بله ظاهرا مشکل حل شده
نمایش نسخه قابل چاپ
بله ظاهرا مشکل حل شده
می دونید من از چی تعجب می کنم؟ از اینکه تو انجمنی که توش بحث های تخصصی صورت می گیره چطور همچین کاربرای غیر حرفه ای فعالیت می کنند که فکر می کنند همچین انجمنی رو یه هاست معمولی مثلا 100 مگابایت داره چرخه نمی دونه که حداقل نیاز این انجمن سرور اختصاصی هست.
---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------
@vahid: اگه امن هست پس اینی که بچه ها میگن چیه؟ منم چند روز پیش متوجه شدم .. هنوز اون ادرسی که دوستان گفتن موقع باز کردن سایت میاد
من پوزش میطلبم که هم سطح شما نیستم جناب سعید . شما هم مادر زادی حرفه ای بودید دیگه ؟! ...
من از همه معذرت میخوام ظاهرا نا خواسته بحث تاپیک رو منحرف کردم ... از یه سوال ساده که این انجمن نال شده هست یا لیسانس داره رسید به اینجا :) شرمنده شرمنده شرمنده
بله آلوده شده
خواهشمندم مدیران به فکر باشند و درستش کنند
ارادتمند
نه بابا هاست اشتراكي چيه ! از ديتا سنتر bytehost يك ريسلر رايگان گرفته شده و انجمن روش بالا اومده !! :d
تا اونجا كه من مي دونم:
خير سرور اختصاصي هست .
در آمد تبليغات هم خرج سرور رو ميده
قبلا هم اين رو در يك پست گفتم ، خب اگه در آمدي هم داشته باشه نوش جانشون ! زحمت كشيدند حالا نتيجش رو مي بينند...
Currently Safe
نگفته كه قبلا safe بوده ، گفته الان safe ! :دي
چه با نمک :)
چون گفتند بخور تا خورده نشی جواب شمارو میدم :)
من اصلا این بحث پول تبلیغات رو مطرح نکردم نمیدونم چه سوژه ای شد که همه هم علاقه دارن ادامه بدن بحث رو یکی دیگه مطرح کرد منم گفتم هرجا میره نوشه جونشون
در ضمن یچیز داریم به نامه dedicated host شما که دیگه انقدر ادعای حرفه ای بودنتون میشه از این ایرادات از منی که به قول دوستان کاربر غیر حرفه ای هستم نگیرین :)
مارا نمودید با این بازی با کلمات :)
من هيچ ادعايي نكردم و نمي كنم و از اول هم اگر پا به اين انجمن گذاشتم به خاطر اين بوده كه 4 كلمه از استايد اينجا ياد بگيرم وگرنه فعاليت اصلي من برنامه نويسي هست و مي بينيد كه فعاليت بخش برنامه نويسي اينجا نزديك به صفر هست! حالا شما با يكي ديگه مشكل داريد يا نتونستيد جوابشون رو بديد دليل نميشه جوابش رو روي پست بقيه بچسبونيد و به حرفي رو كه من نزدم رو به من نسبت بديد تا به قول خودتون بتونيد يكي رو بخوريد تا خودتون خورده نشيد!!!
dedicated host يا bytehost هيچ ربطي به موضوع تاپيك نداشته و اصل پست رو به خاطر جواب به آقا سعيد دادم نه ادامه يك پست منحرف كننده در تاپيك.
كه البته dedicated host هم به نظر من همون اشتراكي به حساب مياد!
---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
قابل توجه مديران عزيز : مشكل ظاهرا هنوز هم هست و رفع نشده و اون آدرس داره لود ميشه.
دوستان مشکل حل شده
کش بروزرتون رو پاک کنید ;)