شما عزیزی:53:
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب دیگه چه فایده ای داره ؟ الان خیلی ها به مشکل لایسنس خوردن ، چه کار باید کنند ؟
به قول دوستمون تعطیل کنند ؟
تا لایسنس ها برگرده ؟ یا اینکه سیستم را با کلی کاربر و تیکت و سفارش و فاکتور و.... منتقل کنند به یک سیستم دیگه . میدونید اینکار چه دردسری داره
حالا دردسر و اینها به کنار بعد مجدد برگردن به whmcs بعداز برداشته شدن تحریم ؟
راهی به جز استفاده از سیستم نال شده هستش ؟
نه کسی نمیگه تعطیل کنید.
میتونید تا اون زمان همین کرک شده رو استفاده کنید ! (اگر مشکل امنیتی و abuse رو برای شما به همراه نداره )
یا اینکه کلا به hostbill تبدیل کنید.خیلی بهتر از whmcs هستش به نظر من
یا مثل شرکت طلا هاست پنل اختصاصی برای خودتون طراحی کنید که تا ابد هم مشکلی نداشته باشید
من اگر گفتم این توجیه صحیح نیست که چون اونا مارو تحریم کردند پس ما هم رایگان استفاده کنیم.قاعدتا کسی که تازه میخواد شروع کنه دیگه نباید کرک شده استفاده کنه.میتونه یه سیستم دیگه رو لایسنس خریداری و استفاده کنه
اما کسی که قبل از تحریم با این سیستم شروع کرده،الان سه راه داره یا کرک یا تبدیل یا اختصاصی
درسته ضرر کرده سر قضیه لایسنس،اما دیگه بیشترش نکنه ضرر رو
مثل کسایی که با دیتاسنتر ovh کار میکنن.میدونن این دیتاسنتر شدیدا با ایران مشکل داره،میدونن ممکنه شب بخوابن صبح پاشن ببینن پنل قفل شده و سرور خاموش،اما بازم میرن سمتش با هزار دوز و کلک
استفاده از نسخه نال نرم افزار های خارجی هیچ مانع شرعی نداره و پس نمیشه اسم دز-دی هم روش گذاشت .
قبل از انقلاب دولت های اروپایی چند سال نفت کشورمون رو با قیمت پایین از کشور خارج کردند چند سال کشور ما رو اشغال کردند و غارت کردند و سرمایه های کشوررو به اروپا بردند 9 میلیون ایرانی بخاطر کمبود غذایی که پس از اشغال کشورمون پیش امد تلف شدند و مردم ایران به نوشته انگلیسی ها در صحرا بخاطر گشنگی علف می خوردند! کشور ما بعد از انقلاب تحریم شد در زمان جنگ هزینه های کمر شکنی توسط همین دولت های اروپایی و آمریکایی که از صدام حمایت می کردند بهش تحمیل شد . خون های آلوده رو همین اروپایی ها به ایران دادند و هیچ کاری نتونستیم بکنیم. بخاطر انرژی هسته ای که حق کشورمون بود میلیارد ها دلار ایران در این کشور ها مسدود شد و تحریم ها شدید تر شد و سر پس دادن اصل پول کشورمون ازمون باج خواستند و به لطف دولت داده شد و سودش موند برای خودشون ! صد ها میلیارد ها دلار ضرر به ناحق به کشور وارد شده همون کشوری که توش زندگی می کنیم.
یکم غیرت بد نیست . اگر استفاده از نرم افزار خارجی با دور زدن لایسنسش دز-دی هم باشه یک هزارم چیزی که از کشور ما دز-دیدن و ازمون باج گرفتند نیست. وقتی قدرت پس گرفتن حقمون رو نداریم حداقل میشه سعی کنیم پول بیشتری به جیبشون نریزیم.
شاید بگین حساب دولت و مردم جداست ولی این رو هم می دونید دولت ها منتخب مردمشون هستند سود یک دولت به نفع مردمش هست ضرر اون دولت هم به ضرر مردمش.
هر کسی دلایل خودش رو داره نمیگم لایسنس نگیرید ولی به کسانی که لایسنس نمی گیرند برای اینکه مشتری بیشتری جلب کنید واژه دز-د نچسبونید !
خرید لایسنس یه نرم افزار کار شاخی نیست که به خاطرش افتخار کنید و دیگران رو دز-د کنید. برای خود من نخریدن یک لایسنس خارجی افتخار هست.
دوستان عزیز من در پست قبلی خودم در این تایپیک اعلام کردم که طرز فکر افراد با هم متفاوته
دوستانی که میگن از نال استفاده نکنید خودشون از چه نسخه ای استفاده میکنند؟
دوستانی که میگن نسخه نال شده اپدیت نمیشه با کدوم مدرک و دلیل صحبت میکنن؟ همه دارن سیستمهای نال را اپدیت میکنند یکیش خودم
در ضمن اگه احساس میکنید کار درستی نیست چطور برای کاربراتون از نسخه های نال شده و کرک شده سیستم عاملها و برنامه ها استفاده میکنید؟
خواهشا برای اینکه ساز مخالف بزنید از اصولی که بهشون پایبند نیستید دم نزنید
من استفاده از نسخه های نال شده را پیشنهاد نمیدم اما مخالف استفاده ازشون در شرایط کنونی هم نیستم
تصمیم با خود کاربره که از نال استفاده کنه یا از نسخه اصلی
موفق باشید
سلام ،
لایسنس بنده ۲۲ ژانویه بسته شده (خواستید باور کنید ، نخواستید هم نکنید ، فکر شما درباره من ب من ربطی نداره) ، در دو سال گذشته هم ما لایسنس داشتیم ...
بعد ک بسته شد ، یکی از همکارات گفت یک فایل رو جایگرین کن درست میشه ، جایگزین کردیم ، ولی الان ک ایمیل فراسو رو دیدم تقاضای لایسنس از فراسو کردم ک هنوز فعال نشده .
ضمنا بنده در هفته گذشته حتی یک ثانیه هم وقت آزاد نداشتم ک ب whmcs فک کنم ، مشکلاتی ک OVH این ماه سر ما اورد کم نبود ، در گیر انتقال سرور های مجازی ملت هستیم ، ک هنوزم تموم نشده.
طرز فکر شما هم محترم ه ... ب من هم ربطی نداره ... موفق باشید .
فک میکنم دوستانی ک از OVH با کردیت کارت های هک شده و ارز د-زدی سرور خریدن و باعث حذف اسم ایران از این دیتاسنتر شدن و این همه ب شرکت های ایرانی ضرر زدن (ک هم چنان ادامه داره) هم مثل شما فک میکردن .
من نمیدونم شما ب چه دینی اعتقاد دارید ، ولی در قرآن گفته شده :
وَالسَّارِقُ وَالسَّارِقَةُ فَاقْطَعُواْ أَيْدِيَهُمَا جَزَاء بِمَا كَسَبَا نَكَالًا مِّنَ اللّهِ وَاللّهُ عَزِيزٌ حَكِيمٌ ﴿مائده ۳۸﴾
و مرد و زن د-زد را به سزاى آنچه كرده اند دستشان را به عنوان كيفرى از جانب خدا ببريد و خداوند توانا و حكيم است.
هیچ حرفی هم از خارجی یا ایرانی ، مسلمون یا غیر مسلمون زده نشده .
با این حال ، نظر شما هم محترم ه و من براتون آرزوی موفقیت میکنم .
دوستان و همکاران عزیز ، من این بحث رو ادامه نمیدم و این آخرین پست من در این تاپیک هست.
با تشکر ...