پاسخ : با سیصد تا سیصدو پنجاه میلیون تومان چه بیزینسی را پیشنهاد می دهید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaeedFazlollahzadeh
فروشگاه لباس زنانه بزن
دیگه فکر کنم اکثر دوستان در این جا (چه کاملا مجرد "مثل من"، چه مجرد و چه متاهل) با میزان فروش این نوع فروشگاه ها آشنایی دارند
خدا رو شکر اکثر فروشندگان این مغازه ها فروش خوبی دارند
اگر در تهران ساکن هستید، پیشنهاد میکنم در مناطق بالای شهر (آشنایی با مناطق چندگانه ی پایتخت ندارم به صورت کامل)، مغازه ای به مبلغ تقریبا 300 میلیون بخرید و باقی مبلغ رو هم وسیله بخرید
یه طراح داخلی و یه مشاور برای خرید و فروش=فروش کم در ابتدا ولی سود صعودی در آینده ای نزدیک
بحث از بیزینس زنانه شد ، شنیدم سالن ارایش زنانه هم سود خوبی داره بالاخص در شمال شهر تهران که به افراد متاهل اکیدا توصیه میشود همسرانشونو یک دوره ی اموزشی انواع متود ارایش بفرستند و بعد با راه اندازی یک سالن معمولی ، خود را با زن نشسته کنید :76: مشکل اینه من زن ندارم :d
اول باید ببینید توی کدوم استان و کدوم شهر و کدوم منطقه هستید با توجه به بازار اونجا برنامه ریزی کنید ولی من کشاورزی مکانیزه رو پیشنهاد میکنم البته چند تا کار درکنار هم همیشه نتیجه مطلوب تری میده
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
007007
بحث از بیزینس زنانه شد ، شنیدم سالن ارایش زنانه هم سود خوبی داره بالاخص در شمال شهر تهران که به افراد متاهل اکیدا توصیه میشود همسرانشونو یک دوره ی اموزشی انواع متود ارایش بفرستند و بعد با راه اندازی یک سالن معمولی ، خود را با زن نشسته کنید :76: مشکل اینه من زن ندارم :d
مگه برای احداث فروشگاه لباس زنانه، باید زن بود؟
لباس هایی مثل مانتو و شلوار و غیره منظورم هست و نه لباس زیر! خب مسلما مورد دوم رو پلیس و اماکن اجازه نمیده
یا به قول دوستان اگه در استانی هستید که کشاورزی مناسب هست، پیشنهاد میکنم روش مکانیزه رو در پیش بگیرید
/تمام/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sami-00
اول باید ببینید توی کدوم استان و کدوم شهر و کدوم منطقه هستید با توجه به بازار اونجا برنامه ریزی کنید ولی من کشاورزی مکانیزه رو پیشنهاد میکنم البته چند تا کار درکنار هم همیشه نتیجه مطلوب تری میده
موفق باشید
6 هکتار زمین دیم هم سمت اذربایجان شرقی دارم که یک سال درمیان گندم و عدس میکارم به لطف خدا با بارش سالیانه و همچنین با رعایت این نکته که موقع برداشت اگه با دروگر برداشت کنم ، نه با کمباین ، سودش بیشتره چون کمباین یک سوم گندم روی زمین می ماند و یک سوم دیگه را میشکند و فقط یک سوم دستت را میگیرد اما دروگر کاملا سالم برداشت میکند مخصوصا وقتیکه کمر گندم صافه و خم نشده.
دنبال ایده ام الان عزیز
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaeedFazlollahzadeh
مگه برای احداث فروشگاه لباس زنانه، باید زن بود؟
لباس هایی مثل مانتو و شلوار و غیره منظورم هست و نه لباس زیر! خب مسلما مورد دوم رو پلیس و اماکن اجازه نمیده
یا به قول دوستان اگه در استانی هستید که کشاورزی مناسب هست، پیشنهاد میکنم روش مکانیزه رو در پیش بگیرید
/تمام/
مسلما نه. برای ارایشگاه زنانه عرض کردم(مزاح)
تهرانم.
بهترین راه اینکه در استارتاپ ویکند و استارتاپ گرایند شرکت کنید
تو گوگل سرچ کنید سایت شهرتون رو پیدا کنید و شرکت کنید ، یه کار با کلاس
بهتره پیشنهادی های بعضی دوستان ، لباس فروشی و کشاورزی ! شغل های سنتی :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30nama
بهترین راه اینکه در استارتاپ ویکند و استارتاپ گرایند شرکت کنید
تو گوگل سرچ کنید سایت شهرتون رو پیدا کنید و شرکت کنید ، یه کار با کلاس
بهتره پیشنهادی های بعضی دوستان ، لباس فروشی و کشاورزی ! شغل های سنتی :d
الان این تاپیک خودشم به نوعی استارتاپ هست :d یک تیم تشکیل دادیم برای حل مشکلی که در راه حل ان مانده ایم.
بیشترین فیدبک بعد از 4 صفحه: فلافل :d
منتظر ایده های خلاقانه شما هستیم. فعلا شب همگی بخیر. :53:
من بودم بخش زیادشو میزاشتم بانک و با نصف کمترش به کاری که توش تخصص و علاقه داشتم میپرداختم
یک ماه اقامت جزایر قنائی :65: