پاسخ : مشکل به جود آمده برای دیتاسنتر ovh و قوانین جدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
زیرساخت
دوست عزیز ، دیتاسنتر red station در برابر ابیوزهای اسپم بسیار سخت گیر است. حتی از ovh هم سخت گیرتر است.
دیتاسنتر red station در وب به این مورد کاملا معروف است.
سلام
کاربر گرامی لطفا از مسئله ای که از آن مطلع نیستید اصلا صحبت نکنید
چون رداستیشن اتفاقا سخت گیری روی ابیوز ها ندارد در صورتی که کاربر به ان پاسخ دهد و مورد را پیگیری کند
بابت اسپم هم اصلا ابیوز اسپم در رداستیشن بی معنی میباشد چون ارسال ها از طریق ریلی خود دیتا سنتر ارسال میشود و نظارت روی آن قرار دارد و عملا کاربر نمیتواند اسپم بدهد
هر زمان نظری خواستید بدهید حتما مستند ارائه کنید شاید برداشت شما اشتباه بوده
موفق وپیروز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
سلام
چون رداستیشن اتفاقا سخت گیری روی ابیوز ها ندارد در صورتی که کاربر به ان پاسخ دهد و مورد را پیگیری کند
بابت اسپم هم اصلا ابیوز اسپم در رداستیشن بی معنی میباشد چون ارسال ها از طریق ریلی خود دیتا سنتر ارسال میشود و نظارت روی آن قرار دارد و عملا کاربر نمیتواند اسپم بدهد
موفق وپیروز
سلام
همین که شما نمیتونید ارسال کنید چه معنی میتوان داشته باشد ؟؟ یعنی حساسیت و سخت گیری اگر اینطور نبود محدودیت ایمیل اینجور چیزا نمیزاشتن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
speednet
سلام
همین که شما نمیتونید ارسال کنید چه معنی میتوان داشته باشد ؟؟ یعنی حساسیت و سخت گیری اگر اینطور نبود محدودیت ایمیل اینجور چیزا نمیزاشتن
سلام
این میتونه اسمش سخت گیری باشه
اما محدودیت نیست
اسپم کردن در انگلیس شامل هزینه ها و جریمه های سنگین هست به این دلیل سیستم ارسال ایمیل در رداستیشن به این شکل هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
سلام
موفق وپیروز
شما باید این دفاعیه را ارائه کنید چون بحث منافع شما با توجه به نماینده بودنتان در میان است.
2 سال قبل سرور یکی از همکاران رو به همین دلیل بستند و درخواست 500 یورو خسارت کردند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
company_hosting
سلام
این میتونه اسمش سخت گیری باشه
اما محدودیت نیست
اسپم کردن در انگلیس شامل هزینه ها و جریمه های سنگین هست به این دلیل سیستم ارسال ایمیل در رداستیشن به این شکل هست
سلام
خوب عزیز خود کشور سخت گیری بیشتر از فرانسه داره چه برسه دیتا سنتر باز او وی اچ دستش باز تره اما راد استیشن نه
والا اینا همش محدودیته برای دیتا سنتر اینکه بخوایین از سرور های گوگل یا یاهو استفاده کنید یه جوری محدودیت رو دور میزنید به این معنی نیست که محدود نیست
دیتا سنتر او وی اچ برای من پدرم نیست که بخوام ازش تعریف تا تمجید کنم درسته خودم از او وی اچ سرویس میدم ولی دیتا سنتر او وی اچ جنگولک بازی زیاد داره بهتره تعصبی به قضیه نگاه نکنیم البته منظور بنده فقط شما نیستی امیر جان کلیه
آپدیت
این رو هم اضافه کنم دیتا سنتر او وی اچ کانادا چند سال پیش از یکی از سرور های ما اسپم شده بود 4 تا سرور اختصاصی رو بست و ترمینت کرد و جواب درست حسابیم نداد حتی بهشون گفتیم تنها اون سرور ترمینیت کنید که گفتن نمیدونیم کدوم سرورتون اسپم کرده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
زیرساخت
شما باید این دفاعیه را ارائه کنید چون بحث منافع شما با توجه به نماینده بودنتان در میان است.
2 سال قبل سرور یکی از همکاران رو به همین دلیل بستند و درخواست 500 یورو خسارت کردند.
سلام
این مورد 500 یورو ؟
اول که رداستیشن (انگلیس) واحد پولیش پوند اصلا امکان نداره درخواست یورو کنه ؟!!!!!
وقتی محدودیت (سخت گیری در ارسال ) دارد چطوری ارسال شده و انم شامل جریمه شده !؟!!
این مورد احتمالا از ارائه دهنده سرویس (سمت ایشون) درخواست شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
company_hosting
سلام
این مورد 500 یورو ؟
اول که رداستیشن (انگلیس) واحد پولیش پوند اصلا امکان نداره درخواست یورو کنه ؟!!!!!
وقتی محدودیت (سخت گیری در ارسال ) دارد چطوری ارسال شده و انم شامل جریمه شده !؟!!
این مورد احتمالا از ارائه دهنده سرویس (سمت ایشون) درخواست شده
از قوانین و شرایط فعلی اطلاعی ندارم.
عدد 500 دقیقا درست است اما واحد پولی حق با شماست.
و اینکه تا جایی که اطلاع دارم پورت 25 رو برای این سرور مسدود و درخواست جریمه کرده بودند.
به همین دلیل این همکار مجبور به انتقال سرور شدند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
speednet
سلام
دوست گرامی همه جای دنیا با اسپم مشکل دارند باز حداقل این دیتا سنتر برای اینکه ابیوز ارسال نشود برای ارسالها پلن دارد و این خود یعنی یک قدم جلوتر بودن
دوم اینکه به قول سرور دی ال واحد پول انگلیس پوند است
مورد سوم اینکه دیتا سنتر پنج سال پیش قبل از ایجاد ریلی برای ایمیل تنها کاری که میکرد اس ام تی پی را میبست و کاری با سرور نداشت تا مشکل حل شود
اگر دیدگاه شما این است که اسپم خوب است و جایی نباید برای ارسال نشدن اسپم سخت گیری نکند و یا پلنی داشته باشد تکلیف مشخص است
اگر ما به عنوان نماینده ورود پیدا کردیم به بحث شما دلیل اشرافی است که به موارد داریم در این دیتا سنتر و خلاف واقع مطرح کردن آن را پیگیری میکنیم
اما شما به عنوان یک مصرف کننده دیتا سنتر او وی اچ میخواهید در مورد دیتا سنتری که دوست شما چند سال پیش از ان استفاده کرده نظر دهید؟!!!
موفق وپیروز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
speednet
سلام
خوب عزیز خود کشور سخت گیری بیشتر از فرانسه داره چه برسه دیتا سنتر باز او وی اچ دستش باز تره اما راد استیشن نه
والا اینا همش محدودیته برای دیتا سنتر اینکه بخوایین از سرور های گوگل یا یاهو استفاده کنید یه جوری محدودیت رو دور میزنید به این معنی نیست که محدود نیست
دیتا سنتر او وی اچ برای من پدرم نیست که بخوام ازش تعریف تا تمجید کنم درسته خودم از او وی اچ سرویس میدم ولی دیتا سنتر او وی اچ جنگولک بازی زیاد داره بهتره تعصبی به قضیه نگاه نکنیم البته منظور بنده فقط شما نیستی امیر جان کلیه
سلام
سخت فرانسه بیشترین مورد هست به چند دلیل
1 = بدون اعلام پرت ارسال ایمیل میبنده
در هتزنر لیزوب و رداستشین اخطار صادر میشه ...
2 = بصورت اسکور و امیتاز بندی هست اگر امتیاز بیشتر از 50 بگیری اسپم شناخته میشه ...
در هتزنر و رداستشین اینطوری نیست یا لیزوب ...
شما هیچ موقع نباید این موارد با دیتاسنتر های دیگه مقایسه کنی
به چند دلیل ...
مثلا
رداستشین سرور کمتر 250 هزار تومانی ندار... و او وی اج 130 140 هزارتومانی هم داره
رداستشین تحویل 2 دقیقه نداره او وی اپ داره
رداستیشن از نظر من بهترین ساپورت داره او وی اج بدترین ساپورت در تمام دیتاسنترها داره
....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
زیرساخت
از قوانین و شرایط فعلی اطلاعی ندارم.
عدد 500 دقیقا درست است اما واحد پولی حق با شماست.
و اینکه تا جایی که اطلاع دارم پورت 25 رو برای این سرور مسدود و درخواست جریمه کرده بودند.
به همین دلیل این همکار مجبور به انتقال سرور شدند.
کلا پرت ۲۵ بسته است از زمانی که سرور را میگیرید چون ریلی دیتا سنتر در اختیار سرور است و این مورد از ابتدای کار رداستیشن بوده
به نظر من همکار شما گرفتار یک واسته زرنگ شده بوده بوده