با سلام
امکان سرور با ویندوز سرور 2012 رو دارید ؟ و موجود هستش یا خیر ؟
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
امکان سرور با ویندوز سرور 2012 رو دارید ؟ و موجود هستش یا خیر ؟
با تشکر
با سلام
امکان داره برای مشخصات زیر افر بدید؟
افر اول
رم 2 گیگ
هارد 100 گیگ ساتا
پردازنده 2 هسته با توان پردازش هر هسته 1.5 گیگاهرتز (مجموعا 3 گیگاهرتز)
کش پردازنده حداقل 4 مگ
........................
افر دوم
رم 2 گیگ
هارد 50 یا 100 گیگ sas
پردازنده 2 هسته با توان پردازش هر هسته 1.5 گیگاهرتز (مجموعا 3 گیگاهرتز)
کش پردازنده حداقل 4 مگ
.............................
افر سوم
رم 4 گیگ
هارد 100 گیگ ساتا
پردازنده 4 هسته با توان پردازش هر هسته حداقل 1.5 گیگاهرتز (مجموعا 6 گیگاهرتز)
کش پردازنده حداقل 4 مگ
.......................
افر چهارم
رم 4 گیگ
هارد 100 گیگ sas
پردازنده 4 هسته با توان پردازش هر هسته 3 گیگاهرتز (مجموعا 12 گیگاهرتز)
کش پردازنده حداقل 4 مگ
...............
قیمت هر گیگ رم ، هر هسته پردازنده ، هر ای پی اضافه و هر 100 گیگ هارد اضافه را نیز بفرمایید
قیمتها به دو صورت افر و همیشگی اعلام شوند
از سرورها جهت بک اپ و هاستینگ استفاده خواهد شد و به هیچ وجه برای سرور دانلود مورد استفاده قرار نخواهند گرفت
موفق باشید
جمعه شب ساعت ۱۲ و خوردهای سفارش ثبت کردم و بعد از تقریبا ۷۲ ساعت وقتی سرویسی تحویل ندادند درخواست عودت وجه زدم و با برخوردی نامناسب و توهینآمیز از این آقا مواجه شدم.
سال ۲۰۱۲ ازشون سرویس گرفتم و چند ماه سرویسدهیشون خوب بود ولی بعد مدتی یهو غیب شدن و سرویسها با اختلال شدید و قطعیهای مکرر و طولانی مواجه بودن تا اینکه بیخیال شدم و تمدید نکردم.
الآن بعد ۲ سال برگشتن و میگن سربازی بودم و دست کس دیگه بود و xyz
ما هم باور کردیم و گفتیم آدمیزاده و خواسته کاربرهاش از دست نرن و ناراضی نباشن پشتیبانی رو به کسی داده. الآن نباید چوب اعتمادشو بخوره.
ولی با برخوردی که الآن دارم میبینم، من که ۱٪ هم باورم نمیشه توی اون مدت هم سرویسها دست کسی غیر از خودشون بوده باشه.
الآن هم نمیدونم این پولی که به حسابشون ریختم رو چطور باید پس بگیرم؟
دوست عزیز شما دوباره سرور تهیه کردید چون آفر دادیمو قیمت بسیار پایین بوده
شما درخواست عودت دادید ما بخاطر درخواست شما کوچترین مخالفتی نکردیم
و ما گفتیم شماره کارت ملت بدید وگرنه کامزد از شما کسر میشود 500 تومان
شما بخاطر 500 تومان با برخورد توهین آمیز و طلبکارانه در تیکت به ما پاسخ دادید
این کار شما نا صحیح است و مشکل از شماست نه ما پیشنهاد میکنم تیکت را برسی کنید دوباره
موفق باشید
- - - Updated - - -
متاسفانه این آفر به پایان رسیده و فقط 10 عدد سرور با این شرایط ارائه شده و به درخواست بسیاری از کاربران 3 عدد هم اضافه شد و ان هم به پابان رسید
موفق باشید
شما میتونین تیکت خودتو ویرایش کنی ولی ایمیلی که از طرف وبسایت خود شما اومده رو مبخواین چکار کنین؟
شما سرویس با قیمت پایین اینجا گذاشتی من هم اقدام به خرید کردم. دقیقا ایراد کار الآن کجاست؟
ضمنا شما قبلا یه ایمیل زده بودی که سرویس رایگان برای کاربران قدیمی ارایه میدی، آیا من برای اون ایمیل هیچ اقدامی کردم؟
من دنبال مفتخوری نیستم جناب اما وقتی اگه ۱ ریال هم برای کالا یا خدماتی پرداخت کنم، حتی اگه قیمتش ۱ میلیارد تومن هم باشه، توی اون زمان با ۱ ریال ارایه شده و این حق منه که خدماتم رو دریافت کنم.
من هم خیلی محترمانه به جنابعالی گفتم فکر نمیکنم باید هزینه اشکالی که از سمت شمابوده رو من بدم.
حرف شما اینه که چرا حسابت توی بانک ملت نیست؟! منم میتونم همینو بگم که چرا حساب شما توی پارسیان نیست؟
من به شما این مبلغو پرداخت کردم. وقتی در جواب تیکت من که محترمانه بهتون میگم شما سرویس رو ارایه ندادین، پس قاعدتا نباید من متضرر بشم برگشتین میگین
بازم من در پاسخ نداشتن کارت بانک ملت به شما برخورد توهین آمیز داشتم؟نقل قول:
خدا رئ شکر از ما تهیه نکردی
شما دنبال سرور مفتی کاملا مشخص است
گفتم من فکر میکنم که اون ۵۰۰ تومنو به شما ندادم و ازم ***یدنش
شما هم در پاسخ اون برگشتی میگی منم فکر میکنم دادمش به گدا
ولی تا این لحظه شما حتی ۱ ریال هم از این پولو برنگردوندی
میبینین؟ من هیچ تمایلی از سمت شما برای بازپرداخت این مبلغ نمیبینم.
من الآن چندین ماهه از یکی از دوستان توی همین سایت سرویس گرفتم بدون هیچ آفر و ... و اون سرور داره خوب کار میکنه و قیمتش هم ارزون نیست.
یه سرویس دیگه هم خارج از سایت خریده بودم برای تست قابلیتهای مختلف و امکاناتی که مطمئن نیستم صد درصد کار میکنن یا نه. طبیعتا با قیمت اینترنت ایران هیچوقت حاضر نیستم هی بستههارو بگیرم و امتحان کنم. خرید یک vps با قیمت پایین راه معقولیه
همین الآن هم از یکی دیگه از دوستان توی همین سایت سرویس گرفتم. هنوز نتونستم بعد ۳ روز ازش استفاده کنم چون قطعی مکرر داره ولی بخاطر برخورد خیلی خوب و سریع پشتیبانیشون من حتی اسم عودت وجه هم نیاوردم با اینکه گارانتی داشتن.
میبینین که مسئله اصلا پول نیست بلکه برخورده و من از شما پولیو که بهتون پرداخت کردم میخوام و این حق مسلم منه. پول دادم سرویسی دریافت نکردم الآن هم طبیعتا شما باید پول منو عین همون مبلغی که پرداخت کردم بهم برگردونین
هنوز پولی به دست من نرسیده
اسمی جز کلاهبرداری و ***ی نمیتونم برای این کار پیدا کنم.
دو تا سرور از سرور استار دارم المان و ایران هر دوشون سه روز که قطعی دارن دیروز که دوتاشون باهم قطع شدند الانم که بالا اومدن یکیشون اصلا دایرکت ادمینش باز نمیشه اون یکی هم رمز دایرکت ادمین و روتش عوض شده اصلا لاگین نمیکنه سه روز درگیرم نه جواب تیکت میدن نه تماس تلفنی شرمنده مشتری هایم خودمم شدم . این چ وضع سرویس دهی واقعا !!!!
سلام
یک مشکل دیگه هم که دارن هر ماه قیمت هاشون عوض میشه واسه تمدید
از 9 تومن تو 3 ماه سرور تمدید زدم الان شده 18 تومن :-o دو برابر 8-}
من هم یک سرور ازشون خریداری کردم به مبلغ 30 هزار تومان
فقط یک هفته کیفیت خوبی داشت و زمانی که تو این تاپیک نظر دادم ، بعد از اون کیفیتش افت کرد
کلا 12 روز از سرورشون استفاده کردم. یک روز 4 ساعت سرور قطع بود
روزی یک بار را ریست میشد .....
متاسفانه کیفیت سرورهاشون پایدار نیست