پاسخ : نسخه نهایی ویندوز 10
نصب کردیم الان سه چهار روزه رو وین 10 هستم .
ویندوز استیبلی هست .
همون اول فریم ورک 3.5 رو به صورت آفلاین حتما نصب کنید مشکلاتتون با نرم افزار های قبلی تقریبا صفر میشه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
میدونید چند گیگ حجم ویندوز 10 64 بیت هست ؟ سیستم فعلی خودم ویندوز 7 سرویس پک 1 64بیت التیمیت هست
درود
حداکثر 3.5 گیگابایت
اگر ویندوز فعلیتون آپدیت باشه شاید حدود 2گیگابایت
اما سایز رسمی اعلام شده 2.7 گیگابایت هست که برای بنده که ویندوز 8.1 رو به 10 آپگرید کردم حدود 2گیگابایت شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
softlayer
درود
حداکثر 3.5 گیگابایت
اگر ویندوز فعلیتون آپدیت باشه شاید حدود 2گیگابایت
اما سایز رسمی اعلام شده 2.7 گیگابایت هست که برای بنده که ویندوز 8.1 رو به 10 آپگرید کردم حدود 2گیگابایت شد.
من ویندوز
7 ultimate sp1 64bit را چون همش اپدیت میزدم الان اپدیت را زدم دیدم نوشته upgrate to windows 10 pro 2.700GB اپگرید کنم به نظرتون خوبه مشکلی در نرم افزار های نصب شده یا اطلاعات درایو دیگه من که پیش نمیاد ؟ ایا این نسخه که داده نهایی هست مشکل جدی نداره ؟ و تا یک سال فقط رایگان هست بعدش با windows loder crack کنیم نامحدود میشه ؟ بعد یک چیزی درایورهای من اخرین ورژن هستند مخصوص 7 هست این الان 10 بشه درایور ها جریانش چی میشه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
من ویندوز
7 ultimate sp1 64bit را چون همش اپدیت میزدم الان اپدیت را زدم دیدم نوشته upgrate to windows 10 pro 2.700GB اپگرید کنم به نظرتون خوبه مشکلی در نرم افزار های نصب شده یا اطلاعات درایو دیگه من که پیش نمیاد ؟ ایا این نسخه که داده نهایی هست مشکل جدی نداره ؟ و تا یک سال فقط رایگان هست بعدش با windows loder crack کنیم نامحدود میشه ؟
میتونید به راحتی آپگرید کنید
برای بنده به راحتی بدون ایجاد مشکل در نرم افزار ها آپگرید شد
بله 1 سال رایگانه
بعد از 1 سال هم قابل کرک کردن هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
softlayer
میتونید به راحتی آپگرید کنید
برای بنده به راحتی بدون ایجاد مشکل در نرم افزار ها آپگرید شد
بله 1 سال رایگانه
بعد از 1 سال هم قابل کرک کردن هست
بعد یک چیزی درایورهای من اخرین ورژن هستند مخصوص 7 هست این الان 10 بشه درایور ها جریانش چی میشه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
بعد یک چیزی درایورهای من اخرین ورژن هستند مخصوص 7 هست این الان 10 بشه درایور ها جریانش چی میشه ؟
در صورتی که آپدیتی برای درایور های شما موجود باشه به طور اتوماتیک آپدیت میشه
مثلا ویندوز شما که8 بود درایور های شما هم مخصوصی 8 بود خوب حالا که ویندوز شما 10 شد با درایورهای قبلی که مخصوص 8 شما بود کار میکنه یا اونا هم اپدیت شدن مخصوص 10 ؟ یا شما جدا دانلود یا نصب کردید برای مخصوص 10 ؟
اخرین سوال اگر من مثلا الان windows loader crack نصب کنم نامحدود بشه اشکالی داره یا اشکلی نداره ؟
و اگر مثلا اعتبار 1 سال تموم بشه ویندوز بالا میاد که ما کرک بزنیم یا اورجینال بزنیم یا کلا دستکتاپ بالا نمیاد ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
مثلا ویندوز شما که8 بود درایور های شما هم مخصوصی 8 بود خوب حالا که ویندوز شما 10 شد با درایورهای قبلی که مخصوص 8 شما بود کار میکنه یا اونا هم اپدیت شدن مخصوص 10 ؟ یا شما جدا دانلود یا نصب کردید برای مخصوص 10 ؟
برخی درایور ها مثل کارت گرافیک در روز ابتدای انتشار ویندوز 10 که هنوز ویندوز بنده 8.1بود منتشر شدند و آپدیت شدند
برخی دیگه از درایور ها نیاز به آپدیت نداشتند
و برخی دیگه در هنگام آپگرید بروزرسانی شدند
اخرین سوال اگر من مثلا الان windows loader crack نصب کنم نامحدود بشه اشکالی داره یا اشکلی نداره ؟
و اگر مثلا اعتبار 1 سال تموم بشه ویندوز بالا میاد که ما کرک بزنیم یا اورجینال بزنیم یا کلا دستکتاپ بالا نمیاد ؟
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=147693&page=2
شما تو این پست گفتید اپدیت را غیر فعال کنیم چون میگن که حجم اینترنت ما را مصرف میکنه حالا نمیدونم صحت داره یا نه اما اگر کنیم دیگه اپدیت نمیتونیم کنیم که ایا شما یا همه غیر فعال میکنند یا باید بکنند این کا ر را فعلا ؟ یا برای همیشه این کار باید انجام بشه ؟
دوستان برای مشاهده عکس چرا تو ویندوز 10 نرم افزار photo viewer نداره؟ مثل ویندوز های قبلی بصورت عادی عکس نگاه کنیم ...
الان با نرم افزار خودش عکس رو نشون میده ...