پاسخ : رونمایی از قالب جدید کنترل پنل دایرکت ادمین
سلام تا شما طراحی رو انجام میدید نظرتان چیه فارسی سازی هم بشود اینطور خیلی بهتره همچنین rtl هم قرار گیرد برای این استایل که بسته به نیاز کاربر انگلیسی و فارسی باشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
فایل پیوست 30017
قالب جدید کنترل پنل میزبانی وب DirectAdmin بطور کامل توسط تیم طراحی شیوا هاست آماده و قابل استفاده شده است.
این قالب بر پایه Bootstrap راه اندازی شده و کاملا ریسپانسیو و قابل استفاده در موبایل می باشد. البته به عنوان کنترل پنل هاست در برخی صفحات جداول بسیار بزرگی وجود دارد که حتی الامکان سعی شده در صفحات نمایش تلفن های همراه مشکلی برای مشاهده وب سایت ایجاد نکنند.
مطمئن هستیم که این قالب بدون خطا و مشکل نیست و برای آزمایش و بررسی به کمک شما مشتریان و استفاده کنندگان از آن نیازمند هستیم. خواهشمندیم در هر بخش از کنترل پنل هاست مشکلی چه از نظر عملکرد و چه از نظر طراحی و گرافیک مشاهده نمودید از طریق ارسال تیکت پشتیبانی با ما در میان بگذارید.
امیدواریم قالب جدید که حاصل تلاش شبانه روزی ما در شیواهاست می باشد مورد پسند شما قرار بگیرد.
- - - Updated - - -
این هم نمایی از موبایل:
فایل پیوست 30018
جای تشکر داره . امید وارم به خوبی روش کار بشه و به حال خودش رها نشه .
می تونید از قالب جدید سی پنل هم درش الگو بگیرین .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
فایل پیوست 30017
قالب جدید کنترل پنل میزبانی وب DirectAdmin بطور کامل توسط تیم طراحی شیوا هاست آماده و قابل استفاده شده است.
این قالب بر پایه Bootstrap راه اندازی شده و کاملا ریسپانسیو و قابل استفاده در موبایل می باشد. البته به عنوان کنترل پنل هاست در برخی صفحات جداول بسیار بزرگی وجود دارد که حتی الامکان سعی شده در صفحات نمایش تلفن های همراه مشکلی برای مشاهده وب سایت ایجاد نکنند.
مطمئن هستیم که این قالب بدون خطا و مشکل نیست و برای آزمایش و بررسی به کمک شما مشتریان و استفاده کنندگان از آن نیازمند هستیم. خواهشمندیم در هر بخش از کنترل پنل هاست مشکلی چه از نظر عملکرد و چه از نظر طراحی و گرافیک مشاهده نمودید از طریق ارسال تیکت پشتیبانی با ما در میان بگذارید.
امیدواریم قالب جدید که حاصل تلاش شبانه روزی ما در شیواهاست می باشد مورد پسند شما قرار بگیرد.
- - - Updated - - -
این هم نمایی از موبایل:
فایل پیوست 30018
سلام . خسته نباشی جناب ریحانی عزیز
کاره بسیار جالب و قالب قشنگی درآمده
انشالله که موفق باشید
درود
تبریک میگم قالب بسیار زیبایی درست کردید
امیدوارم این کار زیبایی که درست کردید کامل و آبدیت های بعدی آن ارائه شود
موفق و سربلند باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
سلام و ممنون، به هر حال نواقص کار رو برطرف می کنیم. برای همین دمو گذاشتم نظر بدهید.
در همین ریزولیشن یک عکس هم از کاپری می دید لطفا؟
- - - Updated - - -
قالب رو بطور کامل کشیدیم به وسط صفحه که خیلی بهتر شد.
خودم خیلی وقته دیگه نه دایرکت ادمین دارم و نه قالب Capri اما عکس از دموی قالب Capri سایت نت افراز که در این لینک http://www.netafraz.com/davscp.php گذاشته میذارم.
بفرمایید: http://8pic.ir/images/ujzhynsw28wp58c2vf7l.png
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
ممنون، البته من هم قالب رو منتقل کردم به وسط.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
ممنون، البته من هم قالب رو منتقل کردم به وسط.
بله الان باز بهتر شد اما دو پیشنهاد 1.اون نوار منوی بالای صفحه رو از حالت سراسری در بیارید و پهناش رو هم اندازه محتوای وسط صفحه کنید. 2.به نظرم بهتره همین اول مثل قالب x3 سی پنل همه بخش ها باز باشن و اگه کاربر دلش خواست بخشی رو ببنده اما الان در قالب شما همه بخش ها به صورت پیش فرض بسته است.
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
بله الان باز بهتر شد اما دو پیشنهاد 1.اون نوار منوی بالای صفحه رو از حالت سراسری در بیارید و پهناش رو هم اندازه محتوای وسط صفحه کنید. 2.به نظرم بهتره همین اول مثل قالب x3 سی پنل همه بخش ها باز باشن و اگه کاربر دلش خواست بخشی رو ببنده اما الان در قالب شما همه بخش ها به صورت پیش فرض بسته است.
بله پنل ها را باز می کنیم نهایتا، فعلا چون مرتب در حال طراحی و تغییرات هستیم گذاشتیم بسته باشند. ولی خب موضوعی هم هست! می خواهیم در موبایل پنل ها بسته باشند! هنوز موفق به انجام اتوماتیک این کار نشدیم.
در مورد منوی بالا هم باید دید چه کارهای می شه کرد، اما خب عرض مانیتور شما هم دیگه زیادی بزرگه :71:
- - - Updated - - -
تغییرات مهمی داده شد، مثل اضافه شدن فلش برای باز و بسته شدن بخش ها، جمع شدن کل سایت در وسط و جمع شدن منوی بالا.
همچنین بخش های زیادی از قسمت ریسلر هم انجام شده.
- - - Updated - - -
نمایی از بخش ریسلر در موبایل:
فایل پیوست 30074
امان از دست شما براردان کافر
خوب عزیز این گوشیو بزن به شارژ باتریش نابود نشه !
1 فایل پیوست
آیکون هایی متفاوت در بخش ریسلر برای تست استفاده کردم.
بخش ریسلر تقریبا تمام شد...
فایل پیوست 30081