پاسخ : دوریس وب - سرور مجازی ایران با رم های DDR4 2133Mhz و SSD Pro با ترافیک نا محدود - رم 1گیگابایت فقط ماهانه 25000 تومان
سلام چه ضمانتی بابت قیمت هاتون دارید.؟ متاسفانه آفرهای قبلیتون را با اینکه هر ماه تمدید میکردم به یکباره دوبرابر قیمت کردید.!!!
پاسخ : دوریس وب - سرور مجازی ایران با رم های DDR4 2133Mhz و SSD Pro با ترافیک نا محدود - رم 1گیگابایت فقط ماهانه 25000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
al_bozorgi
من از شما خریدم ، راضی بودم فقط در صورت اتمام ترافیک زودتر از موعد تعرفه ترافیک اضافی رو هم اعلام میکنید
سلام و احترام
بله اعلام میکنیم
به شما اس ام اس ارسال میکنیم همراه با ایمیل و ۱۲ ساعت وقت میدهیم جهت خرید ترافیک
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-developers
درود
هارد تا جه مقدار می توانید ارایه بدهید و اینکه نهایت استفاده مدام از 1 کور سی پی یو برابر با چند مگا هرتز است؟
سلام و احترام
با توجه به خالی بودن هارد میزان آن اعلام میگردد
بیشتر مواقع تا ۱ ترابایت خالی داریم
به صورت مداوم ۱ گیگاهرتز و به صورت لحظه ای تا ۲.۴ گیگاهرتز اپ میشوذ.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
toojih
سلام
ی ip برای تست پینگ می خوام برای گیم سرور لطفا فقط ip اینترانت بدهید
سلام و احترام
به صورت پیام خصوصی ارسال شد.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdifx
سلام چه ضمانتی بابت قیمت هاتون دارید.؟ متاسفانه آفرهای قبلیتون را با اینکه هر ماه تمدید میکردم به یکباره دوبرابر قیمت کردید.!!!
سلام و احترام
قیمت ها حداقل به صورت ۳ الی ۶ماه ثابت هست دوست عزیز و تنها تورم بازار بر روی قیمت ها پس از ۳ماه تاثیر خواهد گذاشت.
موفق باشید
سلام تست میخواستم
و این افر شما تا کی هست ؟
اگر امکانش هست برای من یک تست بفرستید
متشکرم
radiomandegar@gmail.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
radiomandegar
سلام و احترام
متاسفانه مدیریت شرکت امکان ارایه تست را برداشته اند
با سلام
کانفیگ کاهش پینگ در سیستم عامل میکروتیک هم با خرید از شما انجام میشه؟
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mp009
با سلام
کانفیگ کاهش پینگ در سیستم عامل میکروتیک هم با خرید از شما انجام میشه؟
ممنون
سلام و احترام
بله انجام میشود
سلام
سرویس میکروتیک رم 128 یا 64 آسیاتک قابل ارائه هست؟
قیمت؟
ممنون از پاسختان. در سایت سفارش میدم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hi Data
سلام
سرویس میکروتیک رم 128 یا 64 آسیاتک قابل ارائه هست؟
قیمت؟
سلام و احترام
متاسفانه رم زیر ۱گیگابایت فروش نداریم و درحال حاظر فقط از زیرساخت امکان سرویس دهی را داریم
سلام
اگه تست میدید تا من خریداری کنم اینم بگم که من از ابتدای کار مشتری بودم