پاسخ : * فروش سرور های مجازی ایران بر روی هارد SSD Pro و با پهنای باند نامحدود{لایسنس رایگان سی پنل ، پلسک ، دایرکت ادمین}تخفیف دائمی
با سلام
با عرض پوزش، بنده قصد جسارت ندارم
در این بخش انجمن مثل چهارشنبه بازار هست، هرکسی از راه میرسه و یه آفری میزنه که شرکت هایی با بیش از یک میلیون کاربر هم چنین آفرهایی نمی دند
واقعا قضیه چطوریه، اگر این آفرها عالی و واقعی هستند چرا شرکت های بزرگ این کار رو نمی کنند ؟
سوال دومم اینه که من به عنوان کاربر با چه اطمینانی بدونم که این آفر دهنده فردا هم هست و پاسخگوی منه ؟
بازهم عرض میکنم بنده قصد جسارت ندارم، به عنوان یک کاربر آماتور دارم سوال می کنم، اگر نادرسته شما درستش رو بفرمایید
ممنونم
پاسخ : * فروش سرور های مجازی ایران بر روی هارد SSD Pro و با پهنای باند نامحدود{لایسنس رایگان سی پنل ، پلسک ، دایرکت ادمین}تخفیف دائمی
ضمن تبریک سال جدید .
95% در صد تخفیف می دیم برا کسانی که سرور مجازی ایران با رم 8 یا 12 یا 16 بردارند .
هزینه ماه اول 95% تخفیف بقیه ماه ها هم با 13% تخفیف ارائه می شوند . ( هزینه دو ماه اول می بایست یکجا پرداخت شود )
سرور ها می بایست تنها برای میزبانی فایل یا سایت مورد استفاده قرار گیرند :
سی پی یو : 8 هسته
رم : 8 گیگ
هارد : 80 گیگ SSDPro
پهنای باند : نامحدود
دیتاسنتر : زیر ساخت
کنترل پنل رایگان : Cpanel Or Directadmin Or Plesk Or WebSitepanel
آی پی : 1
پورت : یک گیگابیت
ماه اول : 11900 تومان .
بقیه ماه ها : 199900 تومان .
آفر دوم :
سی پی یو : 12 هسته
رم : 12 گیگ
هارد : 120 گیگ SSDPro
پهنای باند : نامحدود
دیتاسنتر : زیر ساخت
کنترل پنل رایگان : Cpanel Or Directadmin Or Plesk Or WebSitepanel
آی پی : 1
پورت : یک گیگابیت
ماه اول : 27900 تومان .
بقیه ماه ها : 279900 تومان .
* جهت خرید با ثبت نام در سامانه و افزایش وجه به مقدار به ماه ( ماه اول و ماه دوم ) و ثبت تیکت سرور خود را دریافت کنید .
* کلیه کنترل پنل ها دارای لایسنس و کانفینگگ اولیه هستند .
* رم و یا مشخصات بالاتر با ثبت تیکت امکان پذیر می باشد .
* تماس 24 ساعته در نوروز : 09136298914 و 03158134205 .
سامانه خرید و پشتیبانی : http://billing.asrhosting.com