بله بدون مشکل ميتونيد از ussd زرين پال استفاده کنيد.
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر نمی کنم کسی شورش را در اورده باشه ! هر چه جلوتر میریم مردم به سمت آسودگی و تکنولوژی حرکت می کنند و همین ussd ها شاید در زمان خودش یک نوع نوآوری به حساب بیاد/میومد . بنظرم کسب و کار های شخصی/شرکتی/سازمانی و دولتی حق دارند از تکنولوژی استفاده کنند.ما آدم های قرن 19 یا 20 نیستیم ، ما آدم های قرن 21 باید از تکنولوژی استفاده کنیم هرچند شاید یک ussd ساده جز ساده ای از حرفم باشه...
ضرر یا کلاه برداری هم وقتی سیستم خودشون مشکلی داره نباید جز این انتظار داشت و مربوط به من یا شما نمیشه.
طبق صحبتی که با شرکت آسان پرداخت ( آپ ) امروز داشتیم اعلام کردند به دستور بانک مرکزی سرویس تله پرداز برای استفاده از درگاه های پرداخت موبایلی کلا بسته شده . شارژ مشکلی نداره اما خرید با درگاه های ussd امکان پذیر نیست
دلمون به تله پرداز خوش بود که اون رو هم قطع کردند
من با *720# خاستم موجودی بگیرم از کارتم نداد گفت به دستور بانک مرکزی مسدوده !!!
712 بانک ملت مشکلی نداره ، موجودی هم گرفتم ... البته کارتم هم ملت هستش
تراکنشهای خرید و ماندهگیری بینبانکی در بستر ussd ممنوع شده و برای تراکنشهای خرید شارژ و پرداخت قبض از این طریق سقف 2 میلیون ریالی وضع شده است و دلیل این محدودیتها تامین امنیت پرداختهای بینبانکی موبایلی است. به دلیل انحرافات پیش آمده در حوزه پرداخت و ورود نهادها و سازمانهاي غیرمرتبط با موضوع پرداخت، ممکن است اطلاعات کارت مشتریان نظام بانکی در دسترس دیگران و مورد سوءاستفاده قرار گیرد. ما تلاش میکنیم امکان هرگونه سوءاستفاده در فرایند پرداختهای الکترونیک به حداقل برسد و اگر سوءاستفادهای صورت گیرد، میزان خسارت مشتری حداقل باشد؛ ما به خوبی به این موضوع آگاه هستیم که اعمال این محدودیتها تنها ریسک استفاده از این خدمت را کاهش داده و راهحلی موقت است تا بتوانیم فرصت ارایه راهحلهای امن و مطلوب را به بانکها و شرکتهای ارایهدهنده خدمات پرداخت بدهیم. اصولاً محافظت و صیانت از اطلاعات مشتریان نظام بانکی کشور دغدغه همیشگی بانک مرکزی و نظام بانکی کشور بوده و خواهد بود. همواره رصد و پایش شبکه پرداخت و نظام بانکی و اصلاح روالها و رویهها از موضوعات مورد توجه و اساسی در حوزه پرداخت است؛ محدودیت وضع شده در تراکنشهای خرید پایانههای فروش به میزان 500 میلیون ریال در ابتدای امسال توسط بانک مرکزی نیز در همین راستا بود.
منبع: سایت بانک مرکزی