پاسخ : قیمت ها شکسته شد !! | ارائه سرور مجازی آمریکا | هلند | آلمان |شروع از 10 هزار تومان| رم چهار گیگ 14 هزار تومان | آسیا سازان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omidg
آقا این سانا 4 گیگ آمریکا کی موجود میشه؟
میخوام بخرم
سلام ،
دو سرور براى اين مورد در نظر گرفته بوديم كه هر دو پر شدند و امكان ارائه ى سرور جديد نيست .
پلان هاى يك و دو گيگ در حال حاضر قابل ارائه مى باشند .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k0tkin
رم ۳ الان آلمان موجود هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
electronic
پخ دادم خدمتتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k0tkin
سلام، سرور رو تحویل گرفتم عالیه تنکیو
کاش زودتر آلمان رو موجود کنید :دی
آیا امکان اینکه ubuntu 14.04 هم نصب کنید دارین؟ یا فقط CentOS?
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omidg
آقا این سانا 4 گیگ آمریکا کی موجود میشه؟
میخوام بخرم
سرور های آلمان به صورت پیش فروش ارائه میگردند ؛ در صورتی که نیاز دارید ؛ میتونید سفارش بدید و طی 48 ساعت آینده سرور خودتون رو دریافت کنید .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omidg
لطفا این سرور آمریکا 4 گیگ رو پیشفروش کنید یا موجودش کنید
خواهشا :((
عزیز ؛ از سرور های آلمان سفارش بدید اگر رم 4 نیاز دارید .
اگر حتما آمریکا میخواید رم یک یا دو رو سفارش بدید .
پاسخ : قیمت ها شکسته شد !! | ارائه سرور مجازی آمریکا | هلند | آلمان |شروع از 10 هزار تومان| رم چهار گیگ 14 هزار تومان | آسیا سازان
با سلام
یک عدد offers - usa2gb با شماره 9018355113 سفارش داده شد.
برای سفارش آیپی اضافه گزینه ای در سایت ندیدم. نیاز به یک آیپی دیگر هم دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nashe465
با سلام
یک عدد offers - usa2gb با شماره ----- سفارش داده شد.
برای سفارش آیپی اضافه گزینه ای در سایت ندیدم. نیاز به یک آیپی دیگر هم دارم
سلام ؛ شب بخیر .
برای سفارش آی پی در سایت تیکت ارسال کنید .
سلام، سعی کردم پیش خرید کنم میگه خارج از دسترس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k0tkin
سلام، سعی کردم پیش خرید کنم میگه خارج از دسترس
عذر میخوام بابت مشکل پیش آمده .
در کل تعداد 12 سرور برای پیش خرید باز شد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cas
ip تست آمریکا بدید لطفا
قیمت آلمان از دیشب که من دیدم در عرض کمتر از 24 ساعت زیاد شده یا من اشتباه میکنم؟
سلام ؛ نوع سرور هایی که ارائه داده می شده است عوض شده و تغییر دو سه هزار تومنی بابت این موضوع داشتیم .
سی پی یو قبلی Intel Xeon 1230 بود که بر روی سرور اولمون از آلمان بود ؛ سرور جدید با سی پی یو Intel XEON E5-1650v2 هست .
برای تست آی پی آمریکا :
198.12.127.26
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cas
من هر بار میرم میام یه تغییری رخ میده b-)
سه و چهار گیگ آمریکا و آلمان چه شد؟ تو تایتل هم هست
سلام .
این لیست همواره با موجودی سرور های ما هماهنگ هست و در صورت اتمام منابع یا عدم موجوی سری موارد خاص ؛ اسم سرور از لیست حذف میگردد .
ارادت .:53:
سلام
کانفیگ رایگانه؟
دایرکت ادمین برای دانلود میخوام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armin.rf
سلام
کانفیگ رایگانه؟
دایرکت ادمین برای دانلود میخوام
نصب اوليه و كانفيگ ابتدايي رايگان هست .
ارادت
برای سایتم میخوام
به هارد زیاد نیاز دارم 5 گیگ اس اس دی رم 1 . 10 حساب میکنید؟؟
برای میزبانی سایت مناسب هستند؟