پاسخ : پیشنهاد بی نظیر امن ایران|رم 4 گیگ 500 گیگ هارد ماهیانه 40 تومان
سلام صبح تون بخیر
در ابندا از دوست عزیزم wgb تشکر می کنم بابت توضیح شون
مورد سرور 1 گیگابیت هستش و دیتاسنتر colocrossing جز دیتاسنتر های بسیار با کیفیت و گرون قیمت امریکا هستش
اما سرعت دانلود شما در سرور به موارد خیلی زیادی مانند لینک دانلود،فاصله از سرور،منابع سرور تون،وضعیت هارد و پورت در شرایط فعلی و ... بستگی خواهد داشت
در هر صورت مجددا تست کنید محدودیت هارد برداشته شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dark_7qe
سلام صبح تون بخیر
در ابندا از دوست عزیزم wgb تشکر می کنم بابت توضیح شون
مورد سرور 1 گیگابیت هستش و دیتاسنتر colocrossing جز دیتاسنتر های بسیار با کیفیت و گرون قیمت امریکا هستش
اما سرعت دانلود شما در سرور به موارد خیلی زیادی مانند لینک دانلود،فاصله از سرور،منابع سرور تون،وضعیت هارد و پورت در شرایط فعلی و ... بستگی خواهد داشت
در هر صورت مجددا تست کنید محدودیت هارد برداشته شد
سلام
خوب شد آمدید.
یه سوال محدودیت هارد چیه که الان برداشتید؟
من سرور رو تازه امروز صبح تحویل گرفتم مسلماً 500 گیگ باید خالی باشه پس نباید مشکل هارد داشته باشم درسته؟
الان باز لینکی از هتزنر برای دانلود زدم بین 5 الی 10 مگابایت سرعت داشت.
حق با دوستمون wgb است لینک colocrossing سرعت بالایی داره و 100 مگابایت در ثانیه در عرض 5 ثانیه دانلود شد اما خب سوال من اینه یعنی من فقط باید از colocrossing دانلود کنم؟ یعنی با سایر دیتاسنتر ها من جمله هتزنر نباید سرعت خوبی داشته باشم؟ آخه دانلود های من معمولاً از کشور های مختلف است و وابسته به یک کشور نیست.از آلمان، هلند، فرانسه و... همه دانلود دارم نمیشه سرعت دانلود از سایر دیتاسنتر ها هم بهتر باشه؟
تا این جا مشکل رو فهمیدیم که همونی هست که دوست عزیزمون wgb گفتن اما ممنون میشم پاسخ سوال من رو بدید.
خیلی ممنون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
خوب شد آمدید.
یه سوال محدودیت هارد چیه که الان برداشتید؟
من سرور رو تازه امروز صبح تحویل گرفتم مسلماً 500 گیگ باید خالی باشه پس نباید مشکل هارد داشته باشم درسته؟
الان باز لینکی از هتزنر برای دانلود زدم بین 5 الی 10 مگابایت سرعت داشت.
حق با دوستمون wgb است لینک
colocrossing سرعت بالایی داره و 100 مگابایت در ثانیه در عرض 5 ثانیه دانلود شد اما خب سوال من اینه یعنی من فقط باید از colocrossing دانلود کنم؟ یعنی با سایر دیتاسنتر ها من جمله هتزنر نباید سرعت خوبی داشته باشم؟ آخه دانلود های من معمولاً از کشور های مختلف است و وابسته به یک کشور نیست.از آلمان، هلند، فرانسه و... همه دانلود دارم نمیشه سرعت دانلود از سایر دیتاسنتر ها هم بهتر باشه؟
تا این جا مشکل رو فهمیدیم که همونی هست که دوست عزیزمون wgb گفتن اما ممنون میشم پاسخ سوال من رو بدید.
خیلی ممنون.
محدودیت io هستش که برای هارد گذاشته میشه که کاربری کیفیت سایر کاربرهای دیگر که روی یک هارد هستند را پایین نیاورد
خدمتتون عرض شد که سرعت دانلود به چه صورتی هستش و شما هر لینکی از داخل قاره امریکا برای دانلود قرار بدهید همین سرعت رو دریافت خواهید کرد اما هرچه فاصله بیشتر باشه سرعت دانلود هم تفاوت خواهد شد
این مورد به صورت کامل بهتون توضیح داده شد و امیدوارم که متوجه شده باشید
در صورتی که نارضایتی دارید می تونید درخواست بازگشت وجه ارسال کنید هزینه تون رو بازگشت میدیم مشکلی نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dark_7qe
محدودیت io هستش که برای هارد گذاشته میشه که کاربری کیفیت سایر کاربرهای دیگر که روی یک هارد هستند را پایین نیاورد
خدمتتون عرض شد که سرعت دانلود به چه صورتی هستش و شما هر لینکی از داخل قاره امریکا برای دانلود قرار بدهید همین سرعت رو دریافت خواهید کرد اما هرچه فاصله بیشتر باشه سرعت دانلود هم تفاوت خواهد شد
این مورد به صورت کامل بهتون توضیح داده شد و امیدوارم که متوجه شده باشید
در صورتی که نارضایتی دارید می تونید درخواست بازگشت وجه ارسال کنید هزینه تون رو بازگشت میدیم مشکلی نیست
نه راضیم ممنون فقط به این دلیل این موضوع رو مطرح کردم گفتم شاید مشکل از سرعت من باشه که نیست.
دوستان من 100 درصد سرویس ایشون رو تایید میکنم هیچ مشکلی توش به جز همینی که مطرح کردم ندیدم که اینم به نظرم زیاد بزرگ نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
نه راضیم ممنون فقط به این دلیل این موضوع رو مطرح کردم گفتم شاید مشکل از سرعت من باشه که نیست.
دوستان من 100 درصد سرویس ایشون رو تایید میکنم هیچ مشکلی توش به جز همینی که مطرح کردم ندیدم که اینم به نظرم زیاد بزرگ نیست.
با عرض پوزش از استارتر گرامی
ببینید ,این دوستمون مشکلی نداره که میگید مشکل
شما مشکل دارید . چون قاره امریکا دارید و میخواید از یه قاره دیگه با سرعتی که حتی داخل همون قاره هم نمیده دانلود کنید.
بهتر است در خریدتون یکم دقت داشته باشید که تقصیر فروشنده نندازید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
almanwebhost
با عرض پوزش از استارتر گرامی
ببینید ,این دوستمون مشکلی نداره که میگید مشکل
شما مشکل دارید . چون قاره امریکا دارید و میخواید از یه قاره دیگه با سرعتی که حتی داخل همون قاره هم نمیده دانلود کنید.
بهتر است در خریدتون یکم دقت داشته باشید که تقصیر فروشنده نندازید.
بله دوست عزیز اینو خیلی وقت پیش توسط جناب wgb متوجه شدم.
اما با این حال هنوز دلایل دیگه ای برای نگه داشتن این سرور دارم و از خریدم خدا رو شکر کاملاً راضیم.
- - - Updated - - -
مدیران لطفاً به جهت اینکه تاپیک استارتر عزیز مرتب بشه پست های از #26 تا الان رو حذف کنید چون مشکل از من بوده و سرویس استارتر عزیز اصلاً مشکلی نداره.
تنها 1 عدد دیگر موجود می باشد
درصورتی که از نصب وی پی ان و centos web panel سردرمیارید بم پیام بدید خریدارم
تلگرام
@miladjvr
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladtnt
درصورتی که از نصب وی پی ان و centos web panel سردرمیارید بم پیام بدید خریدارم
تلگرام