مهندس پیغام ها رو نگاه می کنی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
مهندس پیغام ها رو نگاه می کنی؟
با سلام به دوستان عزیز
متاسفانه جناب قنبری 7 ماه هستش که من رو امروز و فردا می کنن.
اکانت 7 ماه هستش که لیمیت شده و متاسفانه مدارکی که ارسال کردن تاریخ گذشته بوده، با تیم پشتیبانی آنلاین صحبت می کنیم می گن ترکیه هستن فلان ساعت بیاید آنلاین مکاتبه کنید که ارسال بشه، بعد همون ساعت که می ریم برای مکاتبه جواب نمی دم !!
از اونجایی که ip شناسایی می شه دیگه کلان جوابتون رو نمی دن !!
در کل اگه بخوایم یه بررسی اجمالی کنیم !! خودتون می تونید اکانت وریفای با هر آدرسی بسازید و با این اکانت ها هیچ فرقی نمی کنه !! چون وقتی هر 2تا لیمیت بشن هیچ کاری نمی تونید بکنید !!
فقط فرقش این هستش که اکانتی که خودتون درست کنید براتون 10$ خرج داره ولی با این سایت بیشتر از 100$
و اینکه خودتون بخواین درست کنید اکانت 3 روز طول می کشه ولی با این آقا بعد از 7 ماه هنوز که به نتیجه نرسیدیم ! ( من از پشتیبانی راضی نبودم )
کلا این طوری بگم خودتون با یه کارت مجازی وریفای کنید یا با این اکانت ها فرقش توی هزینه اش هستش
پیروز باشید
سلام بنده هم اصلا رضایت ندارم از پشتیبانی ایشون اکانت من هم لیمیت شده و حاضر نیستن به پیام های بنده در تلگرام پاسخ بدن اصلا پیشنهاد نمیشن
خوب دوستان من بعد از 7 ماه دیروز نتیجه گرفتم !!
برام bankstatement ارسال شد و اکانتم وریفای شده !! ولی نمی دونم تا کی ادامه پیدا می کنه !!!
دوستان کسی بعد وریفای حقیقی و آدرس لیمیت شده ؟
می خوام ببینم آیا باز هم امکان لیمیت کردن داره ؟
ممنون
دوستان این فرد کاملا کلاهبردار است و مشخصات سایتش در نماد که الان از سایت برداشتنش، اگر کسی از ایشان شکایت کرده اطلاع بده تا بنده هم سهیم بشوم.
این شماره تماس در وب سایت ایشان کاملا جعلی است:
شماره تماس:04433865526
تلگرام خودشان را نیز پاک کردند.
اسکایپ هم انلاین هستند و پاسخ نمیدهند.
http://up.vbiran.ir/uploads/42938149..._Capture25.PNG
- - - Updated - - -
هر کس از این فرد شاکی است بگه تا یک شکایت دسته جمعی علیه ایشان تنظیم بشه و پولاتون برگرده!
سلام دوستان
متاسفانه من هم چند روز پیش قربانی این کلاهبردار شدم، حالا کلاهبردار بودن ایشون به کنار، متاسفانه فاقد ادب و شخصیت هم هستن که باعث شد علاوه بر اینکه خسارت مالی ببینم توهین هم بشنوم. کاش قبل از سفارش حداقل یکم تو گوگل سرچ میکردم، حالا کاری هست که شده، بنده تصمیم دارم طی یکی دو روز آینده بطور کاملا جدی و پیگیرانه از طریق مراجع قانونی اقدام کنم، از اوجایی که من وکیل دادگستری هستم و قبلا هم اتفاق مشابه این واسم افتاده بود واسه همین با مراحل کار کاملا آشنا هستم، البته تعداد شاکی هیچ تاثیری در روند شکایت شخص بنده نداره اما چنانچه شما هم قصد شکایت از ایشون رو دارید (چه قبل از تاریخ ارسال این پست و چه بعد از آن) میتونید از طریق پیام خصوصی با من در تماس باشید.
ایشون از بنده تعداد بسیاری کارت مجازی معتبر از اروپا تهبه فرمودن
ماهیانه بیش از 10 کارت هم تهیه می کردن و همیشه پرداخت ها به موقع توسط ایشون انجام می شد
البته کارت های بنده 2 ساله و قابل شارژ بودن از ایتالیا اما اینجا قید شده 9 ساله و غیر قابل شارژ
امیدوارم مشکلی براش پیش نیومده باشه چون در زمانی که از ما خرید می کردن همیشه خوش حساب بودن و همه چیز مرتب بود
پیروز باشید
سلام، جز شما یک نفر دیگر هم با بنده تماس گرفتند من ساکن تبریزم ایشونم اهل اورمیه اگرم کس دیگه باشه لطفا پیام بده اقدام کنیم. بنده از طریق نماد و فتا نیز اقدام کردم
لطفا با این شماره تماس بگیرید
09394462143
ویرایش: دوستان شکایت ایشان در ای نماد و دادگستری ثبت شده، کسانی که این فرد ازشون کلاهبرداری کرده، شکایت خود را در سایت نماد به ادرس زیر:
http://www.enamad.ir/Opinions.aspx
ثبت کنید و همچنین مجدد از طریق ایمیل زیر متن شکایت خود را بفرستید.
سپس با شماره 02142517 در وقت اداری تماس گرفته و نتیجه شکایت خود را بررسی کنید.کد:opinion@enamad.ir
همچنین از طریق پلیس فتا این سایت را گزارش کنید
البته صبح آنلاین هم میتوانید با کارشناسان مربوطه صحبت کنید.کد:https://www.cyberpolice.ir/page/20911
عجیبه من چندین بار با ایشون معامله داشتم
بسیار آدم خوبی بود و بسیار دقیق و بسیار حلال خور.
حتی به اصرار میخواستن مقداری از پول رو برای کاری که نصفه مونده بود بهم بدن و برای من هم واریز کردن.
حتما اتفاقی افتاده.