پست اول آپدیت شد...!
دوستانی که زمان تمدید سرورشون میرسه تیکت بدن احتمال اینکه سرور های 4 گیگ با همون قیمت ماه اول تمدید بشن زیاد هست
همچنین خبری خوشی در راه است...
بروزباشید
نمایش نسخه قابل چاپ
پست اول آپدیت شد...!
دوستانی که زمان تمدید سرورشون میرسه تیکت بدن احتمال اینکه سرور های 4 گیگ با همون قیمت ماه اول تمدید بشن زیاد هست
همچنین خبری خوشی در راه است...
بروزباشید
رم 4گیگ می خواهم سرعت داشته باشه برای ارسال بازدید می خواهم حجم برام مهم نیست
سرعت مهم هنگ نکنه
با سلام امکان ارائه ای پی اضافه ار کشورهای مختلف وجود داره!؟
من باید اول تست کنم بیا یاهو
virangarusa
اقا من از کیفیت اصلا راضی نیستم.
بیش از 24 ساعت طول کشیده سرور رو ندادن، تیکت زدن چرا نمیدین ، تازه 24 ساعت بعد جواب دادن.
از قبل برای وی ان سی هماهنگ کرده بودم. گفتن تیکت بزن.
تیکت زدم.
یک هفته طول کشیده ، بعد از یک هفته هنوز وصل نکردن، گفتم اقا سرویس رو مرجوع کنید پشتیبانیتون افتضاحه.
میگن فقط بخاطره یک وی ان سی؟ خیر نمیشه.
بابا یک هفته است تیکتو پیگیری نکردین.
فایل پیوست 28812فایل پیوست 28813
بعدش ای پی و پسورد رو فرستادن ، ولی نام کاربری ریموت رو نفرستادن.
تازه یه بار دیگه ایمیل زدم که اقا نام کاربریشم لازمه ها!>؟؟
اصلا اصلا از کیفیت راضی نیستم ، و اصلا از اینکه پولم پیش شما بمونه راضی نیستم عزیز جان.
سلام.
اولا که 24 ساعت نشده سرویس رو دادیم تنها 8 ساعت کاری شرکت ما بوده که طبق پست اول تا 12 ساعت کاری شرکت جزو قوانین ما هست
دوما.بابت وی ان سی نمیدونم چطوری تیکت داده بودید که باور کنید اصلا توی بخش تیکت های ما تیکت شما نبود!حاضرم قسم بخورم تا 1 ساعت پیش هیچ تیکتی بدون پاسخ نبوده نمیدونم تیکت شما چرا اینطوری شده
سوما سروری که شما میخواستید ویندوزی بوده و اگه اطلاع داشته باشید تمامی سرور های ویندوزی نام کاربریشون administrator هست و اصلا فکر نمیکردم شما چنین نکته کوچیکی رو ندونید ولی باز هم حق دارید مشکل از طرف ما بوده
شما چه مشکلی با کیفیت سرور های ما دارید که تیکت نزدید ما براتون حلش کنیم؟دوست عزیز من وقتی تیکت وی ان سی شما برای ما نیومده دلیل نمیشه شما بگید از کیفیت راضی نیستید!
بالای 200 یوزر داریم که هیچکدوم تا حالا نگفتن کیفیت مشکل داره.هر کدوم مشکلات خاصی داشتن که رفع شده ولی شما...!
شما تیکت بدید بگید وی ان سی میخواید در کمترین زمان ممکن براتون ارسال میشه که دیگه نگید از کیفیت راضی نیستید!
روی سرور 128 گیگابایتی که شما هستید تنها 72 درصد رم و 61 درصد سی پی یو مصرف شده و تمامی منابع برای استفاده آزاد هست
بروزباشید
- - - Updated - - -
ظرفیت سرور ها تکمیل شد
تا خرید سرور جدید سفارش جدید پذیرش نمیشود
بروزباشید
من از کیفیت پشتیبانی شما به شدت ناراضی هستم.
در مورد باقیه موارد هم حرفی نمی زنم. عکس هاشو گزاشتم دوستان قضاوت کنن.
فقط نکته اخر این مبلغا واستون درامد و زندگی نمیشه. یه راه دیگه برای پول در اوردن پیدا کنید. وقتی ک ز من هدر رفته ارزشش بیشتر از این حرفاست ای کاش گفته بودین من این پولو میدادم ولی وقتم یک هفته هدر نمی رفت.
من راضی نیستم.