی کنم زودتر تاپیک زدم. اولویت با دوستان سابقه دار هست. لطفا شرایط رو مطالعه کنید و از کپی پیست کردن متن آفرهای آماده خودداری کنید.
شرایط و نیازها:
دوره تمدید سرور 6 ماهه یا 1 ساله هست. منتها در ابتدا یک ماه جهت بررسی سخت افزار و تست پورت و ... خریداری میشه و بعد از اون تمدید بلند مدت انجام میشه. (پس قیمت آفر یک ماهه، 6 ماهه و یک ساله رو بفرمایید.)
1- رم مورد نیاز: 1 الی 2 گیگابایت. (ویندوز سرور 2008) رم بایستی به صورت Reserved باشه.
2- سی پی یو: لیمیت روی 3 الی 5 Ghz (همونطور که میدونید عملا فرکانس پردازنده مهمه ولی تعداد هسته ها هم با همین لیمیت حداقل 3 هسته باشد)
3- هارد: حداقل 200 گیگابایت
4- لوکیشن ترجیحا آلمان و یا جایی که به ایران پینگ خوبی داشته باشد. (حتی خود ایران هم اگر آفر مناسبی باشه موردی نداره)
5- حتما دسترسی کنسول Vmware داشته باشه.
6- در هر زمان که تشخیص داده بشه سرور کیفیت اول خود را ندارد و یا با توجه به کاربری ما مورد استفاده ما نیست، امکان بازگشت وجه روزهای باقیمانده باشد. (مثلا اگر سرویس 6 ماهه خرید شد، 3 ماه از سرویس گذشته و درخواست دادیم، نصف هزینه بازگشت داده میشه)
** در بیشتر موارد حداقل و حداکثر تعیین شده تا دوستان در آفر دادن دستشون باز باشه.
** در مورد بودجه هم محدودیتی نیست ولی با قیمت و بازار آشنا هستم.
** کاربری : میزبانی یک سایت شخصی، دانلود تورنت در حد شخصی.
سلام
بعد از مطالعه درخواست شما و دیدن قیمت همکاران....گفتیم که در این رقابت شرکت نکنیم قیمتها فوق العاده پایین بود و امیدواریم منابع واقعی دریافت کنید همچنین دقیق 5000 تا سی پی یو...
اما خالی از لطف نیست قیمتهای ما رو هم برای سفارشی که دادید رو بدونید
رم 2 با مشخصات و منابع کامل تقدیم می کنیم
سی پی یو 3 هسته و کلا 5000 مگاهرتز لیمیت می کنیم تا 5000 تا فول می توانید مصرف کنید
هارد 200 گیگ تقدیم می کنیم ( هر 100 گیگ هارد اضافه هم 8000 تومان )
از آلمان و هلند و آمریکا می توانیم تقدیم کنیم اما در آلمان و آمریکا روی تورنت کمی حساس هستند و هلند همه چی تقریبا آزاد و با تورنت هیچ مشکلی ندارند
دسترسی vmware تقدیم می کنیم هم منابع رو ببینید هم سیستم عامل تغییر بدین(ریست-روشن-خاموش-ساسپند-کنسول)
بازگشت وجه با شرایط شما قبول هست
هزینه سرور شما ماهیانه 150.000 هزار تومان(سی پی یو بالا خواستین و قیمت سر همین بالا میره - شما تقریبا قدرت سی پی یو یک سرور اختصاصی رو درخواست دادین)
هزینه سرور شما شش ماهه 825.000 تومان
هزینه سرور شما یکساله 1.650.000 تومان
--------
www.whpersian.com
پیروز باشید
_______
دارای نماد اعتماد الکترونیکی و 6 سال سابقه
آدرس : تهران - خیابان شهید رجایی - میدان بهشت - خیابان ابریشم - پلاک ۲۷۰ ( پردازش رایانه ) یاهو : whpersian3
55502847-55017784-09123104071-09359290050-وب هاســت پرشــیــن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Matplotlib
بله با تشکر.
با سلام.
لطفا راجع به هارد و همینطور هزینه ی پرداخت 6 ماهه و یک ساله هم بفرمایید.
اگر همچنان سرور رو تهیه نکرده اید در سایت با بنده در تماس باشید :
http://asiasazan.org/support
با سلام.
دوستان سرور تهیه شده در حال تست هستم. در صورت وحود مشکل اینجا اعلام میشه تا دوستان اگر آفری دارند اعلام کنند.
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Matplotlib
با سلام.
دوستان سرور تهیه شده در حال تست هستم. در صورت وحود مشکل اینجا اعلام میشه تا دوستان اگر آفری دارند اعلام کنند.
با تشکر
به هر حال چون در پست اول نوشتید که سی پی یو بدون محدودیت نیاز دارید؛ پلن های ما بدون محدودیت هست.
شاید در آینده بدرتون بخوره:
☚ [سـرور سـاز⚙] ☛ فروش ویژه ⛁ سرور مجازی با ⚡ منابع اختصاصی ⚡ بیست درصد تخفیف
دوستان سرور تهیه و تست شده.
سفارش یک ساله زده شد. دیگه نیازی به آفر نیست. ممنون