پاسخ : درخواست سرور مجازی تا 25 هزار تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeluxePC
اکانت تستی که صحبتش رو کردیم بدید که بررسی کنم.
ارسال شد خدمت تان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
ارسال شد خدمت تان
تست کردم اما سرعت آپلود بسیار کم هست ولی پردازش خوب بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeluxePC
تست کردم اما سرعت آپلود بسیار کم هست ولی پردازش خوب بود.
من در خدمت هستم اگر خواستید در خدمت هستم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeluxePC
ببین من در روز حدود 4 ساعت کار انکود دارم. اگر با انکود سرعت آپلود و دانلود پایین بیاد به کارم نمیاد.
برای همین پردازنده برای من مهم هست.
مشتریان زیادی در این خصوص داریم و ظاهرا شما در این حوزه کمی تجربه ندارید.
برای موردی که مد نظر دارید فقط دو پلن پیشنهاد می شود که آن هم شرایط ذیل را داشته باشد :
سرورهای اختصاصی هست که روی آن ها فقط 2 آی.پی قرار دارد یعنی فقط برای فروش دو سرور مجازی استفاده می شود، با توجه به این موضوع، قطعا منابع بسیار اختصاصی و پرت و سرعت واقعا عالی در اختیار شما قرار می گیرد، هزارنویس این مدل سرورها را برای آن دسته از افرادی که کیفیت برایشان معیار است و مورد استفاده آن ها "هاست دانلود" یا "دانلود و آپلود" است، ارایه می دهد.
Hetz-6 - Ram : 4096 MB - HDD : 500 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-4770 2 Core 4000 Mhtz | Bandwidth : Unlimited | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه 100 هزار تومان
سبد خرید - سرور مجازی آلمان Hetzner
Hetz-8 - Ram : 8192 MB - HDD : 1000 GB
CPU : Intel® Xeon® E3-1245 4 Core 8000 Mhtz | Bandwidth : Unlimited | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه 200 هزار تومان
سبد خرید - سرور مجازی آلمان
-------------------------------------------------------------------------
اما با توجه به قیمتی که برای این مورد در نظر گرفتید " تا رنج قیمت 25 هزار تومان نیاز داریم " بهتر است با افراد مبتدی که تازه وارد این حوزه می شوند و سعی دارند یک سرور اختصاصی را بین 120 نفر به اشتراک بذارند سرویس خریداری کنید فکر میکنم اوایلش برای شما لذت بخش باشد، اما دقت داشته باشید برای یک سرویس خود باید خوب هزینه کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
مشتریان زیادی در این خصوص داریم و ظاهرا شما در این حوزه کمی تجربه ندارید.
برای موردی که مد نظر دارید فقط دو پلن پیشنهاد می شود که آن هم شرایط ذیل را داشته باشد :
سرورهای اختصاصی هست که روی آن ها فقط 2 آی.پی قرار دارد یعنی فقط برای فروش دو سرور مجازی استفاده می شود، با توجه به این موضوع، قطعا منابع بسیار اختصاصی و پرت و سرعت واقعا عالی در اختیار شما قرار می گیرد، هزارنویس این مدل سرورها را برای آن دسته از افرادی که کیفیت برایشان معیار است و مورد استفاده آن ها "هاست دانلود" یا "دانلود و آپلود" است، ارایه می دهد.
Hetz-6 -
Ram : 4096 MB - HDD : 500 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-4770 2 Core 4000 Mhtz | Bandwidth : Unlimited | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه 100 هزار تومان
سبد خرید - سرور مجازی آلمان Hetzner
Hetz-8 -
Ram : 8192 MB - HDD : 1000 GB
CPU : Intel® Xeon® E3-1245 4 Core 8000 Mhtz | Bandwidth : Unlimited | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه 200 هزار تومان
سبد خرید - سرور مجازی آلمان
-------------------------------------------------------------------------
اما با توجه به قیمتی که برای این مورد در نظر گرفتید " تا رنج قیمت 25 هزار تومان نیاز داریم " بهتر است با افراد مبتدی که تازه وارد این حوزه می شوند و سعی دارند یک سرور اختصاصی را بین 120 نفر به اشتراک بذارند سرویس خریداری کنید فکر میکنم اوایلش برای شما لذت بخش باشد، اما دقت داشته باشید برای یک سرویس خود باید خوب هزینه کنید.
دوست عزیز من شش ماه با یک سرور 25 هزار تومانی با پردازنده نامحدود استفاده میکردم که چون با دیتاسنتر دچار مشکل شد مجبور به خرید سرور جدید هستم.
یک سرور میخوام برای راه افتادن کارهای روزانم نه اینکه برم توش کنسرت اجرا کنم!
من نیاز به پردازنده نامحدود پرسرعت با هارد پرسرعت دارم چیزی که در سرور قبلی داشتم و متاسفانه بعد از اون هنوز سرورهای مطلوبی نتونستم پیدا کنم.
البته در حال حاضر با vpsco دارم کار میکنم و پشتیبانی خوبی دارند اما بازم از لحاظ سرعت نتونسته بنده رو راضی کنه.