پاسخ : تخفیف ویژه نوروز ـ سرور مجازی شروع قیمت از 1250 تومان!
با سلام ، دیروز یکی از سرورهای شما را جهت تست ، از بسته دوم (آمریکا) خریداری کردم و هنوز هیچ چیزی تحویلم داده نشده است. خواهشمندم پیگیری کنید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lemon
با سلام ، دیروز یکی از سرورهای شما را جهت تست ، از بسته دوم (آمریکا) خریداری کردم و هنوز هیچ چیزی تحویلم داده نشده است. خواهشمندم پیگیری کنید .
دوست گرامی لیست سفارشهای ما زیاد هست و متاسفانه نمیدانم شما کدام کاربر هستید لطفا تیکت باز کنید تا بتوانیم به شما کمک کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persian.developer
دوست گرامی لیست سفارشهای ما زیاد هست و متاسفانه نمیدانم شما کدام کاربر هستید لطفا تیکت باز کنید تا بتوانیم به شما کمک کنیم
با سلام ، ممنونم از شما ، سرویس خیلی خوب تحویل داده شد و در فکر تمدید برای چند ماه هستم . با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rasool33
یه سرور خریدم عالیه پینگ سرعت و قدرت منابع هم کاملا حقیقی هستند بدون کوچکترین دستکاری فقط یک بدی داره اونم اینه که یک همچین سرویس خوبی نیاز به پهنای باند نا محدود یا حدالامکان بیشتر از این داره
فکر میکنم منظور شما سرویسهای ایران هست چون پهنای باند سرویسهای امریکا حداقل یک ترابایت هست، همانطور که میدانید پهنای باند ایران گران هست و اولویت ما سرویس با کیفیت همراه با قیمت مناسب هست که در حال حاضر امکان ارائه پهنای باند بیشتر با این قیمت نداریم و .
بهرحال از انتقاد شما سپاسگزارم و امیدوارم در آینده بتوانیم این مورد را به ایده آل شما برسانیم
- - - Updated - - -
با تشکر از اعتماد شما دوستان و همکاران گرامی
سرویس امریکا تا اطلاع ثانوی بسته میباشد، سرویس های ایران همچنان امکان تحویل آنی وجود دارد
سلام خدمت شما
سال نو مبارک ♥
ایا امکان خرید به صورت سالانه با همین تخفیف وجود دارد ؟! (پلن 1 آمریکا)
مورد مصرف ارسال ای پی هست و فشاری بر روی سرور آورده نمیشود ...
با سلام و تبریک سال نو
همه خدمات سایت شما عالی هست بنده چند ماه هست سرور اختصاصی از شما دارم و تمدید میکنم
به جز یک مورد مالیات امیدوارم در این مورد هم خبر های خوبی بشنویم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
سلام خدمت شما
سال نو مبارک ♥
ایا امکان خرید به صورت سالانه با همین تخفیف وجود دارد ؟! (پلن 1 آمریکا)
مورد مصرف ارسال ای پی هست و فشاری بر روی سرور آورده نمیشود ...
سلام دوست گرامی سپاس سال نو شما هم مبارک
در مورد پرداخت سالانه میتوانید ماه اول را با 80% تخفیف بگیرید و 10 ماه پرداخت کنید 2 ماه بصورت off هست.
منابع بصورت اختصاصی هست، بهمین خاطر مصرف شما برای ما فرقی ندارد.
موجود نمونده؟ رم 4 آمریکا؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salar88
موجود نمونده؟ رم 4 آمریکا؟!
خیر دوست گرامی در حال حاضر سرورهای امریکا بسته شده و امکان ارائه سرویس امریکا وجود ندارد.
سلام
سرور ایران پلان اول
با 500 گیگ ترافیک اولیه
چند؟
هزینه هر ip ؟