لطف میکنید یک تست لینوکس به من بدید.
نمایش نسخه قابل چاپ
لطف میکنید یک تست لینوکس به من بدید.
دوستان گرامی رم کمتر از 256 نداریم لطفا درخواست ننمایید با تشکر :53:
سلام آقا ما تعرفه ی دو شما رو بخواییم با هارد 200 باید چقدر پرداخت کنیم؟
مرسی
هرچقدر زنگ زدم گفت شماره ای که با آن تماس گرفته اید اشتباه است 09353975564
سلام
عزیز الان نزدیک 30 ساعته که منتظر دریافت VPS ام هستم! آی دی NOvin.VPS هم میگن که مسئولیتی در این زمینه ندارن!
آقا من از آقای نظری سرویس گرفتم و خیلی هم راضی ام . شما با آی دی آقای نظری تماس بگیرین . کارشون درسته .
Vps رو دریافت کردم، بعدی رو هم سفارش دادم :)
ممنونم
سلام خدمت شما دوستان گرامی
دلیل در دسترس نبودن 24 ساعته من :
بنده چند شب پیش به پارس آنلاین (از این شرکت ای دی اس ال دارم) زنگ زدم و یکی از باگ های ایشون رو به کارشناسشان گفتم که چطور میشد اکانت اینترنت دیگران را تصاحب کرد و از آن استفاده نمود.( با برخورد خیلی بد این آقا مواجهه شدم و ایشان فرمودند یک شرکت که به یک کشور اینترنت میدهد مگر میشود هک شود که مدرک به ایشان نشان دادم - همین مشکل را با فن آوا چند ماه پیش داشتم)
دقیقا از روز بعد آن قضیه با افت شدید و قطعی های مکرر اینترنت خود مواجه شدم و عملا نتوانستم به سرور برای ساخت و تنظیم اکانت های جدید وصل شوم ( موقع اطلاع دادن آن باگ کامل خودم را معرفی کرده بودم)
موبایل :
موبایل را بنده امروز در شرکت جا گذاشتم و باید خاموش شده باشه و چون فردا هم جمعه است پس تا شنبه صبح موبایل ندارم چون اصولا جمعه ها شرکت را باز نمیکنیم.
برای اینترنت هم از شرکت دیگری اینترنت گرفتم و مشکل درست شد ولی این برخورد پارس آنلاین اصلا درست نبود
از تاخیر به وجود آمده واقعا عذر خواهی میکنم و تا صبح همه درخواستها را تک تک جواب خواهم داد
با تشکر
مسیح نظری