پاسخ : فاز بعدی ف یلترینگ های فله ای گریبان ارائه دهنده گان هاستینگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheil869
دوست عزیز تفکر من می گوید من که فوق لیسانس رشته نرم افزار هستم و 6 سال تجربه مدیریت سرور و طراحی نرم افزار را دارم بتوانم خدمات وب مستری ارایه دهم
من که برای خدمات خودم 25% مالیات پرداخت کنم باید قیمت بالاتری داشته باشم تا شرکتی که معلوم نیست اصلا وجود خارجی دارد و یا خیر و قیمتی عجیب غریب می دهد
بله این شرکت امروز با نام این هاستینگ می آید و فردا با نام دیگر!! و آب از آب تکان نمی خورد
من در بهترین حالت می توانم ترید مارک داشته باشم و باز هم به درگاه پرداخت من وارد شوید می نویسد هوش برتر
حالا با هر درگاه پرداخت واسطی از هر جایی می آید و یک اسم جدید باز می کند
من کلا با فیل..ترینگ انواع درگاه های واسط موافقم چون از هیچ قانونی پیروی نمی کنند و بدون ساماندهی در حال فعالیت بوده اند
تمام سایت های ف..لتر شکن در حال استفاده از این درگاه ها بودن
اگر این درگاه ها نبودند خیلی از این واسط ها و شرکت که البته نه هاستینگ های بی در و پیکر جمع می شدند
بله ما شرکتیم
هزینه داریم/مالیات میدیم/ حقوق تیم پشتیبانی میدیم / اجاره مکان میدیم / مشخص هست کجاییم / می توانید شکایت کنید و ....
مطمعنا بنده نمی توانم هاست 2000 تومانی به شما بدهم
و اگر همه در یک شرایط برابر بودیم
قیمت محصول کاملا مشخص می شد
شما در اینترنت دنبال هاستینگ ارزان بگردین تو کل جهان به چند سایت بر می خورید
اما تو ایران جستجو کنید کولی بازارست برای خودش
من کاملا با شما مخالفم
چرا فکر می کنید رشته شما که نرم افزار هست میتونه تاثیری در درست و یا غلط بودن نوع تفکر شما داشته باشه؟
نرم افزار ارتباط چندانی به این مسئله نداره
خیلی از فعالان در زمینه *****ینگ هم لیسانس، فوق و دکترای رشته شما رو دارند و همه میبینید چه کردند!
بنده رشتم it هست که بدون شک ارتباط بیشتری نسبت به این قضیه داره پس این مسئله حرف بنده رو 100% درست و تایید می کنه؟
بنده از حرف های شما این برداشت رو می کنم که شما عدم موفقیت و اشتباه هایی که در زمان مدیریت، ایجاد استارتژی کاری و تصمیمات کردید رو می خواید با پاک کردن صورت مسئله حل کنید و بیشتر حرفاتون شخصی به نظر میرسه .
شما وقتی شرکت می زنید و فعالیتتون رو به این شکل ادامه میدید پس باید سرویس خاص تر و برای کاربران بیشتر و خاص تر ارائه بدید که یک سرویس خانگی نداشته باشه در نتیجه اگر این کاربر خانگی به شما ضربه وارد می کنه مشکل از شما هست دوست عزیز نه قانون یا وجود این افراد.
بنده به شما توصیه می کنم تا چند کتاب در مورد شرکت های بزرگ مطالعه کنید و ببینید شروع فعالیتشون چه طور بود و به چه دلیل تبدیل به شرکت شدند.
مسئله اینجاست بسیاری از دوستان اصلا نمیدونن وجود شرکت برای چی هست و خیلی ها فقط برای اسم و کلاس کار میرند سمتش وگرنه ثبت یک شرکت در شرایطی خاص و بعد از طی مراحلی مشخص انجام میشه.
مسئله *****ینگ یک مسئله شخصی نیست دوست عزیز
نحوه تفکر یک شخص، عده، گروه و قشر در زمینه ایجاد قانون تاثیر نداره دوست عزیز.
شما برای حل مشکل موفقت خودتون باید دنبال حل مشکلات و ایرادات خودتون باشید نه ایجاد قانونی که راه رو برای شما صاف کنه.
ولی خوب به هر حال هرکی تفکر خودش رو داره
شما میتونید با همین تفکر ادامه بدید و ببینید موفق میشید یا خیر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
کدام کشور تشریف دارید؟
ایران
ولی متوجه دلیل نمیشم!
بحث درباره وب هست دوست عزیز
مرز های جغرافیایی معنی نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
ایران
ولی متوجه دلیل نمیشم!
بحث درباره وب هست دوست عزیز
مرز های جغرافیایی معنی نداره
اروپا از دو مورد مالیات و سورس معتبر مالی نمیشه اصلا فرار کرد
بنده خودم شاهد کسب و کارهایی بودم که به دلیل عدم رعایت یکی از این دو مورد تعطیل و جرمه شده اند
اگر می بینید اروپا و امریکا به راحتی امکانات فعالیت و برای شما فراهم میکنه
دلیل این هست که اصول کاری اون ها بر پایه اعتماد هست
ولی شک نکنید در زمان نامشخصی کسب و کار ها پالایش خواهند شد
خدمات آنلاین پی پال برای افرادی که کاسبی های خورد دارند مثل فروش وسایل دست دوم و اینگونه موارد که تخصصی ندارند اصلا مشکلی نیست
ولی یکی از قوانین اصلی فعالیت در بازار جهانی اگر ساکن اروپا یا امریکا باشید
داشتن مدرک تخصصی در اون رشته
داشتن اجازه کار
داشتن شماره و نامه مالیاتی
داشتن اقامت در یکی از کشور های اروپایی
مجوز فعالیت کار از شهرداری ( اگر محلی داشته باشید + که باید داشته باشید)
تصور فرمایید eBAY - Facebook - Youtube و... مگر خدمات حضوری خاصی دارند؟
ولی اگر دقت بفرمایید تمام شرکت های ارائه دهنده خدمات وظیفه دارند که شرایط کار حضوری داشته باشند
اگر شما در خانه کار کنید و یک پی پال داشته باشید
حتی اگر تا آخر عمر هیچ کس هم متوجه نشه در اروپا یا امریکا کار سایه نام دارد
تخلف همراه با جریمه ( در صورتی که مهاجر باشید لغو تابعیت و لغو پاسپورت به همراه خواهد شد)
اون فعالیتی که شما ازش نام می برید کار سایه نام داره که در تمام دنیا حتی ایران هم صحیح نیست
چون به اقتصاد کشور و مردم + اعتبار خدمات دهی در اون حوزه و کاهش بی دلیل و غیر رقابتی نرخ ها مواجه می خواهید شد
خیلی از افراد با تجربه نیز از این حرفه به دلیل عدم توانایی رقابت کنار گذاشته خواهند شد
خیلی ساده و خلاصه بخوام عرض کنم
تصور بفرمایید فردی که سرور مجازی رم 2گیگ و 150 گیگ هارد و با کلی امکانات به شما 10 هزار تومان میده
این فرد داره کار همون کارگر پاکستانی یا آلبانی را در اروپا انجام میده
کار سیاه! . دستمزد کارگر ار 5 یورو در هر ساعت باشه میانگین
اون 2 یورو میگیره و تازه نیازی هم به ثبت اطلاعات ندارید و مالیات هم پرداخت نمی کنید
فردی هم که سرور 10 تومانی میده - هزینه جا - کارمند - مالیات و... خیلی از موارد و اصلا نداره ( حتی مهندس های هندی هم اینجوری کار می کنند)
و این میشه کار سیاه
که بنده به شدید به هر شکل این نوع فعالیت مخالف هستم
موفق باشید
- - - Updated - - -
نتیجه گیری بنده:
فعالیت این افراد نه تنها باید متوقف شود ( ***** یا...)
جریمه نیز باید لحاظ گردد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
اروپا از دو مورد مالیات و سورس معتبر مالی نمیشه اصلا فرار کرد
بنده خودم شاهد کسب و کارهایی بودم که به دلیل عدم رعایت یکی از این دو مورد تعطیل و جرمه شده اند
اگر می بینید اروپا و امریکا به راحتی امکانات فعالیت و برای شما فراهم میکنه
دلیل این هست که اصول کاری اون ها بر پایه اعتماد هست
ولی شک نکنید در زمان نامشخصی کسب و کار ها پالایش خواهند شد
خدمات آنلاین پی پال برای افرادی که کاسبی های خورد دارند مثل فروش وسایل دست دوم و اینگونه موارد که تخصصی ندارند اصلا مشکلی نیست
ولی یکی از قوانین اصلی فعالیت در بازار جهانی اگر ساکن اروپا یا امریکا باشید
داشتن مدرک تخصصی در اون رشته
داشتن اجازه کار
داشتن شماره و نامه مالیاتی
داشتن اقامت در یکی از کشور های اروپایی
مجوز فعالیت کار از شهرداری ( اگر محلی داشته باشید + که باید داشته باشید)
تصور فرمایید eBAY - Facebook - Youtube و... مگر خدمات حضوری خاصی دارند؟
ولی اگر دقت بفرمایید تمام شرکت های ارائه دهنده خدمات وظیفه دارند که شرایط کار حضوری داشته باشند
اگر شما در خانه کار کنید و یک پی پال داشته باشید
حتی اگر تا آخر عمر هیچ کس هم متوجه نشه در اروپا یا امریکا کار سایه نام دارد
تخلف همراه با جریمه ( در صورتی که مهاجر باشید لغو تابعیت و لغو پاسپورت به همراه خواهد شد)
اون فعالیتی که شما ازش نام می برید کار سایه نام داره که در تمام دنیا حتی ایران هم صحیح نیست
چون به اقتصاد کشور و مردم + اعتبار خدمات دهی در اون حوزه و کاهش بی دلیل و غیر رقابتی نرخ ها مواجه می خواهید شد
خیلی از افراد با تجربه نیز از این حرفه به دلیل عدم توانایی رقابت کنار گذاشته خواهند شد
خیلی ساده و خلاصه بخوام عرض کنم
تصور بفرمایید فردی که سرور مجازی رم 2گیگ و 150 گیگ هارد و با کلی امکانات به شما 10 هزار تومان میده
این فرد داره کار همون کارگر پاکستانی یا آلبانی را در اروپا انجام میده
کار سیاه! . دستمزد کارگر ار 5 یورو در هر ساعت باشه میانگین
اون 2 یورو میگیره و تازه نیازی هم به ثبت اطلاعات ندارید و مالیات هم پرداخت نمی کنید
فردی هم که سرور 10 تومانی میده - هزینه جا - کارمند - مالیات و... خیلی از موارد و اصلا نداره ( حتی مهندس های هندی هم اینجوری کار می کنند)
و این میشه کار سیاه
که بنده به شدید به هر شکل این نوع فعالیت مخالف هستم
موفق باشید
- - - Updated - - -
نتیجه گیری بنده:
فعالیت این افراد نه تنها باید متوفق شود ( ***** یا...)
جریمه نیز باید لحاظ گردد
با تشكر از اوضيح كاملتون
متاسفانه اقاي navid2zp كه تمام قوانين جهانياز نظرشون طرز تفكر شخصي من هست در نظر ميگيرند و تا الان هيچ فعاليتي به عنوان شركت و يا شخص خارج از ايران نداشتند
دقيقا همانظور كه دوستمون گفتن اين دستمزد پاكستاني ها و هندي ها در خارج از ايران است كه خيلي شركت هاي خارجي فقط پول بخور نمير به اين افراد براي كار ميدن.
وقتي من حرف از در گاه پرداخت پي پال ميزنم دارم بزرگترين درگاه پرداخت جهاني رو نام مي برم كه خود اين درگاه اعتماد مشتريان را به همواه دارد
دوست عزيز آقاي نويد من نميدونم شما چه اسراري داريد فعاليت هاي غير قانوني را قانوني و درست جلوه دهيد؟
******** در ايران بايد قبل از ساخت سايت ها و شركت ها ايجاد شوند ولي چون در گذشته نبوده الان دارد اعمال مي شود
تازه كمي فضاي اينترنتي ايران دارد ساماندهي مي شود و چرا بايد مخالف باشم؟!
شما ازكجا م دانيد من ناموفقم؟!!!
من گفتم كار من شكسته خورده و دنبال دليلم؟! از خودتان چرا حرف درمياوريد؟!!
اينقد نگو ييد بورو اين شركت بخون اونو بخون ببين چي شده
اول خواهشا خودتان بخوانيد
شركت سازي و كار كردن و نام تجاري و غيره اصول دارد حد اقل كساني كه يك شركت ثبت شده در ايران دارند از انها بپرسيد
كاملا واضح است كه خودتان شركت نداريد و بيشترين مخالفت شما هم بر سر اين است
بله منكه شركت دارم و يا ديگران مشتريان مشخص است با چه سازماني و بر اساس چه قوانيني فعاليت ميكنند و مي توانند در صورت مشكل شكايت كنند
اما وقتي همه چي كشكي و بي ساماندهي باشد هركس مي ايد و محيط كار ما را الوده ميكندو ما دوست نداريم
خدمت شما عرض كنم ما هم هاستينگ جهاني داريم و هم داخل ايران و هم شركت نرم افزاري جهاني و داخل ايران و هم نرم افزار داخل گوگل پلي و اپ استور و نميدانم چرا فكر كرديد شما موفقيد و ديگران خير
شما بهتر است بيشتر فكر سپس پاسخ بدهيد
همه جاي دنيا مثل اينجا تجارت كشكي كشكي نيست
دوستان فوقی که خارج از موضوع تایپیک متن ارسال نمودند گزارش شدند .
همچنین منتظر متن زیر باشید ...
سرویس دهنده گرامی
با سلام
نظر به جمع آوری و بررسی مجدد اطلاعات شما در پایگاه اینترنتی کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه به نشانی
www.internet.ir لطفا تا 24 ساعت آینده فایل ضمیمه را مطابق نمونه موجود در آن تکمیل و در پاسخ به همین نامه ارسال کرده، همچنین نسخه فیزیکی آن را ممهور به مهر شرکت و امضای مدیریت نموده به شماره 02133111669 فکس نمایید.
عواقب هرگونه اشکال و یا اشتباه در ارسال اطلاعات، برعهده آن شرکت بوده و انتظار می رود من بعد در صورت تغییر هرگونه اطلاعات مندرج در فایل ضمیمه، با مراجعه به پایگاه اینترنتی کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه ، قسمت دستورات ارسالی برای میزبانی تارنماها ، نسبت به بروزرسانی آن اطلاعات اقدام نمایید.
در صورتی که نام کاربری و رمز ورود خود به سامانه فوق را فراموش نموده اید با ارسال پیام جداگانه ای با عنوان "هاستینگ - فراموشی رمز ورود " و با درج شماره تماس خود به نشانی
mizbani@internet.ir درخواست تنظیم مجدد آن را اعلام دارید. همچنین می توانید با شماره 02138582314 تماس حاصل فرمایید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
chichosting.net
دوستان فوقی که خارج از موضوع تایپیک متن ارسال نمودند گزارش شدند .
سرویس دهنده گرامی
با سلام
نظر به جمع آوری و بررسی مجدد اطلاعات شما در پایگاه اینترنتی کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه به نشانی
www.internet.ir لطفا تا 24 ساعت آینده فایل ضمیمه را مطابق نمونه موجود در آن تکمیل و در پاسخ به همین نامه ارسال کرده، همچنین نسخه فیزیکی آن را ممهور به مهر شرکت و امضای مدیریت نموده به شماره 02133111669 فکس نمایید.
عواقب هرگونه اشکال و یا اشتباه در ارسال اطلاعات، برعهده آن شرکت بوده و انتظار می رود من بعد در صورت تغییر هرگونه اطلاعات مندرج در فایل ضمیمه، با مراجعه به پایگاه اینترنتی کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه ، قسمت دستورات ارسالی برای میزبانی تارنماها ، نسبت به بروزرسانی آن اطلاعات اقدام نمایید.
در صورتی که نام کاربری و رمز ورود خود به سامانه فوق را فراموش نموده اید با ارسال پیام جداگانه ای با عنوان "هاستینگ - فراموشی رمز ورود " و با درج شماره تماس خود به نشانی
mizbani@internet.ir درخواست تنظیم مجدد آن را اعلام دارید. همچنین می توانید با شماره 02138582314 تماس حاصل فرمایید.
مگه تا الان فتا نرفتی شرکتتو معرفی نکردی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheil869
درود
برای همکاران ارسال شده
مطلب فعلی تنها جنبه اطلاع رسانی دارد .
پاسخ : فاز بعدی *****های فله ای گریبان ارائه دهنده گان هاستینگ
اگه خیلی پیچیده شد بنده پیشنهاد می کنم وکیل بگیرید
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
chichosting.net
درود
برای همکاران ارسال شده
مطلب فعلی تنها جنبه اطلاع رسانی دارد .
اره خيلي وقته دارن اينكارو ميكنن
به ما كه زنگ زدن
ازت ايپي سرور و اين چيزارو ميگرن
بعدشم ميگن مشكلي پيش اومد به ما بگيد پيگيري ميكنيم
اگرم از استان هاي ديگه فتا زنگ زدن خودتون نريد بگيد به ما زنگ بزنم
طرح ساماندهي هست
فكر كنم ٦ ماه پيش رفتم
نه بيشتر خيلي عقب تر
كه اينجوري معلوم بشه كي به كيه
البته نميتونه زياد طرحش موفق باشه براي اي پي هاي خارج از ايران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheil869
این متن از طرف فی ل ینگ برای اولین بار است که ارسال میشه وهیچ مرتبطی به پلیس فتا نداره.
پلیس فتا خیلی وقت پیش این مورد را درخواست کرده که ارسال شده بوده و مدام ارتباطات وجود داشته این ایمیل برای اولین بار از سمت فی ل ینگ داره ارسال میشه و مسئله این بار برای سرویس دهندگان میزبانی وب فرق دارد.
!!!!!!!!!!!!!!!!
;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
chichosting.net
سرویس دهنده گرامی
با سلام
از کجای این متن فهمیدید که میخوان همه سایت ها رو فیل تر کنند؟