پاسخ : فروش ویژه سرورهای آمریکا دیتاسنتر داسنتک رم یک 9000 تومان,رم دو 13000 هزار تومان...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javadezati
سلام
سرویس شما ارسال شده گویا...
اما مشکلی نیست شما می توانید درخواست آفر برای بخش فروش بدهید و تفاوت آفر را به حساب شما در سایت ثبت خواهند کرد
البته اگر از آمریکا سرویس تهیه کرده باشید
باتشکر
ممنون از شما
خب فک کنم چیز دیگه سفارش دادم بازم مشکلی نیست ممنون
پاسخ : فروش ویژه سرورهای آمریکا دیتاسنتر داسنتک رم یک 9000 تومان,رم دو 13000 هزار تومان...
سروری تهیه شد منتظر تحویل هستیم
در صورت با کیفیت بودن تعداد سفارشات بیشتر خواهد شد
باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsanyeganeh
سروری تهیه شد منتظر تحویل هستیم
در صورت با کیفیت بودن تعداد سفارشات بیشتر خواهد شد
باتشکر
سلام
سرویس شما ارسال شده است
پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javadezati
سلام
سرویس شما ارسال شده است
پیروز باشید
بله ممنون از شما
با سلام و خسته نباشید
من بعضی موقع تورنت دانلود میکنم(شخصی برای خودم) یعنی هیچ دردسری نداره، بتونم روزی یه دونه فیلم یا بازی از سایت تورنت میزنم و میبندمش ......
سوالم این بود که ایا تورنت شما اجازه میدین ؟ یا پورت تورنت رو میبندین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AmirVPS
با سلام و خسته نباشید
من بعضی موقع تورنت دانلود میکنم(شخصی برای خودم) یعنی هیچ دردسری نداره، بتونم روزی یه دونه فیلم یا بازی از سایت تورنت میزنم و میبندمش ......
سوالم این بود که ایا تورنت شما اجازه میدین ؟ یا پورت تورنت رو میبندین؟
تورنت در سرورهای هلند و فرانسه مشکلی ندارد
و در آمریکا ممنوع هست
تورنت هر بار از یک پورت استفاده می کند و هیچکسی نمی تواند جلوی آن را 100% بگیرید
حتی روتر و فایروال...