پاسخ : اجاره فضا از کدام دیتاسنتر ایرانی رو پیشنهاد میدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asrhosting
سرور های دانلود معروف و سایت های معروف در زیر ساخت به اسم آسیاتک هستند .
دلیلش اسپانسری و قیمت خیلی پاییین هست نه چیز دیگه ای ،
پارس ، افرانت ، تبیان بهترین شرایط ممکن رو دارند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zartosht
دلیلش اسپانسری و قیمت خیلی پاییین هست نه چیز دیگه ای ،
پارس ، افرانت ، تبیان بهترین شرایط ممکن رو دارند
دوست عزیز پارس آنلاین بهتر هست
شرکت مبین نت هم هست که جدید دیتا سنتر زده قیمت های هر دو رو بپرس
اگه می خواهی ارزون دربیاد برات مخابرات هم داره باقیمت خیلی ارزون بعضی از امکاناتش هم رایگان در اختیارتون میزاره...
موفق باشید .
سلام , عرض ادب
من یکماه رو پارس آنلاین بودم خیلی خوب بود
الآن هم رو زیرساخت هستم این هم عالیه
با بقیه کار نکردم ولی شنیدم که افرانت پورت ضعیفتری داره و اگه اتک نصفه و نیمه هم داشته باشید عذرتونو میخوان باز خودم ندیدم شنیدم از نماینده فروشش درباره تبیان هم شنیدم که نقطه مقابل افرانت قرار داره
یه مسئله ای برام خیلی جالبه، تو اکثر پستها آسیا تک رو دوستان زیاد قبول ندارن، همچنین تو اکثر بحثها، کلا واسم جالبه
دیتا سنتری که اینقدر بدی داره، چرا هاست دی ال که همه دوستان هم میدونن اکثر سایتهای پربازدید ایران رو پشتیبانی میکنه
رو آسیا تک هست؟ من رفتم سایتها ی رنک 1 تا 200 ایران رو نگاه کردم خیلیاشون رو هاست دی ال بود مخصوصا سایتهای
موزیک، پاپ موزیک، اس موزیک،نکست موزیک، رادیو جوان موزیک و.... همیار وردپرس، دانلودها، سافت 98 و....
خب یکی بگه اگه بده چرا این سایتها روشن؟ مدیران این سایتها با این رنک مطمئنا اگه کوچکترین مشکلی باشه
از هاست دی ال تخلیه میکنن میرن، اما همشون چندین ساله هستن، من خودمم میخوام ار هاست دی ال بگیرم
بعد از چندماه تحقیق و چک کردن سایتها رنک بالا ایران
یه مثال:
یادمه دو سال قبل تو کارگاه ترشی سازی تو شهرمون کار میکردم، سرمایش مال دوست داییم بود، بعد یه سری آدم
میومدن زمانی که ما کار میکردیم، میگفت این حالا چه ترشی هست؟ بابا اصلا نمیفروشه و ...
اون بنده خدا 500 میلیون هزینه کرد دو برابرشم سود کرد، مردم حرف زیاد میزنن شما کارتونو بکنین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nsm1000
یه مسئله ای برام خیلی جالبه، تو اکثر پستها آسیا تک رو دوستان زیاد قبول ندارن، همچنین تو اکثر بحثها، کلا واسم جالبه
دیتا سنتری که اینقدر بدی داره، چرا هاست دی ال که همه دوستان هم میدونن اکثر سایتهای پربازدید ایران رو پشتیبانی میکنه
رو آسیا تک هست؟ من رفتم سایتها ی رنک 1 تا 200 ایران رو نگاه کردم خیلیاشون رو هاست دی ال بود مخصوصا سایتهای
موزیک، پاپ موزیک، اس موزیک،نکست موزیک، رادیو جوان موزیک و.... همیار وردپرس، دانلودها، سافت 98 و....
خب یکی بگه اگه بده چرا این سایتها روشن؟ مدیران این سایتها با این رنک مطمئنا اگه کوچکترین مشکلی باشه
از هاست دی ال تخلیه میکنن میرن، اما همشون چندین ساله هستن، من خودمم میخوام ار هاست دی ال بگیرم
یه مثال:
یادمه دو سال قبل تو کارگاه ترشی سازی تو شهرمون کار میکردم، سرمایش مال دوست داییم بود، بعد یه سری آدم
میومدن زمانی که ما کار میکردیم، میگفت این حالا چه ترشی هست؟ بابا اصلا نمیفروشه و ...
اون بنده خدا 500 میلیون هزینه کرد دو برابرشم سود کرد، مردم حرف زیاد میزنن شما کارتونو بکنین.
نه با اسیاتک دشمنی داریم نه از پارس انلاین چک پول گرفتیم
اسیاتک اپتایم نداره . اپتایم چند ماهشو دارم به خارج کلا داغونه هر 40 دقه پنج دقه قطعه
ما که سرور های اسیاتکو داشتیم خیلی بد بود دیتاسنتر هم خیلی کند حل مشکل میکنه
هر مشکلی پیش بیاد دو هفته ای باید تحمل کنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sav
نه با اسیاتک دشمنی داریم نه از پارس انلاین چک پول گرفتیم
اسیاتک اپتایم نداره . اپتایم چند ماهشو دارم به خارج کلا داغونه هر 40 دقه پنج دقه قطعه
ما که سرور های اسیاتکو داشتیم خیلی بد بود دیتاسنتر هم خیلی کند حل مشکل میکنه
هر مشکلی پیش بیاد دو هفته ای باید تحمل کنی
داداش، پس چرا من سایتهای پربازدیدی که رو سرورهای ایران هاست دی ال میزبانی میشن مشکلی ندارن؟
میشه توضیح بدین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nsm1000
داداش، پس چرا من سایتهای پربازدیدی که رو سرورهای ایران هاست دی ال میزبانی میشن مشکلی ندارن؟
میشه توضیح بدین؟
با دروود و با اجازه دیگر دوستان
باید به آگاهی شما برسونم که بیشترین بازدید سایت ها چون از داخل هست ،و اینها هم زمان بارگزاری صفحه برایشان مهمترین ملاک هست،خوب اسیاتک هم کلی پیشنهاد بهشون داره میده،حالا کیفیت فدای پیشنهاد های آسیاتک میشه،آسیاتک اینترانت خوبی داره،شبکه داخلی پایدار و توانمندی رو داره و بواسطه بهای پاییشنش پهنای باند اینترانت زیادی رو در سطح کشور داره،پس برای بازدیدکنندگان داخلی چندان مشکلی نیست ،بیرون از ایران هم که تعداد کمی هستند که بخان از یه سایت ایرانی اون هم موزیک و دانلود و ... بازدید داشته باشند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nsm1000
یه مثال:
دوست عزیز هاست دی ال روی زیر ساخت و به اسم آسیاتک هست .
مشکل آسیاتک کیفیت اون نیست بی سوادی کارشناسان اونجا هستند .