پاسخ : فروش سرور اختصاصی از آسیا - اروپا - آمریکا ( سنگاپور -لوکزامبورگ - فرانسه - هلند - آلمان - آمریکا )
با سلام
تعداد سرور های دیتاسنتر لیزوب بسیار زیاد هستند و همه قابل ارتقاء از رم 4 یا 2 به 16 یا بیشتر هستند بسته به نیاز هارد و پردازنده به سایت لیزوب مراجعه کنید هر پلانی که مناسب بود از نظر هارد و پردازنده و پهنای باند اعلام کنید که قیمت به شما اعلام کنم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
لطفا یک سرور رم 16 گیگ به همراه 12 ip
از leaseweb پشینهاد کنید
تعداد سرور های اختصاصی دیتاسنتر لیزوب بسیار زیاد هست و تمام سرور ها میشه به رم 16 ارتقاء داد بسته به نیاز پردازنده و هارد در سایت با کمترین هزینه مورد نظر انتخاب کنید تا به شما بها را اعلام کنم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
لطفا یک سرور رم 16 گیگ به همراه 12 ip
از leaseweb پشینهاد کنید
تعداد سرور های لیزوب بسیار زیاد هست و رم سرور ها قابل ارتقاء هست بهتر هست شما بسته به نیاز خودتون هارد و پردازنده سرور را انتخاب کنید بعد سرور را علام کنید که به شما قیمت نهایی اعلام کنم و گاهی نیز موفق می شویم برای سرور ها تخفیف برای تمدید های ماه های آینده دریافت کنیم بعد از خرید.
پاسخ : فروش سرور اختصاصی از آسیا - اروپا - آمریکا ( سنگاپور -لوکزامبورگ - فرانسه - هلند - آلمان - آمریکا )
سلام.
سرور کیم سوفی کنسلی موجوده یا امکان کنسلی است؟
سرورهای اقتصادی مشابه موجود دارید؟
تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi2009
سلام.
سرور کیم سوفی کنسلی موجوده یا امکان کنسلی است؟
سرورهای اقتصادی مشابه موجود دارید؟
تشکر.
کنسلی موجود نیست ولی اگر نیاز دارید می تونید پیش خرید کنید ما میزاریم روی خرید هر زمان باز شد سعی می کنم سرویس مورد نظر شما خرید کنیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
کنسلی موجود نیست ولی اگر نیاز دارید می تونید پیش خرید کنید ما میزاریم روی خرید هر زمان باز شد سعی می کنم سرویس مورد نظر شما خرید کنیم.
منظور از باز شدن فضای پنلتون در دیتاسنتر است یا افر خود دیتا سنتر؟ چون افری که از کیم سوفی میخوام الان موجود و قابل خریده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi2009
منظور از باز شدن فضای پنلتون در دیتاسنتر است یا افر خود دیتا سنتر؟ چون افری که از کیم سوفی میخوام الان موجود و قابل خریده.
منظور باز شدن امکان خرید از دیتاسنتر که اون نوع سرور مورد نظر که می خواهید موجود باشد.
اگر فعال هست که می تونیم خرید کنیم مشکلی نیست.