ببخشید خوب چه فرقی داره؟ :76:
در هر صورت سرعت همون 10 مگابایت میشه که واقعآ خیلی کم :106:
نمایش نسخه قابل چاپ
10 مگابایت در ثانیه کمههههههههههههههههههههههه هههههههههههههه عجب خوب شد گفتین
لطف کنید سایت ما را از نظر سرعت چک کنید بعد متوجه میشید
www.samanenic.com
100 مگ خوب هست دیگه ! مگه the planet 100 میده ، آشغاله ؟
چه حرف هایی می زنند بعضی ها !
در ضمن آپلود مهم هست ، و الا پورت 10 گیگ رو دانلود به درد نمی خوره
ما کاری نداریم کدوم شرکت 20000 مگ میده یا نمیده
-----------------------------------------------------
ما این مشخصات را داریم تمام خریدارید بسم الله ........................
هر کی به اطلاعات خود ارزش بده و تضمین کیفیت را بخواد خودش میدونه از کجا خرید کنه .
70 % از دوستان ما تو کار وی پی ان هستن همه دنبال پورت یا اینترنت هستند این مدل سرور ها کیفیت ندارند اما ما برای شما تضمین کیفیت میدیم با گارانتی 100% قراردادی و کتبی ما قیمت بالای هم نمیدیم نسبت به کیفیت که ارائه میدیم /
=====================================
دوستان ما سالها است تو این کاریم : سرورهای اروپایی میدونید به گرد پای سرور های کانادایی و آمریکایی نمیرسند هم از نظر کیفیت هم از نظر پهنای باند تمام پهنای باند اروپا مشترک هست
یکی از مشتر های ما دیروز یک ایمیل زده که من پورت 1 گیگ خریدم جرا 100 مگابایت دانلود نمیکنه :-s کسانی که کار شبکه هستند میدوند من چی میگم برای دانلود باید سایت مقابل 100 مگ اینترنت داشته باشید که بتونید 100 مگ دانلود کنید . بعضی از مشترکین با این که تو کار هاست و سرور هستند باز تو این موضوع مشکل دارند . کجای دنیا اینترنت 100 مگ در ثانیه میده که ما هم بدیم
دورغ گفتن یا کلک زدن کار خوبی نیست / الان من روی روتر میتونم کانفیگ کنم که 4 روز اول مشتری با اینترنت 20 مگ دانلود کنه بعد 4 روز ییاد پایین این کار رو GIGA-HOSTING میکنه روز اول اینترنت رو سرور خوبه وقتی میگزره 4 5 روز تموم .
روی روتر هر کاری میشه انجام داد
دوستان اشتباه نکنند : روی سویچ ها اگه DIPLEX باشه پورت های 10 مگ / 100 مگ / 1000 مگ است روی هر سویچ 4 الی 6 تا بیشتر پورت 1000 نیست این زمانی است که شما اینترنت داخل شبکه از 100 مگ بالا زده باشه به 1000 مگ نیاز پیدا کنه - هیچ ربطی به لود یا سرعت نداره اگر اینترنت از 100 بزنه بالا وقرنه هیچ ربطی به سرعت نداره
سلام
میشه مدل کامل cpu این آفرتون رو بزارید؟
نقل قول:
سرور 2 : Ibm intel xeon 3.0 - ram 4 gb - hdd 500 gb - bw 2000 gb = قیمت ماهانه 98000 تومان
این فقط قدرت پردازنده هست
از بین مدل ها کدام است؟
Intel® Xeon® Processor 3300 Series, Features
دیگه الآن خیلی از دیتاسنتر ها حاضر هستند به ایرانی ها سرویس بدند.فقط کافیه بهشون بفهمونید که ایرانی ها نمی تونن از کازت های اعتباری یا دبیت استفاده کنند.پس وقتی یه ایرانی می خواد با CC خرید کنه با هویت ارانی خرید نمی کنه.فقط بعضی از دیتاسنتر های خیلی خفن زیر بار نمی رن !
الان iweb از peer1 وضعیتش خیلی خیلی بهتره.هم از نظر قیمت و هم کیفیت !
پاورقی: :65:
مثلا پورت 10 مگابیت دیگه کارایی زیادی نداره.خیلی ها هم میرن پورت 1گیگابیت میگیرند ولی عملا استفاده ای ندارند و حتی به سخت افزار سرور هم توجهی ندارند.
با توجه به شرایط دیتا ایران بهترین گزینه به نظر من100 مگابیت هست(البته برای هاستینگ)
خیلی ها فقط به سرعت توجه می کنند و نگاهی به آپتایم و نتورک دیتاسنتر ندارند !
الآن دو تا دیتاسنتر توی این فروم مد شده.یکی اروپا و یکی هم آمریکا.(اسم نمی برم که فروشندگان ناراحت نشن) اما واقعا اینا فاجعه هستند.کافیه چند وقت زیر نظر بگیریدشون می بینید چه نتورک افتضاحی دارند.
بدبختانه واسه خیلی ها فقط همه چیز قیمته.