بچه ها بچه ها دعوا نکنید :d فقط بحث کنید تا من آخر سر دست پُر از این تاپیک برم بیرون :)
پ.ن: به این parssms هم پیشنهاد میدم یه سایت خوشگل براش میزنم :دی
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها بچه ها دعوا نکنید :d فقط بحث کنید تا من آخر سر دست پُر از این تاپیک برم بیرون :)
پ.ن: به این parssms هم پیشنهاد میدم یه سایت خوشگل براش میزنم :دی
قصد جسارت نداشتم
اما مهمترین شاخص تجارت ظاهر زیبا و مشتری پسند هست با استناد به این موضوع انتقاد کردم
---------- Post added at 02:12 AM ---------- Previous post was at 02:03 AM ----------
اقا مسعود ازتون معذرت میخوام من میدونم حرف خوبی نزدم شرمنده
خوب الان به نتیجه رسیدیم دیگه
مگفا 3000 و اون 2تا شرکتی هم که آقا مهران گفت 2000 و 1000
میمونه نت هوشمند و تل بین الملل
تلفن بین الملل 020 هست و 040 (بازم هست من بلد نیستم)سودی هم نداره من از 040 نمایندگی داشتم فقط ببخشید خیلی ببخشید حمالیه و دم کلفت کردن
نت هوشمند هم شما با تجهیزات رو 10 تا 15 مل حساب کن (البته تو مرکزی من از بقیه جاها خبر ندارم ). بازم اگه مشتاقید من بپرسم جواب کاملتری بدم اما فردا
امروز افتادیم تو کار سوتی و توپوق
آقا محمد واسه تلفن گویا یه سری تجهیزات نیاز داری
مثل دیالاجیک یا دانجین ( Dialogic or Donjin ) :
کارتهای سخت افزاری دیالاجیک (Dialogic ) مشهورترین کارتهای سخت افزاری تلفنی برای انواع کاربردهای IVR (Interactive Voice Response) و CTI ( Computer Telephony Interface) می باشند. این کارتها در حال حاضر توسط شرکت Intel تولید می شود. کارتهای دیالاجیک Dialogic دارای انواع مختلف با ظرفیت خطوط مختلف می باشد و از خطوط آنالوگ (خطوط معمولی) و خطوط دیجیتال (E1) پشتیبانی می نمایند. کیفیت مناسب ، قابلیت اطمینان بالا و کاربردهای متعدد این کارت سخت افزاری موجب شده است به عنوان مطمئن ترین کارت سخت افزار تلفنی شناخته شود .
کارت دیالاجیک (Dialogic) دارای سی دی های راه انداز با نسخه های مختلف (System Release 5.1.1 , System Release 6 , …) می باشد و نسخه های قبل از 6 از TAPI پشتیبانی می نمایند. با توجه به اینکه کارت دیالاجیک (Dialogic) امکان استفاده از توابع TAPI (Telephony Application Interface) را فراهم نموده است ، بسیاری از نرم افزارها و component های رایج در بازار برای انواع کاربردهای تلفن گویا قابل استفاده می باشند.
جهت برنامه نویسی نرم افزارهایی تلفنی با استفاده از کارتهای دیالوجیک می توانید از کامپوننت های رایج و مشهور KDTeleTools و یا TAPIEX استفاده نمایید.
برخی از انواع مدلهای رایج کارتهای دیالوجیک عبارتند از:
و اما :
- D/4PCIUF
- D/300JCT-E1
- D/600JCT-1E1 و D/600JCT-2E1
- DM/F300-1E1-PCIU
- DM/V1200-4E1 و DM/V600-4E1
- DNI/300TEPHMP
- Diva® PRI/E1/T1-8
کارتهای سخت افزاری Donjin کارتهای سخت افزاری دانجین (Donjin ) از جمله دیگر کارتهای سخت افزاری تلفنی برای کاربردهای IVR (Interactive Voice Response) و CTI ( Computer Telephony Interface) می باشند. این کارتها در حال حاضر توسط شرکت چینی Donjin تولید می شود. کارتهای دانجین (Donjin ) همانند کارتهای دیالاجیک Dialogic دارای انواع مختلف با ظرفیت خطوط مختلف می باشد و از خطوط آنالوگ (خطوط معمولی) و خطوط دیجیتال (E1) پشتیبانی می نمایند.
این کارتها نیز در رده دوم کیفیت به عنوان کارت تلفنی شناخته شده هستند. کارتهای دانجین بصورت ماجولار طراحی شده اند و امکان اضافه و کم کردن ظرفیت خطوط آن روی یک کارت امکان پذیر می باشد ، ماجول های این کارتها بصورت دو خط می باشند و بنام ماجول M2T Module شناخته می شوند. کارتهای دانجین (Donjin ) دارای سی دی های راه انداز با نسخه های 1.8.0 و 1.8.1 می باشد و از توابع TAPI پشتیبانی نمی کنند .
نرم افزارهای تلفن گویا جهت ارتباط با کارت باید از توابع کتابخانه SDK موجود در سی دی نصب این کارت استفاده نمایند ، که به زبان C هستند. این توابه از نظر ساختاری همانند توابع کارت Dialogic می باشند و تنها در موردهای خاص ( مثلا فکس) تفاوت دارند. بعلت عدم پشتیبانی کارتهای دانجین (Donjin ) از توابع TAPI ، استفاده از نرم افزارهای آماده و رایج در بازار جهت استفاده با این نوع کارتها امکان پذیر نمی باشد.
برخی از انواع مدلهای رایج کارتهای دانجین (Donjin ) عبارتند از:
اما خوب حدود 700 تا 1ملیوت تومن آب میخوره
ارزونتر می تونی مودم استفاده کنی که یه سری مشکل داره
1.كيفيت صداي نامناسب
2.عدم تشخيص بوق اشغال
3.عدم تشخيص CallerID
4.عدم امكان پشتيباني از چندين خط تلفن
5.عدم امكان پردازش صدا بعد از شماره گيري
6.عدم تشخيص قطع ارتباط از طرف مقابل
7.عدم تشخيص سكوت
8.پخش پيغامها با مكث
دیگه این زیرو بم کار بود
ارزون و گرونش
منبع یادم رفت : نرم افزار تلفن گویا , برنامه تلفن گویا , دانلود تلفن گویا , نرم افزار تلفنی - شرکت تیبا سامانه
من ازشون سرویس داشتم در کل خوب بوده
آفرین ایده خوبی بود واسه جمع کردن همه اطلاعات مورد نیاز
اما شدیدا توصیه می کنم که تاپیکها از هم جدا بشند
یعنی اس ام اس گروهی یک تاپیک
تلفن گویا یک تاپیک
....
که یک سال دیگه یه بنده خدایی خواست بخونه 100 صفحه قاطی نباد جلوش
کسی مزایا و معایب ارسال اس ام اس با نرم افزار رو میدونه ؟ شنیدم بدون مودم جی پی ار اس و فقط با بلوتوث و یا کابل هم میشه از طریق گوشی به نرم افزار وصل شد ؟
براي ارسال اس ام اس گروهي فكر نكنم اين روش مناسب باشه ! اما مثلا در نرم افزار nokia Pc suite چنين امكاني هست،به اين صورت كه گوشي رو با usb به سيستم وصل مي كنيم و در نرم افزار ليست مخاطبين رو انتخاب ، متن پيام رو تايپ و ارسال مي كنيم و يكي يكي از طريق گوشي ارسال مي كنه.