پاسخ : عیدانه او وی اچ وب | سرور مجازی المان وفرانسه ترافیک نامحدود | شروع قیمت 11 هزار تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farssub
سلام
مصرف بالایی دارید.
از فرانسه یک سرور با 6 گیگ رم و 4 کور سی پیو پیشنهاد میشه به شما نصب و کانفیگ دایرکت ادمین رایگان هست
درصورت نیاز به لایسنس هزینه 11500 تتومان اخذ میشه.
اگر هم نیاز به کانفیگ حرفه ایی داشتید با هزینه و کیفیت بالا قابل انجام هست
درصورتی هم که منابع کم بیاد هر زمان نیاز باشه میتونید اضافه کنید
سوالی بود در خدمتیم
خسته نباشید تشکر بابت افر و راهنمایی هزینه سرور + لایسنس دایرکت ادمین رو میشه اعلام بکنید؟
فعلا برای کانفیگ فکر نکنیم بتونیم هزینه ایی پرداخت کنیم
پاسخ : عیدانه او وی اچ وب | سرور مجازی المان وفرانسه ترافیک نامحدود | شروع قیمت 11 هزار تومان
پنلی جهت تعویض سیستم عامل ارایه میشه یا نه !؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ms313
پنلی جهت تعویض سیستم عامل ارایه میشه یا نه !؟
درود خدمت شما دوست عزیز و گرامی
پنل وی ام ویر ارائه میشه دارای کنسول vnc جهت مدیریت و نصب سیستم عامل
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taha0_0
خسته نباشید تشکر بابت افر و راهنمایی هزینه سرور + لایسنس دایرکت ادمین رو میشه اعلام بکنید؟
فعلا برای کانفیگ فکر نکنیم بتونیم هزینه ایی پرداخت کنیم
وظیفه بود
هزینه سرور رو به بخش فروش تیکت ارسال کنید افر ارائه بشه خدمتتون
اعلام کردیم دوست عزیز هزینه لایسنس دایرکت 11500 تومان
لایسنس انجینکس پنل هم 7 هزار تومان
-
در مورد کانفیگ هم قابل انجام هست هزینه به صورت اقساطی پرداخت کنید
موفق و موید باشید
من سرور فرانسه " او وی اچ وب " رو چند روزه تست کردم کیفیت خوبی داره به نحوی که طی این مدت اصلا نیازی به پشتیبانی ایشون نداشتم فکر کنم اگر کابران هم از ایشون تهیه کنن طی مدت یک ماه نیازی به پشتیبانی ایشون نباشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
من سرور فرانسه " او وی اچ وب " رو چند روزه تست کردم کیفیت خوبی داره به نحوی که طی این مدت اصلا نیازی به پشتیبانی ایشون نداشتم فکر کنم اگر کابران هم از ایشون تهیه کنن طی مدت یک ماه نیازی به پشتیبانی ایشون نباشد
درود خدمت شما ارائه سرور با کیفیت همواره هدف ما بوده و هست خوشحال میشم با شما هم همکاری داشته باشیم
افر همچنان پابرجاست
ارائه 50 گیگ فضای بک اپ رایگان بر روی سرویس 4 گیگ رم
زمانبندی برای کانفیگ و راه اندازی سرور چقدر خواهد بود؟
تضمین در ارائه کیفیت سرویس میدید؟
سلام
نیاز به یک سرور فوری دارم
چقدر طول میکشه تحویل بدید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PlusNew
سلام
نیاز به یک سرور فوری دارم
چقدر طول میکشه تحویل بدید ؟
درود خدمت شما بله قابل ارائه هست
سلام.
به یه سرور نیاز دارم ... میخوام روش دایرکت ادمین هم اگر ممکنه رایگان باش بهم بدید.
ممکنه ؟