پاسخ : تخفیف دائمی|رم 1 گیگ 7هزارتومان|آلمان دیتاسنتر هتزنر|آپتایم بالا|پورت 1گیگ
جای سوالی در ذهن من هست:
نام کاربری شروع کننده تاپیک sms.bartarhost هست.
سایتی با همین نام هم وجود دارند که مشابه فعالیتهای ایشون قیمتهای مشابهی رو اعلام میکنند.
هر دوی اونها هم با مشکلاتی اینچنین مواجه شدهاند.
به نظر شما هر دو اینها یک نفر نیستند؟!!!
در ضمن سایت بالا ابتدا در اختیار شروع کننده تاپیک بود که به ناگهان اعلام کردهاند آن را فروختهاند.
شاد باشید :53:
پاسخ : تخفیف دائمی|رم 1 گیگ 7هزارتومان|آلمان دیتاسنتر هتزنر|آپتایم بالا|پورت 1گیگ
دوست عزیز خودتون میگید و جواب خودتون رو میدی اون سایت با کل سرور ها و مشتریان واگذار شده بود بدلیل مالی اما دوباره با یک سایت دیگه شروع کردیم
و اینکه دو فرد مجزا می باشند .
لطف کنید تایپک رو ب حاشیه نکشید ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mjzaret
جای سوالی در ذهن من هست:
نام کاربری شروع کننده تاپیک
sms.bartarhost هست.
سایتی با همین نام هم وجود دارند که مشابه فعالیتهای ایشون قیمتهای مشابهی رو اعلام میکنند.
هر دوی اونها هم با مشکلاتی اینچنین مواجه شدهاند.
به نظر شما هر دو اینها یک نفر نیستند؟!!!
در ضمن سایت بالا ابتدا در اختیار شروع کننده تاپیک بود که به ناگهان اعلام کردهاند آن را فروختهاند.
شاد باشید :53:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلام خسته نباشید.مجازی سازتون چی هست دوست من؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hostline
سلام خسته نباشید.مجازی سازتون چی هست دوست من؟
دروود بابت تاخیر متاسفم vmware
سلام چرا من نمیتونم وارد سایت بشم چرا vps منو پاک کردید email:parsweb11@gmail.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rasool33
سلام چرا من نمیتونم وارد سایت بشم چرا vps منو پاک کردید email[emoji14]arsweb11@gmail.com
سلام سایت پاک شده لطفا عضو بشید .وی پی اس شما پاک نشده هست هنوز
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
چرا با یوزر نیم قبلی نمیتونم وارد بشم ؟
شما فقط ویندوز 2008 دارید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i3l4ck
چرا با یوزر نیم قبلی نمیتونم وارد بشم ؟
شما فقط ویندوز 2008 دارید ؟
ویندوز و لینوکس در سایت عضو بشید تیکت بدید
سلام روزانه چه تعداد ایمیل میشه ارسال کرد ؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezayar
سلام روزانه چه تعداد ایمیل میشه ارسال کرد ؟؟
بستگی دارد متاسفانه اگر ابیوز بیاد می بندیم ای پی تون رو